با درود و احترام.
دوست گرامی اگر شما معتقدید که شارلی ابدو برای مسلمانها ارزش قائل نیست متاسفانه ما هم داریم همون کار اونها رو میکنیم. اما نمیدونم چرا نمیخوایم بفهمیم من یک مثال ساده واستون میارم :
بنظرتون جای این تاپیک در این انجمنه؟ این انجمنی که هم مسلمان داره و هم نامسلمان و خودم شخصا بی خدا هم دیدم توش..... خب طبیعتا شما نمیتونید به هیچ کدومشون زور بگید و بگید شما حق ندارید نامسلمان باشید. پس اونها هم حقشون اندازه شماست در این انجمن ، اگر شما حق دارید این دسته از تاپیکهای دینی باز کنید اونها هم حق دارن تاپیک های ضد دینی در این "انجمن" باز کنن ... اما بنظرتون این منطقیه؟
اینها صرفا کارهای تعصبیه و باور کنید چیزی به غیر از مشکل و انحراف و نتیجه های غیرمنطقی نخواهد داشت.
شما حتی ساده ترین اصول احترام به حق سایر ادیان رو هم زیر پا میزارید چون باید این مسئله رو درک میکردین اولا جای تاپیکتون در این جور انجمنها نیست چون طبیعتا پس باید سایر ادیان هم مدام از تاپیکها بالا بیارن و این پذیرفته نیست... شاید این قسمت از پست بنده درک نشه اما این ساده ترین حرف برای بیان عقیدم بود که بگم!!!
به مدیریت محترم انجمن هم بارها گفتم تاپیک رو حذف کنند چون خلاف قوانینه اما خب ..... !
امیدوارم روزی برسه همه به حق هم احترام بزاریم و بعد ادعای حق کنیم.
موفق باشید.