نقل قول نوشته اصلی توسط us12 نمایش پست ها
اول از همه بگم چرا مشکل فریر را توی قسمت whmcs بیان کردی ؟
بعد هم بگم تا میتونی از زرین پال استفاده نکن ! این همه درگاه واسط عالی ، چی تو زرین پال دیدید که هنوز دارید استفاده میکنید را نمیدونم !
زرین پال برای یک خطا و اشتباه که یوزر داخل سایت خودشون انجام داده بود و مشکل از خودشون بود پول من را بلوکه کرد و یک فرم میل کرد که برو دفتر اسناد رسمی ثبت ش کن ، بعد کلی ضرر زمانی و مالی و رفتن به چند دفتر اسناد رسمی همگی گفتند همچین چیزیایی را ثبت نمیکنن به زرین پال هم گفتم که مرغشون فقط یک پا داره ! من هم جلو ضرر بیشتر را گرفتم و قید اون پول را زدم و رفتم سراغ پی لاین.
تنها حساب کاربران فروشنده *** و موارد خلاف قوانين توقيف ميشه.
احتمالا حساب شما هم به همين دليل توقيف شده. باز اگر شک و شبهه ای وجود داره اسم خودتون يا شماره حساب زرين پال خودتون رو بگيد تا برای کاربران هم شفاف سازی بشه که حسابتون به چه دليل و فروش چه مورد خلاف قانونی توقيف شده.
مقايسه زرين پال با سايت هایی که حتی يک آدرس مشخص و ثابت ندارن اصلا ممکن نيست بنابراين اسم سايت های ديگه رو در اين تاپيک نبريد.
زرين پال يکی از شرکت های متقاضی اتصال به سوئيچ شاپرک هست، اولين ارائه دهنده درگاه پرداخت در اين زمينه بوده، اولين ارائه دهنده درگاه پرداخت اختصاصی با نام و لوگوی کاربران بوده و هست و تنها ارائه کننده زرين کارت هست.