نقل قول نوشته اصلی توسط pardazit.net نمایش پست ها
با سلام وعرض ارادت

مهمترین چیز کیفیت سرور ، آپتایم و کانفینگ آن هست
برای نشان دادن موقعیت سایت به گوگل شما میتوانید از متاتگ ها استفاده کنید
متاتگ های زیادی وجود دارند که متاسفانه خیلی ها از آن ها استفاده نمیکنند با استفاده از این متاتگ ها میتوانید حتی بگید از کدام شهر هستید و بیشترین بازدید را از نتایج جستجوی همان شهر بدست بیاورید
این مورد را ما خودمون به واقع تست کردیم
زمانی که ما از متاتگ شهر اصفهان استفاده کردیم حدود 1 ماه بعد مشاهده کردیم بیشتر مشتریان ما از استان اصفهان هستند و مشتریان اصفهانی ما رو به افزایش هست در حالی که سرور ما آلمان بود !
اولین حدثی که زدیم این بود که شاید یکی از این افراد از ما خرید کرده از کیفیت سرویس و پشتیبانی راضی بوده و به سایر همشهریان و دوستان اطلاع داده این جسارت را هم کردیم و سوال کردیم اما آن ها از این مورد بی اطلاع بودن !!!
پس این تاثیر این متا تگ را نشان می دهد.
از موارد دیگر متاتگ های زبان و ... هست که اینجا فرضت نیست براتون توضیح بدهم

و در آخر

اگر سرور از همه لحاظ عالی پیدا کنید ایران پیشنهاد میکنم
نه برای سئو چرا که واقعا ثابت شده لوکیشن از نظر گوگل اون طوری که دوستان میگن تاثیر نداره چرا که همیشه اعلام کرده سایت را برای کاربرانتون بهینه کنید نه برای من پس اگر روبات گوگل از سرور ایران دور باشه انقدر بی خرد نیست که بیاد بهتون امتیاز منفی بده گوگل میدونه کاربران شما ایران هستند و شما سرورت رو بردی ایران تا برای کاربران بهتر باز شوند.

عرض میکنم هاستتون ایران باشد چرا که خیلی از مواقع اینترنت ایران و ارتباطش با خارج مشکل پیدا میکند
و خیلی ها نیز اینترانت دارند و این ها نمیتوانند سرور خارجی باز کنند
در نتیجه فروشگاهتان را برای مشتریان ایرانی روی سرور ایرانی قرار دهید

اما این جا باز چند نکته هست
اولا آپتایم و کیفیت سرور بالا باشد وگرنه بدجور ضرر میکنید
دوما شرکتی که ازشون هاست میگیرید با تجربه باشند در زمینه هاست ایران
چرا که اگر یکسری از پورت ها را اشتباهی ببندند باعث ارور های dns گوگل در گوگل وبمستر و عدم ایندکس سایت شما خواهد شد.
این مورد خیلی مهم است کانفینگ و مخصوصا تنظیمات فایروال هاستینگ شما تعیین کننده این موضوع هست.
خیلی ممنون از توضیحات عالیتون، نظرتون در مورد هاست دی ال چیه؟