نقل قول نوشته اصلی توسط NovinServer نمایش پست ها
دوست عزیز ، سرویس امریکا به هیچ وجهی بدرد نمی خوره !
بنده یک مبلغی را واریز کردم به حساب XL HOST برای خرید VPS Windows برای همین اقای __Omid__ که توی انجمن خدمتشون هستید ! پول بنده رو گرفت و گفت ایرانی هستید و تحریم کرد جالبه بدونید 2 ساعت بعدش پی پال من هم بسته و لیمیت شد !

ببینید دیتاسنتر آمریکا هر جا می خواهد باشه ! اگر سایت ایرانی یا سرور ایرانی پشتیبانی کنه باید ببنده اگر نبنده راحت می توانید به Officer اون منطقه ایمیل و شکایت کنید که فورا می ایند دیتاسنتر جرامه شدید می کنند ! من تا الان این کار نکردم اما همکاران من کردند !

سرورهای گیگا همان طور که فهمیدید از همه دیتاسنتر ها برای ایران بهتر است ! فرضا اگر قعطی کوتاهی هم داشته باشه که اصلا این طور نیست در عوض پهنای باند نامحدود داره که توی امریکا پیدا نمی شه ! گیگا هاستینگ هم ارزون می ده هم پهنای باند نامحدودو بدون تحریم !

گیگا گیگا گیگا گیگا گیگا
دوست عزیز
شما میگید XLHost تحریمتون کرده.پس چرا بنده این اتفاق برام نمی افته.
فرمودیدPaypal شما لیمیت شده : (شما هنوز اینقدر کم اطلاع هستید که نمیدونید لیمیت شدن به این مسائل ربطی نداره.چرا پی پل بنده لیمیت نمیشه.)
راجب تحریم بنده با سعید خرازی تلفنی صحبت کردم.ایشون راجب مسائل تحریم وکیلشون تمامی کارهای لازم رو انجام دادن.حتی قرار برای بنده سرور رو خودشون از شرکت DELL خریداری کنند.اگه از تحریم ترسی بود 100% مثل کارهایی که درخواست کردیم و انجام نشدو این موضوعات مسائل هم انجام نمیدادند.