نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
شما ضعف در تحقیق دارید.

این که میفرمائید از کجا بدونید کی راست میگه و کی دروغ کاملا راحت میشه متوجه شد ،شما باید به دنبال نمونه مشتریان آن میزبان باشید و از آنها تحقیق کنید و با مدرک بخواهید موردی را ذکر کنند و بعد تصمیم گیری کنید.

هیچ شرکت بزرگی نمیاد بگه نمیتوانم پردازندتون را بیشتر کنم یا ... طبیعتا شما از جای کوچکی سرویسی دارید که معمولا مکان های کوچک چون میخواهند مشتری را نگه دارند خدماتی را رایگان میدهند مانند خدمات پشتیبانی که رضایت داشتید ولی وقتی کار شما بزرگ میشود دیگر جوابگوی شما نیستند و سروری هم که تا دیروز اصلا مفت میگرفتید ازشون شرکت معتبر دیگر مفت نمیدهد (مفت بودن مثال بود که قیمتی ذکر نشه).

هم اکنون هم درخواستتون کاملا نامشخص هست پس :

1.سقف هزینتون را برای مدیریت و رم 5 گیگ درخواستی
2.ترافیک
3.هارد
4.پردازنده
5.پنل درخواستی مورد نیاز اعلام کنید
6.موارد مدیریتی که نیاز هست انجام شود (دقیق باید ذکر شود مدیریت با مدیریت هزینه آن متفاوت هست)

تا همکارانی که میتوانند آفر دهند خدمتتون اعلام کنند و بعد حتما و حتما از مشتریان گذشته تحقیق کنید و بدون تحقیق به هیچ عنوان ممکن خرید نکنید حتی اگر ذکر کردند ما دیتاسنتر هستیم یا به فلان جا وصلیم و ... (با این کار به هیچ عنوان مشکل نخواهید خورد)

به هر حال انشالله موفق باشید
1-رم 4گیگ سقف هزینه 120تومن (کلا هزینه سرویس با هزینه مدیریت لاینسنس و کانفینگ و ...)
2-من روزانه مجموع سایتهام حدود 5هزار بازدید کننده البته دقیق نیست بعضی وقتا کمتر بیشتر میشن ضمن اینکه میخام تبلیغات بگیرم شاید بیشترم بشن ولی در همین حدوده
3-هارد نهایت25تا 50گیگ (فایلهای حال حاضرده گیگ هم نمیشه )
4-من اصلا نمیدونم پردازنده چی هست ولی اگه منظورتون همون قسمت سی پی یو هست 6- 7مگاهرتز به بالا قابلیت افزایش داشته باشه
5-همین چیزهای که ذکرشد در همین حد
6-ببینید بنده اصلا نمیدونم سرور چی هست مثه هاست هر مشکلی پیش اومد و مربوط به هاست سایت ها و سرور بود انجام بده (مثلا سایت بالا نمیومد -کند شد- حطا داد- تغییر دامین-تغییر دی ان اس و این موارد و...)