نقل قول نوشته اصلی توسط InterServer.ir نمایش پست ها
سلام

بر چه اساس این فایل ها رو ویروس تشخیص دادید؟ این مورد رو توضیح بدید لطفا

از طریق FTP به هاست مورد نظر متصل بشید وو اقدام به پاک کردن فایل ها کنید اگر مشکل حل نشد به هاستینگ مورد نظر بگین با دسترسی روت و از طریق ssh این فایل ها رو پاک کنند!

این موضوع که بعضی از هاستینگ ها چیزی رو قبول نمی کنند رو قبول دارم بیشتر به دلیل اینه که افراد دانش فنی لازم برای هاستینگ یاد نمی گیرند و اقدام به راهندازی هاستینگ می کنند و یا با کلی اغراق از توانایی های خودشون به استخدام یک شرکت معتبر در میان و وقتی قادر به حل مشکل نباشند چیزی رو گردن نمی گیرند و به جای بررسی مشکل سعی در پاک کردن صورت مسئله با جمله "مشکلی از طرف ما وجود نداره و همه چیز خوبه و ..." می کنند.

این مشکل شما مربوط به اختلالاتی در سرور هست که گاهی پیش میاد و این موارد دیده میشه تقصیر فرد خاصی هم نیست و جدی هم نیستند ولی به دلیل اینکه شما دسترسی لازم برای حل این مشکل رو ندارید تنها به دست مدیر سرور قابل حل هستند بر طبق عرف کاری هاستینگ ها هم مشکلاتی که مشتری به علت عدم دسترسی بالاتر قادر به حلشون نیست بر عهده مدیر سرور هست !
ممنون از روشن فکری شما دوست عزیز...

ولی ما از روزه اولی که هاست گرفتیم اف تی پی ب ما ندادن؟! و هرگز نداشتیم ما...

ن من نمیرم ب مدیر هاست نمیگم چون الان دیگه هاستنگ ما تیکت هاش پولی شده و اگر مشکلی پیش بیادش باید پول بدیم تا مشکلمون حل بشه؟؟؟!

که اینجوری شده حل دوتا مشکل 30 هزارتومن و برای حل 5 تا مشکل 50 تا هزارتومن...حالا مشکل چه از طرف ما باشه چه از طرف هاستنیگ... چقدر جالبه قشنگه این فکره ایرانی مگه ن...!

من دارم خودم پوشه رو پاک کردم و یکی دیگه با همون اسم ساختم مشکل فعلا حل شد و الان هم دارم دور روزه که یکی یکی شکلک ها رو از طریق ادمین سی پی با نام فارسی آپلود میکنم توی سایت و مشکلی پیش نیامده....

من فقط از همه بیشتر برای خودم متاسفم که هرگز با هزارتا دلیل هم نمیتونم ثابت کنم که حق با من و دوستان حرفه ای هستش...

الان که قشنگ آشنایی پیدا کردم با دنیایی مجازی با خودم میگم ای کاش بجای اینکه میرفتم سایت میزدم انقدر هزینه میکردم بجاش یک هاستنگ میزدم بهتر بودش چون میبینم بعضی وقت ها منی که چیزی نمیدونم دانشم از اوناییی که میگن ما سرورمون بدونه مشکل هستش بیشتره؟

با تشکر از همه ای دوستان که بهم در حل مشکل کمک کردم...