درود
من وقتی بخش "نیروی انسانی و درخواست کار" این انجمن رو میدیدم هم خندم میگرفت و هم تاسف !
خیلی وقت ها بعضی از دوستان درخواست کار بصورت حضوری یا حالا غیرحضوری میدن و بعضی از دوستان که حتی یه مغازه کوچیک هم ندارن درخواست رزومه از متقاضی میکنن و یه درخواست چندخطی گاها دیدم تا چند صفحه ادامه پیدا کرده اما متقاضی هنوز که هنوز کسی به درخواستش جوابی نداده !
مشخصا یعضی دوستانی که بیخودی پست درخواست رزومه میدن فقط برای افزایش پست در جایگاه نامناسب پست میدن و کلی اسپم بالا میاد و تقریبا هم جلوگیری از این مشکل یه چیز غیرممکنه.
اما مشکل اصلی یه چیز دیگست
اگر قبلا متقاضی کار بودین یا خودتون کارفرما هستید میدونید که بعضی از شرکت ها توی درخواست رزومه شماره شناسنامه و..... میخوان یکسری اطلاعات مهم میخوان که اعتماد کردن به هر شرکتی برای ارائه این مشخصات خیلی دشواره.
و خیلی از افراد وقتی رزومه درست میکنن این مشخصات رو کامل مینویسن و نهایتا داخل یه pdf ذخیره میکنند و آماده ارسال میکنن !
این اطلاعات میتونه خیلی خطرناک باشه و میتونه مشکلات سطحی تا مشکلات بزرگتری رو درست کنه.
چند هفته پیش یه مشکل برای یکی از دوستام که تو همین انجمن فعالیت داشت بوجود اومد بنده خدا چندبار به مراجع قضایی رفت نهایتا فرد خاطی که با اطلاعات ایشون کلی سواستفاده کرده بود هم پیدا نشد که نشد و بنده خدا بزور رفع ابهام کرد. اما این مشکل میتونست یه خورده بیشتر اذیتش کنه ! و کلی آدم رو اذیت کنه.
به عنوان یه پیشنهاد به دوستان متقاضی کار و همچنین کارفرماهای عزیز :
اول اینکه دوستانی که درخواست کار میکنن سعی کنن کامل توانایی های فردیشون رو اینجا بزارن
دوم اینکه همچنین شرکت ها همینجا اطلاعات رو یه بررسی کنن اگر فکر میکنن میتونه بدردشون بخوره یه رزومه برای ذخیره در بانک اطلاعاتیشون درخواست کنن اما لطفا سعی کنید به هیچ وجه شماره شناسنامه یا موارد نظیر که توی شرایط ارسال رزومه داخل سایتتون هست رو نخواید و یه تجدید نظر کنید. و بهتره این رو به زمان عقد قرارداد بسپارید.
و مورد سوم کاربران عزیز لطفا به هیچ شرکتی رزومه ای که دارای شماره شناسنامه اسکن کارت پایان خدمت یا.... ارائه ندین مگر در موارد خیلی خاصی چون بررسی این موارد اصلا در این مرحله از ارزیابی کاربردی نداره و بنده در عجبم چطور بعضی از شرکت ها چنین درخواستی رو میدن.
راستش نخواستم این تاپیک رو ایجاد کنم اما گفتم شاید بتونه از یکسری از مشکلات برای تعدادی از دوستان جلوگیری کنه.