نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 39

موضوع: سرور VDS پریمیوم هایبرید ▆ Joe's DC -Missouri ▆ Premium Quality ▆ SSD - SAS -HDD و Nobis DC Arizona ▆ یک روز تست رایگان ▆ تخفیف ویژه ۲۵ درصد دایمی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    608
    تشکر تشکر شده 
    585
    تشکر شده در
    432 پست

پیش فرض پاسخ : سرور VDS پریمیوم هایبرید ▆ Joe's DC -Missouri ▆ Premium Quality ▆ SSD - SAS -HDD و Nobis DC Arizona ▆ یک روز تست رایگان ▆ تخفیف ویژه ۲۵ درصد دایمی

سلام و درود.
    من از ایشون یک vps داشتم.ویندوز.بهشون گفته بودم که حتی یک لحظه هم نباید داون شه.خودشون زحمت کرک ویندوز و ... کشیدن.اما در هفته یک الی دوبار داون میشد.
    بعد از اینکه چندبار بهشون گفتم,درخواست پنل vmware کردم.پول پنل رو ازم گرفتم و گفتم اشکال نداره.با اینکه جای دیگم میرفتم پول نمیگرفتن.اما گفتم حتما قوانینه.بعد فقط بخاطر این پنل vmware خواستم که ببینم فشاری روی سرور میاد یا نه
    بعد از اون دو ماه.فیکس بودم,هیچ قطعی نداشتم.
    از سرویس هاشون فقط واسه یک کار راضی بودم.اما پیشتابانیشون یکم دیر جواب میداد و اینکه واسه این کار مهم که روز اول هم گفتم هیچ قطعی نباید داشته باشه,هرچی تیکت میدادم میگفتن مانیتور میکنیم و بعد میگفتن چیزی نیست.
    بعد از اینکه پنل vmware گرفتم دیگه قطعی نداشتم.حتی لود روهم میدیدم اصلا هیچ فشاری روی سرور نشون نمیداد.اما نمیفهمیدم چرا قطع میشد.
    واسه همین بعد 4 ماه درکل که بود.2 ماه آخریش پون پنل vmware هم خریداری کردم و همیشه روش فشار رو نگاه می کردم,دیگه قطعی ننداشت.
    اورسل در کار بود.یهو خاموش میکردن.اما بعد گرفتن پنل که پول کنسول هم میگیرن,دیگه قطع نشد.نفهمیدم مشکل از کجا بود.چطور قبل اون خاموش میشد.اما از وقتی گرفتم خاموش نشد.
    پاسخ گویی یکم ضعیف شده.سرویس هاشون خوبه.از حق نمیشه گذشت.اما اورسل بودن و اینکه خاموش کردن و اینکه پاسخ گویی مناسب,این مشکلاتشون بود که احتمالا بخاطر شلوغ بودن سرشون بود.اما هم راضی هستم.از سرور.هم ناراضیم از پشتیبانی.
    موفق باشید.
    ویرایش توسط IrIsT : March 15th, 2016 در ساعت 19:06

2. تعداد تشکر ها از IrIsT به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)