در نهایت این تاپیک حذف میشه و حقم دارن حذف کنن
اما لازم شد مطالبی اضافه کنم ، دوست عزیزی که اشاره کردی کسی که باد میکاره طوفان درو میکنه یا افراد دیگه حرف از خشونت یا تسویه حساب میزنن یا بحث انتقام یا دفاع میکنن ...
اون سیاستمدار خارجی حالا هر کی و در هر کجا باشه منظورم دستهای پشت پرده این اتفاقاته ، اینقدر امکانات و قدرت و نیرو داره که کل جهان اسلام ما ( حتی شیعه و سنی برادر هم بشن ) یکپارچه در حد فیلمهای هالیوودی بخوان با اینا برخود کنن کم نیارن و نتیجه مطولبشونم بگیرن ، اونا همینو میخوان ، من و تو بریم مسلسل بگیریم دستمون چندتا آدم معمولی رو به قتل برسونیم روی 1000 شبکه و سیستم تبلیغاتی جار بزنن اینا پیروان محمدن !!!! اینا اسلام گرا هستند !!!! و متاسفانه و همیشه چوب این رفتارامونم خوردیم بدجورم خوردیم ، میگی مردم ما بیدارن اگه بیدار نبودن 8 سال دفاع نمیکردن ؟؟؟؟ فلسفه دفاع چیه ؟ الان یه *** وارد خونه شما بشه قصد دخل و تصرف و تجاوز داشته باشه شما تشویقش میکنی ؟؟ در بیایم از این شعارها و صحبتهای فوق احساسی ، مردم ایران برای دفاع از ناموس و از روی ناچاری 8 سال جنگیدن چون آقا ***ه اومده بود خیالم نداشت براحتی خانه و کاشانه مردم رو ترک کنه ، اگه لازم باشه برای ناموس و شرفشون 80 سال دیگه هم خون میدن ، درد ما همینه همه چیزو با هم قاطی میکنیم ، هنوز چند روز نگذشته آقای اولاند روی عرشه ناو هواپیمابر شارل دوگل سخنرانی کرد و و بهمراه چندین ناو و زیر دریایی اعزامش کرد به خلیج فارس چون ثانیه شماری میکرد به بهانه درست شه حضور نظامی و استعماری خودشو تو منطقه چند برابر کنه ما چه کردیم ؟؟ ریختیم جلو سفارت فرانسه فریاد مرگ دادیم پاش بیفته از درو دیوارشم میریم بالا عینه اون ماجرای سفارت انگلیس ...
از شعار در بیایم از خواب و خیال در بیایم طرف جلو چشم تمام دنیا میاد با هلیکوپتر تو خاک یه کشور دیگه ( متحد خود ما ) نیروهای ارزشمند رو هدف میگیره ، حالا بشین بگو 11000 موشک قفله رو فلان کشور 2 ساعته کشورشون نابود میشه - اصلاً چرا باید کسی نابود بشه ؟ اصلاً چرا جنگ ؟ اصلاً چرا مرگ ؟
همینه که سالهای سال عقب افتادیم همینه جهان سوم شدیم همینه فقر و بدبختی بیداد میکنه تو کشورایی مثل ما چون همش به فکر حاشیه بودیم و غافل از واقعیت
وقتی رفتار و واکنش همراه با تدبیر و درایت باشه ، دیگه شعار مرگ بر .... نیاز نیست ، دیگه از دیوار سفارت بالا رفتن نیاز نیست دیگه کسی کشته نمیشه ، دیگه کسی به ما نمیگه تروریست دیگه کسی به با نمیگه کله سیاه و بدترین نوع برخورد رو در فرودگاهها و ... داشته باشه
! Omid StaR ! پاسخ جالبی داد بیایم از 16 سالگی در بیایم ( اول به خودم میگم ) ، دنیا رو واقعی ببینیم ، چشمامون رو باز نگه داریم %