من خیلی فکر کردم و تاحدود زیادی به نتیجه رسیدم همه میگن نکن خوب نیست ***یه بی اخلاقیه کلاه شرعیه قبول منم تصمیم گرفتم این کارو نکنم

نقل قول نوشته اصلی توسط ! Omid StaR ! نمایش پست ها
ریپ یعنی دز.د.ی - طراح وب سایت باید خلاق باشد
خیر دوست گرامی همه را با خودتان یکی نکنید. درمورد بقیه نظری نمیدهم
اما خود بنده بعد هفت سال کار طراحی سایت تا الان یکبار هم اینکار رو نکردم
پس همه را به چشم کارهای خودتان نبینید و نفرمایید همه یکبار کردن و...
ان همه ای که میفرمایید سواد فنی نداشتند که کردند
ریپ از نظر بنده تنها کار اشخاص بی سواد و بچه سال است که سواد فنی ندارند
ما به خاطر چندهزارتومن د.ز.دی نمیکنیم
یوزر سایت بنده بودید یوزرتان را از دیتابیس پاک میکردم
ریپ درهرصورتی د.زدی است دوست گرامی و هیچ عذر و بهانه ای نمیتوانید برایش بیاورید
! Omid StaR ! عزیز شما که کارت درسته
قابل نوجه همه دوستان طراح :
با چی طراحی psd انجام میدید؟ با کدوم ویندوز؟ انشالا که لایسنس همه رو خریدید ؟ حتما خریدید شما که به خاطر چندهزارتومن د.ز.دی نمیکنی کلاه شرعی هم نمیذارید سرتون
من اگه بخوام این اصولی که شما دوستان فرمودید رو به کار بببرم نباید اصلا کامپیوترو روشن کنم
شما انشالا که هیچوقت محصولات لیندا رو دانلود نکردید هیچ وقت هیچ نرم افزار کرک شده ایی رو سیستمتون نصب نبوده انشالا که اصلا فیلم های آمریکایی رو دانلود نکردید؟ انشالا که از تغییر ای پی خود برای ورود به سایت های خارجی تحریمی استفاده نکردید
ویندوز پشتیبانی نداره whmcs پشتیبانی نداره و این حرفا فک نمیکنم کمتر از همون کلاه شرعی باشه وقتی پشتیبانی نداره یعنی شما که ایرانی هست اصلا از این استفاده نکن راضی نیستیم حتی پولی
این متورم شدن رگ گردن های شما عزیزان برام خیلی جالب بود شما اگه خودتونو جای همون تیم های طراحی همون نرم افزارها بذارید بازم وقتی کسی مثل خود شما از این نرم افزارها به این شکل استفاده میکنه چه برخوردی خواهید داشت

درکل منم به این نتیجه رسیدم از دسترنج دیگران به راحتی استفاده نکنم ولی به این نتیجه هم رسیدم که کلا برای این کار باید با Pc خداحافظی کنم !!!!!
شما ها که طراح وب هستید به این چیزا اصلا فکر کردید؟