نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 38

موضوع: پیشنهادی برای سال جدید(اقایان مدیرچند نیرو جدید وتازه نفس سایت نیازداره)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن 007 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    681
    تشکر شده در
    545 پست

پیش فرض پیشنهادی برای سال جدید(اقایان مدیرچند نیرو جدید وتازه نفس سایت نیازداره)

س
    امروز حجم کاربران سایت واین انجمن به رقم
    82,479رسیده که این امار قبل از زدن این پست بوده است.
    شاید اکنون چند نفری بهش اضافه شده باشن.
    ایا این حجم کاربر رو با تعداد مدیری که هم اکنون انجمن داره کمتراز یک عدد دورقمی میشه کنترل کرد که اغلب نیستن و درگیر مشکلات شخصی روزانه خودشون هستن و به تخلفات نمیتوانن به سرعت رسیدگی کنن و وقتی هم زمان می گذره مشمول قانون گذر زمان میشه
    البته به این حجم باید کاربران جدیدی روکه به سایت هم روز به روز اضافه کرد که باعث افزایش میزان مشکلات و شلوغی بیشتر خواهد شد.
    بعدازسالها گذشت و گذار در انجمن تنها یک فرد رو لیاق کلمه ی مدیر می دونم که لازم هست همنیجا اول از زحماتش قدردانی کنم و اون کسی نیست به جز مدیر ارشد رامین
    که خیلی دوستانه صبورانه و............. به نظرم 99درصد مسیولیت ها رو یدک میکشه (البته ما علم غیب نداریم که شاید بقیه هم کارهایی بکنن ولی مدت حضورشون هیچکدوم به میزان فعالیت این مدیر برای رفع مشکلات کاربران و انجمن مسلما نیست)

بریم سر اصل مطلب:
    امروز بعداز سالها و ماهها و هفته ها هستن تخلفاتی که با گزارش کاربران حتی هنوز به آنها رسیدگی نشده است و لازم نمی بینم که مثالی در این باره بزنم زیرا آن تاپیک شامل خطای فردی خواهد بود
    که فکر میکنه ما بااهاش دشمنی داریم و ... که مسله ی اصلی ما این مورد نخواهد بود
    مورد اصلی و پیشنهاد من اینه از این حجم از نیروها استفاده بشه برای عکس العمل بهتر و قوی تر برای برخورد با شکایت کاربران رسیدگی به تخلفات ومشکلاتی که انجمن روزانه با انها دست به گریبان است توی همین ماه بارها و بارها مشاهده کردم که قبل از رسیدن یک مدیر تا سرشب صفحه ها ی اسپم یک تاپیک بی ادبی و کل کل کاربران جدید و قدیمی به دوازده صفحه هم رسیده است .

درضمن تقاضا دارم روند انتخاب مدیر رو هم در اون تجدید نظر کنین زیرا در انتخاب مدیرانی که تاکنون انجام داده این موارد و مشکلات و حرف و حدیث هایی وجود دارد که خود بهترازکاربران در جریان قرار دارین و فکر میکنم مدیریت چند کاربری که خودشون صبح و شب اینجا باشن حالا فروشنده هم باشن نظم و ترتیب بیشتری رو برای انجمن بدنبال خواهد داشت.
    واقعا فکر نمیکنم یک کاربر قدیمی با 7000 پست 2000 پست یا هرچی بخواد از خطاهای خودش چشم پوشی کنه و فقط بیخودی دوستشو بال بده و یا اینکه دشمنشو بیخودی تنبیه کنه چون میدونه با این روش از مسیولیتی بهش داده عزل میشه ودردسر بیشتری براش خواهد داشت پیشنهاد من این هست مدیریت سایت به چند کاربر قدیمی تر دیگه هم داده بشه تا روند نظم بخشیدن به سایت سریعتر شه حالا هرکسی موافقه ذکر کنه هر کی هم موافق نیست بگه.ارادت
    ویرایش توسط 007 : March 18th, 2015 در ساعت 20:16

2. تعداد تشکر ها از007 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)