نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 58

موضوع: الکامپ 93

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    137
    تشکر شده در
    80 پست

پیش فرض پاسخ : الکامپ 93

نقل قول نوشته اصلی توسط parmenides نمایش پست ها
    این که شرکت ها از پروژه های متن باز استفاده می کنند و یک محصول کامل تر عرضه می کنند کار بسیار عاقلانه و خوبیه. اگه فکر می کنید مشکل داره مطرح کنید. نمایشگاه خوبی بود من استفاده کردم ایده های خوبی اونجا دیدم.
    The GNU General Public License v3.0 - GNU Project - Free Software Foundation

لایسنس GNU GPL رو مطالعه بفرمایید ، این لایسنسی هست که سیستم های مدیریت محتوایی مثل Joomla.Wordpress,.... تحت اون عرضه می شن
    بعد از مطالعه اون می فهمید که اصولا فروختن هر محصولی که پایه و اساسش بر مبنای یکی از محصولات تحت لیسنانس GNU GPL باشه غیر قانونیه ، یعنی تمامی سیستم های مدیریت محتوایی که الان دارن با اسم های مختلف فروخته می شن توی ایران و پایه و اساسشون جوملا هست همه از دم غیر قانونی هستند و در دنیا پیگرد قانونی دارند
    نکته فاجعه بار اینه که اینا اسم "بومی" هم می چسبونن به محصولشون و وقتی باهاشون بحث می کنی هیچ جوره زیر بار نمی رن و می گن ما اینو از اول خودمون نوشتیم
    جدا از این که باز هم کار اون ها در سطحی نیست که به نمایش گزاشته بشه ، تکامل به یک چیزی مثل Ubuntu می گن که پایه اش Debian اه (کامل شده برای کاربران خونگی) یا Centos می گن که پایه اش RHEL اه (کامل شده برای سرور ها و وب سرور ها) ، کاری که ایرانی ها می کنن طراحی یک قالب و عوض کردن کامل اسم مدیریت محتوا به اسم من در آوردی خودشونه نه تکامل

من خیلی برام جالبه بدونم شما چه ایده جالبی اونجا دیدی چون اصلا ایده جدید که هیچ ، کلا ایده ای اونجا نیست
    ویرایش توسط 4n0nym0us : December 10th, 2014 در ساعت 11:17
    Iranian Pentesters Home

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)