نقل قول نوشته اصلی توسط arc1o0 نمایش پست ها
از دوستانی که به ما لطف داشتند متشکریم

اما نیاز است که یک مختصر توضیح دهیم، مدیریت این سایت یک مشکل غیر مترقبه و خاصی براشون پیش اومده که متاسفانه چند مدتی دسترسی به اینترنت ندارند و چون سایت خودشون هم روی سرور های خودشون بود، سایتشون از دسترس خارج شد. ایشون خودشون هم از مشکل پیش اومده بسیار ناراحت بودند و از بنده خواستند که از طرف ایشون از کاربران عذر خواهی کنم

با توجه به شناختی که بنده از ایشون و خانواده ایشون دارم، نیاز به اطلاع رسانی است که ایشان از خانواده متشخصی هستند و به هیچ عنوان قصد سو استفاده یا خدای نکرده هیچ سو نیتی پشت فعالیت ایشون نبود و همچنین هیچ مشکلی هم بابت پرداخت ها نداشتند . و صرفا یک مشکلی پیش آمده که ممکنه هر لحظه برای هر یک از ما پیش بیاد.

متاسفانه در موارد مشابه همیشه با یک عده کلاه بردار و متقلب در انجمن متوجه می شدیم که بعد از کلاه برداری متواری می شدند، اما بنده با اطلاع از ریز قضیه اعلام می کنم که در این مورد خاص هیچ گونه قصد کلاه برداری یا سو استفاده نبوده است

بنده از طرف ایشون از تمام کاربرانی که براشون مشکل پیش اومده و به نحوی متضرر شده اند، چه مالی و چه معنوی عذر خواهی می کنم.

بنده یک بار دیگر اعلام می کنم که هر 2 سرور ایشون با موفقیت بازیابی شده و همه دیتاها صحیح و سالم سرجاشون هستند، و هر کدام از عزیزان که نیاز به دیتای خودشون دارند صرفا با ارسال تیکت مشکلشان حل خواهد شد.

با تشکر
از شما تشکر میکنیم که رسیدگی کردید و اینکه زحمت دوستان به هدر نرفت!
به هر حال امیدوارم ایشون هم مشکلشون حل بشه و به فعالیت با قدرت بیشتر ادامه بدن و هیچوقت کاربری که دستش بسته هست رو تنها نزارن...