نوشته اصلی توسط
hostorder
من درگاه اختصاصی از سیباپال دارم نه کارمزدی از مشترک کم میشه نه من!!!!(سیبپال هم این موضوع رو نمیاد تو هر تاپیکی بگه فقط تاپیک خودشون)
ایزی رجستر من ماهی 4تومن خواهم داد!!! 4تومن پول تو ماه چیزی نیست!!که بشینم در مقابل هزینه های جاری روش فکر کنم!!!
1. شما مختار هستيد از هر جائی که مايل هستيد سرويس بگيريد. نه ما و نه کس ديگه ای حق نداره شما رو مجبور به کاری بکنه 
2. ما مختار هستيم هر جائی که لازم باشه شفاف سازی کنيم. وقتی شما در تاپيک نامرتبط اسم زرين پال رو برديد ما موظف هستيم اطلاع بديم که زرين پال تنها سرويس بدون کارمزد و با تسويه آنی موجود هست. (اين دو کلمه رو پشت سر هم که بخونيد، متوجه تنها بودن اون خواهيد شد.)
3. 4 تومن رو ميتونيد پرداخت کنيد و اگر در ماه دامينی ثبت نکرديد اون 4 تومن رو از دست داديد
يا اگر تنها يک دامين ثبت کرديد قيمت تمام شده دامنه 4+4 يعنی 8 تومان خواهد بود.
4. نيازی به تعطيلی مغز نيست (چون خودتون دو بار ذکر کرديد) کافی هست دو دو تا 4 تا کنيد و بر اساس حجم کارکرد خودتون بهترين تصميم رو بگيريد (و 100 در 100 بهترين تصميم گيرنده خودتون هستيد که شرايط خودتون رو بهتر ميدونيد.)
5. ليست نماينده های رسمی nic در مسير زير در دسترس هست. باقی شرکت ها قطعا با يکی از نماينده های رسمی کار ميکنن:
کد:
https://www.nic.ir/List_of_Resellers