شما را به متن اولتون رجوع می دم :
در جملاتی که زیرش خط کشیدم شما ابتدا از یک موضوعی که هنوز باید بحث بشه رو بیان کردید و بعدش چندین نتیجه رو گرفتید .
1 - افرادی که توی این فروم هستند که کارشون هاست هست ولی هنوز مفاهیم اولیه رو بلد نیستند .
2- چون لفظ به نظر شما غلط رو بیان می کنند پس یا اصلاحات فنی رو بلد نیستند
3- چون لفظ به نظر شما غلط رو بیان می کنند پس اهمیت کافی برای کارتشون قایل نیستند .
4-بازار هاستینگ ایران بی حساب کتابه
5- بازار هاستینگ در این فروم بی حساب و کتاب هست .
و در متن های بعدیتون که ماشا الله همه رو یه تکیه ای بهشون پروندین ( کره جنوبی ایران !! )
اولا در اصل موضوع من بحثی ندارم . خود من که در سایتم لفظی از هارد ssd نیاوردم ولی اگر بخوام به فارسی برگردونم ناخاسته کلمه هارد رو می گم چون برای من هارد بسیار به معنای موجود نزدیکتر هست تا فضا (کلمه فضا منو بیشتر یاد آسمون و ستاره ها می اندازه )
دوما شما که برای ارائه تذکر لازم نبود نتیجه گیری هاتون رو بیان کنید پس هم من می فهمم و هم شما که بحثتون فقط تذکر و اصلاح غلط مصطلح نبود بلکه جهت گیری هایی داشتی و می خواستید اعتراضاتی بیان کنید .
در مورد نتیجه گیریهاتونم که شاید درست باشه و شاید غلط . خود این موضوع بحث جداگانه ای لازم دارم . اینکا شما رو استفاده از بعضی موارد درست در جهت رسیدن به اهداف می گن.
خب تا همینجا مواردی بود که فکر می کنم برای ارائه تذکرتون بهش توجهی نکردید .
--------------------------------------------------------------------
خارج از موضوع در باره نتیجه گیرهاتون موارد زیر نظر بنده هست.
نتیجه گیری 1 ، 2 ، 3 تونو قبول ندارم . حتی به نظر شما ندانستن و یا بکار نبستن یک موضوع ( به نظر بنده غیر ضروری ) دلیلی بر مواردی که مطرح کردید نداره و بسیار کلی نتیجه گرفتید.
مورد 4 رو نظری ندارم . بنده 250 تا مشتری دارم که تنها 5 تاشون ایرانی هستند. من که می بینم بازار هاستینگ جهانی خیلی به درو پیکر تر از بازار ایران هست . برای اثبات موضوع شما رو ارجاع می دم به آفرهای هفته اخیر جمعه سیاه و دوشنبه کذا . درصد زیادی از مشتری های ثابت سالانه من سرور مجازیشون رو کنسل کردند تا از این آفرا استفاده کنند . ( عوض دریافت پول دیگه فقط مونده بود یه چیزی هم بدن به مشتری برای ارائه خدمات )
بازار رقابتی همین هست چون بعضی ها داخل محیط کوچک ایران کار می کنند فکر می کنند فقط ایران این شرایط رو داره در حالی که توی کل دنیا هست البته توی ایران هم مشتری خوب و بد هردوش پیدا می شه همینطور خدمات ده خوب و بعد.
مورد 5 هم بووووووووق ....