از فامیل ها خیلی asus داشتن و راضی بودن ! من خودم asus رو ترجیه میدم به لنوو اما نه همه asus ها ! گفتم خدمتتون ایسوس خوب بالای 2.5 هست ایسوس های ارزون خیلی گزارش خرابی و مشکل شنیدم ازشون
ولی اگه بودجتون 3 تومن به بالا باشه ایسوس فوق العادس
اما لنوو بگم که این محصول امریکا هست نه چینو ژاپن و کره!
همچنین بنظر شخصی من اینکه گوشی لنوو مشکل داشته دلیل بر لپتاپش نیست ! انگار دارید میگید سامسونگ خوبه چون یخچالش خوبه سامسونگ بده چون لپتاپش بده! یخچال چه ربطی به لپتاپ داره؟هر لطفا مقایسه رو برندی نکنین هر برندی سرمایه کرده ... ممکنه یه محصولش خوب از آب دربیاد یکی نه !
بله منم تایید میکنم لپتاپ های لنوو تو سری های پایین مخصوصا Z500 مشکلات باتری داشتن اما الان این مشکلات برطرف شده ! و لپتاپ های جدید ازمایششونو پس دادن
چنماه پیش برای یکی از فامیلامون لپتاپ میکشتیم اخرش یکی خریدیم... تو این تحقیق ها به یه سری نتایجی رسیدم بهتره نظر خودمو درمورد برند ها بگم(البته گفتم مقایسه برند ها درست نیست ولی ما یه نگرش کلی نسبت به برند ها داریم)
مقایسه از نظر من:
HP : لپتاپ 5 میلیونی هم داره ! اما بیشترین فروشی که ازش دیدم تو قیمتای زیر 2.3 تومن (حدودا) هست و امکانات خوبی نسبت به قیمتش میده ! مثلا همچین چیزی تو لنوو حداقل 300 تا 500 گرونتره
ASUS : بیشتر لپتای های بالای 2.5 تومنش خرید داشتن و خیلی شنیدم از نظر آپتایم خوبه
LENOVO : یه میانگین بین HP و ASUS بگیر ! یعنی کیفیت خوب همراه با قیمت خوب ! درصورتی که میشه به اچ پی گفت کیفیت نسبتا خوب نسبت به قیمت توپ و به ایسوس گفت قیمت زیاد نیست به کیفیت توپ
تو چنتا مقاله هم خونده بودم درصد خرابی HP تو سال 2015 از همه بیشتر و APPLE ASUS از همه کمتر بوده