نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
عزیز اینترانت بگیر هر گیگ حدود 300 تومان
یک سرور مجازی ایران ارزون هم بگیر تونل بزن
هرکاری دوست داشتی انجام بده
من ایران بودم فقط این کار و انجام می دادم
به همین راحتی
آخه چند تا بحث هست:

1.اینکه مطمئنید اگه آسیاتک بفهمه اینترانت رو به اینترنت تبدیل کردیم چیزی نمیگه؟
2.بعضی ها میگن اینترانت تبدیل شده به اینترنت سرعت و حتی پایداری جالبی نداره.
3.تونل کردن که من اصلاً بلد نیستم اما وقتی تونل کنیم به اینترنت سرور مجازی فعالیت های ما توسط مدیریت اون هاستینگ اگه به vps ما دسترسی داشته باشه قابل پیگیری نیست؟
4.با تونل کردن به سرور مجازی حتماً نیاز به ایران هست که سرور مجازی ایران هم که هزینه ترافیکش باز میشه یه چیزی مثل همین هزینه اینترنت معمولی.سرور مجازی آلمان هم که برای این کار بگیریم هم به دلیل فاصله جغرافیایی و پینگ کیفیت بدتری داره و هم به صورت پیش فرض فیـلترینگ هم رد میکنه که خب این موضوع در خونه ای که بچه هم توش باشه نکته خیلی منفی حساب میشه.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها
ازشون سوال کنيد اين گيگی 1600 تومان که تو تصوير ارسال شده براتون فرستادم چی هست.
بقيه isp ها تا گيگی 1900 تومن هم ميدن (در ازای خريد 100 گيگ)
در مورد اينکه ميگن برای اشتراک جديد: خوب شما اشتراک رو لغو کنيد بعد بعنوان مشترک جديد اشتراک بگيريد
يا روی يک خط تلفن ديگه اشتراک جديد بگيريد. (قيمت خط تلفن 50 هزار تومان هست.)

مد نظر داشته باشيد اگر آسياتک به شما گيگی 1600 نميده از بقيه آی اس پی ها ميتونيد اين سرويس ها رو بگيريد. کمی جستجو کنيد اکثر isp ها طرح های ارزون قيمتی برای شروع دارن و بعد ازون هم قيمت پهنای باند پايين تر از چيزی هست که الان ميخريد.

گیگی 1600 فقط برای همین جشنواره است که تو تصویر زده.
برای خرید گیگ اضافی هم ظاهراً از نیمه شعبان قرار بوده تا 18 این ماه تخفیف بذارن که گذاشتن و قرار بود 18 به قیمت قبلی برگرده اما میگن با توجه به استقبال زیاد تا چند روز دیگه تمدید شده بعد من پرسیدم یعنی به این قیمت های ترافیک نمیشه دائمی تکیه کرد و هر ماه با همین قیمت خرید گفت نه اصلاً مگه اینکه حجم ترافیک یکسالتون رو به خاطر این تخفیف بخرید که من ماهی 20 گیگ ام سالیانه میشه حداقل 240 گیگ که اگه بخوام با همین تعرفه 30 گیگ 50 هزار تومان بخرم یعنی 400 هزار تومان برای یکسال که خب در این وضعیت تخفیف برای حجم یکسال من خیلی ارزون تر وضعیت معمولی حساب میشه اما خب همانطور که گفتم من 60 تومان ماهانه بودجه برای اینترنت ندارم و خب مسلماً نمی تونم یه دفعه 400 تومان بدم.

بازم از پیگیری شما ممنونم