نقل قول نوشته اصلی توسط us12 نمایش پست ها
دوست عزیز شما که دم از قانون مداری میزنید و در تایپک های دیگه بدون سند و مدرک ما را به کپی متهم میکنید چرا متن های سافت ایران را بدون 1 کارکتر تغییر کپی میکنید !!!

لینک : گروه برنامه نویسی سافت ایران | پلاگین ساخت کاربر اتوماتیک در IBSng توسط فریر Virtual Freer

دوستان گرامی لازم به ذکر است این مواردی که قرمز شده و این دوست نقل از خودش بیان کرده فقط و فقط مختص افزونه ما می باشد که امتحان خود را پس داده است . این دوستمون حتی زحمت تایپ به خودش نداده چه برسه به نصب و تست و باگ گیری !!!

اگر ماژول رایگان را نصب کرده بود متوجه میشد که فیلد سیستم نام در این پلاگین وجود ندارد و حتی اگر نمونه سایتی که از ماژول سافت ایران استفاده کرده را بررسی می کرد متوجه میشد ماژول سافت ایران قابلیت نمایش حجم استفاده شده و مانده کاربر را هم دارد و این توضیحات مخصوص ماژول سافت ایران است که از بیس ساخته شده و ربطی به این ماژول رایگان ندارد .

متاسفانه اظهار نظرهای عجولانه و بدون سند و مدرک دوستان جای تامل دارد .
شما اومدی چیزی که رایگانه میخوای بفروشی؟ شما میدونی معنی این کار یعنی چی؟ فعلا که چند نفر از کسانیکه با این افزونه مشگل داشتن با راهنمایی من تونستن با افزونه کار بکنن ادم های مثل شما فقط دنبال پول هستن برنامه رو ورداشتی کمی تغیرات دادی الان داری میفروشی خوشحالی؟ اینکار نقض کپی رایته خیلی راحت میشه شکایت کرد افتاد؟ برو جای گوشای مردوم رو بگیر که من نباشم جای من باشم نمیزارم اینکارا انجام بشه سازنده این افزونه چون سرور ibsng نداشته برای همین نتونسته عیب ایرادات جزعی این افزونه رو برطرف کنه اما کسانیکه سواستفاده گری مثل شما میان این رو تغیرات میدن میفروشن هر نوع افزونه freer که در سایت شما در حال فروش هست کسی دیگه اون هارو طراحی کرده الان سوال من اینه که شما این افزونه رو طراحی کردید؟> اگر اینطوره مدرک و سند رو کنین؟> ما منتطریم