نه اینجور نیست. روتر من از طریق ethernet به سیستم من متصل است و تمامی کانفیگ ها را روی خودش ذخیره میکنم. چیزی نیست که کسی بتونه دسترسی داشته باشه.
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
دوست گرامی شما دارید دانلود را میگید. دانلود مقدار مصرفش معلومه. منم که بچه نیستم همینجور بیام توی اینترنت ولگردی بعد ندونم چیکار کردم. مقدار مصرفتم حدودی دستم است. صبا داره ***ی میکنه.
اگه صبا کله گنده است،منم خیلی کله گنده تر از اونها هستم که ساکت بشینم. شده پول وکیل هم که بدم میدم و محکومشون میکنم. پول من و یا مردم که علف خرس نیست این اقایون کوفت کنند!!!!!
---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------
بله.من قصد شکایت و پیگری دارم. این موضوع را هم گسترش میدم برای تمام کاربرای اینترنتی ایران. اصلا هم پس نمیکشم. آخر این ماه هم میرم تهران و از اونجا اقدام میکنم برای آماده سازی پرونده. اگر لازم باشه از طریق حقوقی و به نام شرکتم اقدام میکنم. اگر هم لازم دیدم وکیل هم میگیرم. فقط باید حداقل 50 تا 100 نفر بشیم که اگر نیاز به احظار بود،بتونبم هممون اونجا باشیم. من توی این قضیه اصلا کوتاه نمیام. اگر یک سال 2 مگابایت نامحدود هم بدن کوتاه نمیام. بالاخره یکی باید جرقه حمایت از حقوق مصرف کننده را بزنه.