نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 94

موضوع: معرفی درگاه پرداخت ابنترنتی مطمئن

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

پیش فرض پاسخ : معرفی درگاه پرداخت ابنترنتی مطمئن

نقل قول نوشته اصلی توسط asrno نمایش پست ها
    اول بکم اصلا و اصلا نمی ارزه واسه این چیزایی که شما گفتید 50 تومن خرج کرد . چون تسویه حساب کمتر از 24 ساعت رو رایگان انجامش میدن. دوم هم اینکه درگاه معتبر هست شما فقط خودتونو زیادی بزرگ دیدید. شما در برابر پی لاین و جهان پی و پارس پال عددی نیستید(از نظر ارائه خدمات و کیفیت خدمات) . تا همین چند وقت پیش 2.5 درصد کارمزد میگرفتید . سوم این که کسی که میخواد بره توی خیابون و فکر کنه قراره پول لازم داشته باشه .قبلش درخواست تسویه حساب میده . چون توی این محدوده هم رقیب بزرگی ندارید هیچ اقدامی برای بهتر کردن خدماتتون و مدت زمان تسویه حساب و ... نمیکیند. خیلی از کاربراتون از روی مجبوری از سایتتون استفاده میکنن و بعد از این که درگاه های دیگه باز شن از نظر من میرن . من با خیلیاشون تو گروه های وب مستر های تلگرام صبحت و بحث داشتم خیلی ها میگفتن مجبوریم دیگه چاره ای نیست . اخه کی دلش میخواد 4 روز منتظر بمونه تا تسویه پولشو بگیره . تازه خیلی شیک و مجلسی هم دارید میگید که هرکی میخواد زود پولشو بگیره 50 تومن بده زرین کارت بگیره . از نظر من این ایرادا اگه برطرف شه تازه اون موقع میشه درمورد رضایت از زرین پال فکر کرد. حرفای من جنبه انتقاد داشت امیدوارم این مشکلاتو حل کنید.
    البته من فکر ميکنم شما با دوستان تو تلگرام در ارتباط نيستنيد. چون اگر در ارتباط بوديد، در جريان سرعت تسويه حساب بوديد. ولی باز هم بابت انتقاد ممنون هستيم.
    ان شاء الله در صورت تمايل به استفاده از تسويه سريع و با کارمزد پايين تر از زرين کارت استفاده کنيد.
    ویرایش توسط samansystems : June 12th, 2016 در ساعت 14:35

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)