نقل قول نوشته اصلی توسط allbert نمایش پست ها
دوست عزیز بر خلاف تفکر شما من فکر میکنم که محبوبیت فیسبوک به دلیل ایده پردازی جالب این شرکت در ابتدا بوده . بنده سالهای گذشته وقت زیادی رو صرف این سایت میکردم اما بعد از راه اندازی اینستاگرم و تلگرام و ... شاید هفته ای 2 بار فیسبوک رو چک کنم.
دوست خوبم ، من یادم نمیاد بحث در مورد نحوه محبوبیت بوده باشه ، بحث ما در ارتباط با موضوع تخصصی طراحی گرافیک لوگو بود!

بنده سالهای گذشته وقت زیادی رو صرف این سایت میکردم اما بعد از راه اندازی اینستاگرم و تلگرام و ... شاید هفته ای 2 بار فیسبوک رو چک کنم.

وقتی فیسبوک ظاهر کلاسیک خودشو عوض کرد فکر میکنم 2 سال پیش خیلی از کاربر ها مخالفت کردن و براشون جالب نبود. که فکر میکنم اون موقع روانشناسی انجام ندادند...
دوست خوبم ، تصمیمات اعمال شده ، جهت ارتقاء تجربه تجربه بازدید و مرور راحت کاربر بود ، این که کاربران در ابتدا به خاطر عادت های قدیمی تغییرات رو پذیرا نباشند خیلی عادی هست.

پشتیبان قدرت فیسبوک سرمایه کلان اون هست. و سرمایه بدون ایده پردازی فقط ظاهر سازی هست.
.
فیسبوک در ابتدا فیسبوک امروز نبود که بخواد با سرمایه کلان بشه فیسبوک!!!
فیسبوک همون ایده پردازی بود که از یک شبکه اجتماعی کوچک (بیشتر مشابه پروژه دانشگاهی) در یک دانشگاه شکل گرفت و اعضای اون هم افراد شناخته شده و محدودی بودند ، رفته رفته این موضوع گسترش پیدا می کنه ، استقبال میشه ازش و تبدیل میشه به فیسبوک امروز

کسی نمیتونه منکر قدرت یک شرکت 100 میلیارد دلاری باشه اما تعریف کورکورانه رو من نمیپسندم .
طراحی جدید نرم تر و احساس اعتماد به نفس بیشتری به بازدید کننده خواهد داد ؟! ایا واقعا بعد از دیدن این لوگو شما این احساس رو کردید !؟
به هر حال نظر هر شخصی محترم هست. من فقط نظرم رو عنوان کردم و اصلا از تعریف و تمجید از یک لوگو فقط برای بزرگی اسم و کلام حمایت نمیکنم.
گرامی ، بهتر نیست ادبیات زیباتری برای هم صحبتی مجازیمون انتخاب کنیم؟؟ کور کورانه؟؟؟
هرکس در حیطه تخصص های خودش گام برمیداره!
آیا من در مورد مدیریت سرور لین*** که احتمالا تخصص شماست ، یک نظر یا طرز فکر بدون مدرک مستند ارائه کردم؟؟ خیر!

این که شما به دلیل نداشتن تخصص کافی ، درک درستی از این موضوع ندارید ، صحیح نیست که مدعی باشید