خطاب به دوستان و استارتر محترم :
دوست عزیز ، اگر کسب و کار شما قانونی هست و به صورت حرفه ای میخواید فعالیت کنید ، پیشنهاد من به شما زرین پال هست . امکاناتی که زرین پال ارائه میده ( مثل : زرین کارت ، کیف پول الکترونیکی برای مشتریان شما و ... ) در حال حاضر در هیچ سرویس دهنده دیگه ای وجود نداره . اگر بخوایم خصوصیاتش رو بگم ، میتونم به امکان افزایش سطح تایید اشاره کنم که شما میتونید سطح تاییدت رو برسونی به طلایی ، بعدشم خیلی راحت لوگوی تاییدیه رو بزاری توی سایتت . اینجوری مشتریانت هم میبینن که سطح تایید طلایی هست ، بیشتر اعتمادشون بالا میره نسبت به کسب و کار شما . همچنین میتونید به مشتریان خودتون هم پیشنهاد بدید با ثبت نام در زرین پال ، بدون نیاز به افزایش سطح تایید خودشون به نقره ای ، خیی راحت از امکاناتی مثل کیف پول اصلی زرین پال استفاده کنن و از فروشگاه شما خرید کنن که مراحل خرید رو کم میکنه و کاربر با تعداد کلیک کمتر میتونه خرید کنه . کلا تجربه در مورد این سرویس دهنده از نظر شخص من که تجربشو داشتم ، متفاوت از بقیه سرویس دهنده ها هست . خودتون با کسب تجربه میتونید راهکار های بهتر برای استفاده از زرین پال رو پیدا کنید ...
حالا اگر به هر دلیلی هم نخواستید از زرین پال استفاده کنید ، پیشنهاد بعدی من به شما فراگیت هست . اونم به واسطه شناخت و تجربه ای که داشتم . کارشون حرفه ای هست و به صورت 24 ساعته پشتیبانی دارن ...
موفق و پیروز باشید ...