نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

موضوع: یک سوال در مورد ایجاد درگاه اینترنتی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    89
    تشکر تشکر شده 
    139
    تشکر شده در
    112 پست

پیش فرض پاسخ : یک سوال در مورد ایجاد درگاه اینترنتی

نقل قول نوشته اصلی توسط alita نمایش پست ها
    سلام.ببخشید نمی دونستم این سوال رو کجا بپرسم. من می خوام برای سایتم درگاه اینترنتی قرار بدهم. اما وقتی تو گوگل سرچ می کردم می نوشت درگاه ملت و یا درگاه بانک ملی و یا ..... ایا این به این مفهوم است که من باید برای ایجاد این قابلیت که هر فرد با هر کارت شتاب بتواند خرید کند باید بروم در هر بانک و فرم تقاضا برای درخواست درگاه پرداخت اینترنتی پر کنم؟؟ یعنی ایا باید هم بروم بانک ملت و هم ملی وهم صادرات و هم تجارت و هم .... تا فردی که قرار است مثلا با کارت صادراتی که دارد بتواند از من خرید کند؟ ضمنا من یک فرد حقیقی هستم. شما بهترین بانک را چه پیشنهادی می دهید.
    ضمن اینکه من وقتی سرچ می کردم نوشته شده بود که اول باید نماد بگیریم و بعد بانک به ما درگاه میده!! ایا این مسخره نیست!! یعنی من وقتی سایتم رو راه اندازی کردم باید منتظر بمونم که حالا این نماد اعتماد الکترونیکی سایت من رو قبول کنه و بعد از تایید بتونم درگاه خرید اینترنتی رو در سایت قرار بدهم؟؟؟ یعنی باید یک مدت سایت من بی دلیل بخوابه و مردم فقط سایت را ببینند و نتوانند خرید کنند؟؟!!!!!
    درگاههای واسط زیادی وجوددارند کارمزد دریافت میکنند نمیکنند و... بلاخره هر درگاهی مزیت های و معایب خودشو داره بنده زرین پال رو بخاطرنوآوری هایخاص خودش بیشتر قبول دارم!!!!!
    زرین کارت میتونه مزیتی نسبت به سایردرگاههای دیگه باشه!شما گرفتن درگاه از زرین پال و در یافت زرین کارت(البته هزینه زرینکارت جدادریافت میشه)انگار در یه بانکی حساب بازکرده و از درگاه اون بانک استفاده میکنید به هرحال بازهم تصمیم باخودتونه!!!

2. تعداد تشکر ها از fun3enter به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)