نقل قول نوشته اصلی توسط ihsg نمایش پست ها
کی گفته حالا باید به سورس دسترسی داشته باشید؟
این نوع برنامه نویسی شما که اطلاعات دسترسی دیتابیس رو می خواد مطمئن باشید اصلاً فروش نداره.
شما همین ماژول های اطلاع تیکت از طریق پیامک رو سورسشون رو ببینید (اکثراً سورس باز تو اینترنت هست) این ماژول ها با توابع آماده خود whmcs باهاش در ارتباطن و براحتی در زمانی که تیکت جدید میاد توسط api خود سامانه پیامک به گوشی مدیر هاستینگ و پشتیبان ها اطلاع داده میشه.
شما هم باید به جای گرفتن دسترسی دیتابیس یه ماژول برای whmcs بنویسید که مثل ماژول پیامک هنگام ارسال تیکت به تلگرام طرف بیاد.

اینو بدونید هر اسکریپت معروفی که encrypt شده هستش معمولاً مثل همین whmcs یه سری توابع آماده برای ساختن افزونه و کلاً شخصی سازی داره که تو مستندات خودش می تونید بخونید و یاد بگیرید.
سپاس گذارم از راهنماییتون، حتما در موردش تحقیق می کنیم و اگر راه داشته باشه تبدیلش می کنیم به یه ماژول برای whmcs

نقل قول نوشته اصلی توسط m_dg_farari نمایش پست ها
دوست من عذرخواهی میکنم اگر نظری که میدم کمی سخت گیرانه هست
ولی اینطور که توضیح دادید ، باید اطلاعات دیتا بیس whmcs در اختیار شما (و ربات شما) باشه
عملا یعنی شما دسترسی کامل به وبسایت سرویس دهنده خواهید داشت. دسترسی کامل!!!!
همچنین دوست من ، هزینه ای که در نظر گرفتید واقعا به صرفه نیست. به نظرم یک هزینه همیشگی بگیرید چون 10.000 تومان ، معادل حدودا 700 پارت پیام کوتاه هست. یعنی روزانه 23 تیکت که ایجاد بشه!
تازه پیامک اینترنت نمیخواد ، نرم افزاری جانبی هم نمیخواد! با یه گوشی 1100 هم میشه دریافتش کرد
در کل به نظرم پروژتون هنوز خیلی خیلی کار داره...
موفق باشید
مطمئن باشید ما هیچ دسترسی به اطلاعات دیتابیس نخواهیم داشت، اسکریپت در دست خریدار قرار میگیره و خودش میتونه نصب کنه
حتما هزینه ها رو اصلاح می کنیم
سپاسگذارم از نظراتتون

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Farid Saadat نمایش پست ها
پنل پيامك رايگان هست اكثرا. هزينه هر پيامك هم زير 15 تومان است
سپاسگذارم از اطلاع رسانیتون