به درخواست عده اي از شاكيان مراحل قانوني كار و شاكيان مخفي مي ماند !فقط کسانی که خسارت دیدند تو این تاپیک نظر بدند تا شلوغ نشه و مشکلشون حل بشه..بهتره کسانی که خسارت واقعی دیدند با هم حرف بزنند تا مشکلشون حل بشه.. شکایت و دادگاه همیشه راه حل آخر هست. بهتره اول منطقی بحث بشه بعد..
اما پيگير هستيم...
راستش اصطلاحا كل كل كردن با اين جماعت فايده اي نداره
من و شمايي كه ميگيم حقوق ديگران اكثرا تو خانواده اي بزرگ شديم كه پدرمون هم به حقوق بقيه احترام گذاشته ... كسي كه داره رسما خودش با افتخار ميگه من اينكارها رو كردم ديگه مشخص هست با حرف كارش به جايي نميرسه و ...
---
شما اولش دليل منطق از نوع خودتون مي آورديد و بعد كه ديديد توجيهاتتون خيلي درسته (!) رو آورديد به تهديد و فلان و ...
تو انجمن خودتون هم اميد آقا رسما بعد از استعفاي يكي از مديران پي سي ول به خاطر اين مسئله بنده رو تهديد كردند و من هم خيلي راحت گفتم هر كاري دوست داريد بكنيد ! نمي گم نمي تونيد! حتي هنوز هاستم رو هم عوض نكردم!شل هم كه داريد راه باز جاده دراز!فقط پرونده خودتون رو سنگين تر مي كنيد! و بعلاوه بيشتر هم شناخته ميشيد بين كاربراتون
خود مديرانتون چقدر قشنگ گفتند كه كسي كه مياد تو يك سايت وارز و مثل پي سي ول حق نداره بگه چرا اين كار رو كردي و يا حق فلاني رو خوردي
فرق من و شما در چيست ؟ چرا من وقت نمي كنم جواب تك تك شما رو بدم؟ چون من براي پولي كه در ميارم زحمت ميكشم؛براي كسب در امد ، بازديد بيشتر،مدير شدن تو فروم، خالي كردن عقده شخصي و غيره و غيره حق بقيه رو نمي خورم ولي شما به توجيه هاي مختلف هر كاري دلتون ميخوايد مي كنيد.
من اين رو قبلا هم گفتم ! بازديد شما از چيست؟از اسكريپت ها -> اسكريپت دز دي ! تبليغاتتون از كجاست؟ از بازديدتون ! پول تبليغاتتون هم راحت از گلتون پايين ميره چون بهش عادت داريد ظاهرا (از حرفها و اعمالتون پيداست)
اينو يادتون باشه كه الان هر چقدر بخوايد ميتونيد جولان بديد! ولي يك روز هم ميرسه كه خواهش و التماس مي كنيد ؛ حالا چه دير چه زود![]()