نوشته اصلی توسط
asrno
اول بکم اصلا و اصلا نمی ارزه واسه این چیزایی که شما گفتید 50 تومن خرج کرد . چون تسویه حساب کمتر از 24 ساعت رو رایگان انجامش میدن. دوم هم اینکه درگاه معتبر هست شما فقط خودتونو زیادی بزرگ دیدید. شما در برابر پی لاین و جهان پی و پارس پال عددی نیستید(از نظر ارائه خدمات و کیفیت خدمات) . تا همین چند وقت پیش 2.5 درصد کارمزد میگرفتید . سوم این که کسی که میخواد بره توی خیابون و فکر کنه قراره پول لازم داشته باشه .قبلش درخواست تسویه حساب میده . چون توی این محدوده هم رقیب بزرگی ندارید هیچ اقدامی برای بهتر کردن خدماتتون و مدت زمان تسویه حساب و ... نمیکیند. خیلی از کاربراتون از روی مجبوری از سایتتون استفاده میکنن و بعد از این که درگاه های دیگه باز شن از نظر من میرن . من با خیلیاشون تو گروه های وب مستر های تلگرام صبحت و بحث داشتم خیلی ها میگفتن مجبوریم دیگه چاره ای نیست . اخه کی دلش میخواد 4 روز منتظر بمونه تا تسویه پولشو بگیره . تازه خیلی شیک و مجلسی هم دارید میگید که هرکی میخواد زود پولشو بگیره 50 تومن بده زرین کارت بگیره . از نظر من این ایرادا اگه برطرف شه تازه اون موقع میشه درمورد رضایت از زرین پال فکر کرد. حرفای من جنبه انتقاد داشت امیدوارم این مشکلاتو حل کنید.