سلام
ببخشید ولی خوب باید به جوابم برسم تا خرید کنم
فرمودین شما برخلاف سایرین اورسل نمیکنید؟ پس من الان از شما سرویس بگیرم از امریکا دی سی Enzu شما چطور 1 گیگ رم رو میدذین 4 دلار با اینکه این دیتا سنتر پائین ترین سرورش(سی پی یو) میفروشه کم کمش هر گیگ رمش بالای 4 دلار در میاد
منبع با اینکه این سرور پورت 100 میده و شما 1 گیگ رو باید براش بخرید + هزینه های ثانویه دیگه + کمب.د منابع سی پی یو در صورت فروش 128 ماشین شما باید بالای 128 گیگا هرتز سی پی یو داشته باشید که اینم هزینه اضافی خواهد بود برای سرور + میزان باند ویت 20 تا هست با این 128 ماشین نامحدود معنی نخواهد داشت جز 20000/128 مساوی خواهد بود هر ماشین 130 گیگ باند ویت نه بیشتر
میشه بفرمائید بنده اگر چقدر به شما بدم یک سرور رو از همین دیتا سنتر و لوکیشن رو در اختیار من میزارید؟ + 132 آی پی برای ایجاد 128 ماشین؟
باور کنید قصد تخریب ندارم ولی چون صراحتا با رنگ قرمز و بولد شده نوشتین من با ما باقی فرق دارم و اورسل نمیکنم پرسیدم چون گفتم حتما نمیکنند که صریح اقرار کردند من اورسل ندارم
بهرحال من از اینجا سرور دارم خوشحال میشم اگر بتونید ارزون بدین از شما بخرم
با احترام و سپاس
- - - Updated - - -
برای مشکل سایتتون میتونید از اوردرهای اشتراکی یا کلودی همین انزو استفاده کنید و اصلا مشکل نداره و بسیار بسیار با کیفیته