نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

موضوع: سرور کجازی ایران اینترانت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    9 پست

پیش فرض پاسخ : سرور کجازی ایران اینترانت

این سروری که گفتم اینترانت آی پی نداره وگرنه میگرفتم . ایشون که به بنده پیشنهاد دادن 400 دوستم هستند که الان وی پی اس هم از ایشون دارم اما متاسفانه آی پی اینترانتی ندارند و تقاضا دادیم اما معلوم نیست ترانزیت کنن یا نه .. کولو نکردن توی دیتا سنتر پهنای باند خریدن 40 مگ ماهی دو میلیون هزینه میدن !
    من اصلا به کیفیت سرور ها و اینترانت شما خدایی نکرده نمیخوام خدشه ای وارد کنم . بله در جریان هستم پارس آنلاین چند روزیه در پینگ نوسان داره قبل از اینم بهتر ازین نبود.
    اما واقعا میگم این هزینه ترافیک اینترانت نباید گرفته بشه . حقوق افراد زیر ساخت هم طوری که شما عرض میکنید به هزینه ترافیک مربوطه ؟ فکر نمیکنم . افرانت 3 سال پیش ارایه میداد بله واقعا میداد چون خودم داشتم .. اون پنیر مفتی هم که عرض کردید بیشتر ربط به کره گرفتن افراد مربوط و مسئول که از هر چیزی که دستشون میرسه داره حتی اینترانت . شما وقتی به اینترنت دسترسی ندارید پس ترافیکی هم ندارید فقط یه سری فایل مانند لن ترانسفر میشن . پس مخابرات هم هزینه ی ترافیک و خرید ترافیک از بین الملل نداره .. اینترنت هم که جدیدا کچ سرور زدن بعضی جاها و براشون ترافیک اینترنت هم هزینه ای نداره ...

2. تعداد تشکر ها از Hostcare به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)