نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 64

موضوع: مشتری مداری به چه قیمتی؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    256
    تشکر تشکر شده 
    1,125
    تشکر شده در
    755 پست

پیش فرض پاسخ : مشتری مداری به چه قیمتی؟

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
    به به کاربر سید احمد خیلی وقته انجمن فعالیت آنچنان ندارید دلمون تنگ شده بود برای دیدن یوزرتون (جدی گفتم).

---------------

استارتر محترم اگر دقت کنید خیلی از کاربران قدیمی هم کنار کشیدن کلا انجمن افتاده دست به قول دوستان یک سری که سنشون خیلی پائینه و هی تاپیک های فروش و درخواست ها میاد بالا.

کاربر به جایی رسیده میاد میگه قوانین هاستینگ باید به نفع مشتری باشه و همیشه حق با مشتریه پرداخت هم نکرد باید سرویس رو نگه دارید هر وقت خواستیم پرداخت کنیم (دقیقا از انجمن اومده بود)

حالا یه کاربر دیگه 3-4 ساله مشتری ماست اصلا نمیبینیم کی میاد کی میره واسه خودش پرداخت میکنه صداشم در نمیاد و حرفه ای هم هست.

شما الان یه تاپیک بزن سرور میخوای رم 512 ماهی 5 تومان. به جان خودم کلی آفر میاد

من نمیدونم هزینه آیپی در میاد ؟ مشتری میگه سرور میخوام در حد ابر سرور ماهی تا این قدر هم هزینه میتونم بکنم. یکی نیست بگه مرد مومن بالاخره بر اساس هزینت آفر داده بشه یا بر اساس درخواستت ؟ آخرشم میگه شما معتبر نیستی میره سراغ یکی دیگه. ما نفهمیدیم اعتبار از رو چی میبینن ، قصد خریده یا تخریب.

کلا از انجمن نمیشه مشتری خوبی گرفت. این نظر بنده و تجربه بنده هست فقط به درد برند بالا بردن میخوره تو گوگل(که اونم داره کم کم خراب میشه فکر کنم).

همین 40 دقیقه پیش با یکی صحبت کردم گفت رم 512 میخوام گفتم ... تومان هست گفت تو انجمن دارند زیر 10 تومان میدن چه خبره ***ی تا این حد ؟

ما که 6 ماهی هست قطع امید کردیم به درست شدنش بقیه رو نمیدونم

یا حق
    درود دقیقا حرف دل من رو زدید

شما اگر تاپیک فروش سرور مجازی رو نگاه کنید جز 1-3 مورد هیچ فروشنده ای که بیشتر از 1 سال سابقه داشته رو نمیتونید پیدا کنید در حالی که قبلا اینطور نبود

کار به جایی رسیده که وقتی به مشتری رم 1 گیگ 25 هزار تومان قیمت داده میشه از تعجب شاخ در میاره و ادم رو به گرون فروشی متهم میکنه در حالی که فقط هزینه ایپی در دیتاسنرری مثل رداستیشن 1.8 پوند معادل 10500 تومن هست

بحث هم فایده ای ندارید چون جواب خواهد داد فلان فروشنده همین سرور از این دیتاسنتر رو 9 هزار تومان میده

حالا بیا توضیح بده که فلا فروشنده سر ماه و حداکثر 3 ماه دیگه که تخفیف رداستیشن برداشته شد نیستش شما باید با اطلاعاتت خداحافظی کنی

حرف زیاده ولی چون تاثیری نخواهد داشت این بخث ها هم فایده ای نداره

2. تعداد تشکر ها ازpersianmagic به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)