درود. بي فايده و چرت ترين موضوعي كه تا الان مطرح شده به نظر من همين موضوع اينماد هست. دليلشم اينه كه خب خوب پولي ميگيرن. هرنفر حدود ٤٠-٥٠ تومن حداقل هزينش ميشه. اين ٤٠-٥٠ تومن رو واست همه فروشنده هاي اينترنتي در نظر بگيريم خودش عدد قابل توجهي ميشه + بعدا ميبينين كه از همه ماليات هم خواهند گرفت. يك نفر رو خيلي وقت پيش ديدم ميگفت اينماد باعث ميشه شما مطمئن باشي كه اونجا قطعا تا تاريخي كه اينماد داره كار ميكنه كه من ميگم هيچ ربطي نداره امر اصلا فرض كنيم كه ربط داره ، بعد از ابطال نماد سايت رو جمع ميكنه ، كسي هست تو دنيا كه اينقدر بيكار باشه و تاريخ اينماد شركت رو حفظ كنه و مثلا يك هفته مونده به ابطال سرويس هاشو كنسل كنه و بعد از تمديد اينماد سفارش بده ؟
يك مورد ديگه هم كه استفاده ميشه واسه اينه كه بشه اعتماد كرد به فروشنده كه در اين مورد هم بايد بگم تحقيق نميكنن واسه اعطاي اينماد ( در حالي كه به نظر من شخصي كه دليل اعتمادش به يك شركت اينماد هست ناشي از اطلاعات كم اون شخص و ناتواني اون شركت در قانع كردن مشتري هست كه رفته سراغ اينماد )
يك كاربرد ديگه هم اينه كه شما رو بشناسن و تمام زير و بم زندگيتو بدونن ، هم اگر مشكلي با مشتري بخوري پيگيري ميكنن ( كه فقط قانونش اينطوريه و ميدونين كه خيلي معدود دفعاتي پيگيري ميشه ) و هم اينكه در اينده متوجه ميشين كه چون تمام اطلاعاتتون رو دادين بهشون به مشكل ميخورين ( مثلا اگر بخوان پولي به كسايي كه خونه ندارن يا درامد كمي دارن بدن مثل همين يارانه ها ميگن شما از سايتت درامد خوبي داري. خونه اي كه توش زندگي ميكني فلانِ و فلان و هزار بهونه )
در مورد شكايت هم اگر تعدادي ازتون شكايت كنن محل خونه واسشون قابل پيگيري هست و از شما خسارت رو ميگيرن ، حتي اگر ادرس خونه مادربزرگتم داده باشي اسم و فاميلت رو ميدونن و از مادربزرگت ادرست رو ميپرسن ، ديگه كويت كه نيست بشه به اين الكيا دور زد اين مورد رو.
دركل به نظر من اينماد يك موضوع چرت و بي فايده هستش كه در اينده مشكل ساز ميشه.
موفق باشيد