نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 228

موضوع: یوگیگ

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,237
    تشکر تشکر شده 
    265
    تشکر شده در
    185 پست

پیش فرض پاسخ : یوگیگ

دوستان عزیز لطفا توجه کنید ...
    منم با این مورد که زود قضاوت کنیم ، کاملا مخالف هستم . اما یه مورد مهم اینجا نمایان هست . اونم اینکه توی دنیای اینترنت امروز اگر کسب و کار شما به مدت 1 ساعت بخوابه ، ممکنه در آینده ضرر چندین ساله رو در مقابل رقبای خودتون محتمل بشید که شاید جبران کردنش بسیاز سخت باشه ...

الان حدودا 24 ساعت از وقوع این اتفاق میگذره . اوضاع برای دوستانی که سایت ها و فایل هاشون روی سرور های یوگیگ هست ، سخت و ناهموار شده . حتی اگر همین الان و در همین لحظه ای که من دارم این پست رو مینویسم ، یوگیگ به حالت اول خودش برگرده ، درست کردن این ضرری که به وجود اومده ، به خصوص برای دوستانی که وقت و سلامتی خودشون رو پای کارشون گذاشتن ، شاید حتی غیر ممکن باشه . هر چند من شخصا دعا میکنم کار به اونجاها نکشه اما متاسفانه چه بخوایم و چه نخوایم بخاطر عدم پاسخگویی و عدم دادن اطلاعیه توسط دوستان و همکاران در شرکت یوگیگ ، این اوضاع به پیچیدگی حال حاضر رسیده ...

مورد بعدی اینکه ، اصلا چرا باید آدرس یک شرکت ثبت شده دارای تناقض باشه ؟ همین مورد متناقض بودن و شک داشتن در آدرس اصلی شرکت یوگیگ ، خودش مسئله ای هست که باعث نگرانی بیشتر دوستان عزیزمون میشه . به وسیله قانون برید جلو و پیگیر باشید . اینکه مدیران اصلی شرکت یوگیگ رو بر فرض مثال کسی میشناسه ، این جای اطلاعات رو برای دوستانی که الان کسب و کار و سایت هاشون روی هواست نخواهد گرفت . اینکه جناب آقای صادق ( اگر اشتباه نکنم ) آدم خوب و مطمئنی هستن ، در حال حاضر نمیتونه اطلاعات دوستانی که به شدت در این ماجرا درگیر شدن رو بر گردونه ...
    ویرایش توسط ldda company : July 16th, 2016 در ساعت 13:09

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)