صفحه 317 از 460 نخستنخست ... 217267307313314315316317318319320321327367417 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,161 تا 3,170 , از مجموع 4593

موضوع: اسکریپت رایگان فروش کارت‌های شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

عضو انجمن mo_mohit1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    424
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    275 پست

پیش فرض پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارت‌های شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

نقل قول نوشته اصلی توسط sajjad366 نمایش پست ها
    یه سوال (یا شایدم مشکل اسکریپت)
    موقعی که اطلاعات کارت رو وارد میکنم در صفحه اصلی میتونی انتخاب کنی و خرید کنی ولی اگر کسی از خرید منصرف بشه دیگه اون کارت رو نمیشه خرید و دوباره هم برای فروش نمیاد
    چرا؟
    سلام/تو این تاپیک تقریبا ده باری گفته شده// ولی به هر حال بازم میگم
    این مدت روزو کارت هیت/اگر کسی قصد خرید کنه کارت براش تا بیست دقیقه برای اون روز میشه و بعد از بیست دقیقه کارت ها دوباره قابل فروش میشن/این زمان باید باشه و اگر نباشه اگر دو نفر با هم خرید کنن یکیشون خریدشون خالی میشه

2. تعداد تشکر ها ازmo_mohit1 به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    4 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nowadays نمایش پست ها
    سلام، وقت همگی بخیر
    دو اخطار :

Warning: Illegal string offset 'admin' in /home/dlall/public_html/mamir.ir/charge/include/funks.php on line 40
    Warning: Illegal string offset 'post' in /home/dlall/public_html/mamir.ir/charge/back/login.php on line 18
    زمان ورود به پنل مدیریت؛
    و

اخطار :

Warning: Illegal string offset 'action' in /home/dlall/public_html/mamir.ir/charge/index.php on line 17
    زمان نمایش صفحه اصلی، دریافت میکنم.
    از دوستان کسی میدونی چطور این مشکل حل میشه؟
    ممنون

طی مکاتباتم با پشتیبانی freer، به من توصیه شد که این اخطار ها رو نادیده بگیرم و در فایل inc/configuration.php بعد از خط اول این کد را اضافه کنم :

error_reporting(0);
    امیدوارم دیگر دوستانی که این مشکل براشون پیش اومده استفاده کنند.

(البته ضمن احترام و تشکر از دوست خوبم :
    doctorportable

همچنین پشتیبانی ذکر کردند این ارور ها مربوط به ورژن php نیست.

5. تعداد تشکر ها ازnowadays به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mo_mohit1 نمایش پست ها
    سلام/تو این تاپیک تقریبا ده باری گفته شده// ولی به هر حال بازم میگم
    این مدت روزو کارت هیت/اگر کسی قصد خرید کنه کارت براش تا بیست دقیقه برای اون روز میشه و بعد از بیست دقیقه کارت ها دوباره قابل فروش میشن/این زمان باید باشه و اگر نباشه اگر دو نفر با هم خرید کنن یکیشون خریدشون خالی میشه
    سلام
    ممنون از جوابی که دادین
    این ویژگی رو در سایت خودش میزد خیلی بهتر بود
    بازم ممنون

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    73
    تشکر تشکر شده 
    62
    تشکر شده در
    44 پست

طی مکاتباتم با پشتیبانی freer، به من توصیه شد که این اخطار ها رو نادیده بگیرم و در فایل inc/configuration.php بعد از خط اول این کد را اضافه کنم :

امیدوارم دیگر دوستانی که این مشکل براشون پیش اومده استفاده کنند.

(البته ضمن احترام و تشکر از دوست خوبم :
    doctorportable

همچنین پشتیبانی ذکر کردند این ارور ها مربوط به ورژن php نیست.
    سلام
    همونطوری که گفتم بنظر بنده مشکل از ورژن پی اچ پی هستش
    به دو دلیل 1- چون اسکریپت برای همه تو ورژن 5.2 بدون خطا کار میکنه ولی تو ورژن های بالاتر و یا پایینتر پیام تذکر میده یا با مشکل مواجه میشه. ( همگی از یک ورژن فریر استفاده میکنیم پس اگه ایرادی باشه برای همه هستش )
    دلیل دوم هم 2- من تو اینترنت سرچ کردم و به اون نتیجه رسیدم به لینک های زیر گاه کنین
    Illegal string offset Warning PHP - Stack Overflow
    Warning: Illegal string offset in PHP 5.4 - Stack Overflow

البته این ایراد با اصلاح دستور های نوشته شده قابل تصحیح هستش که باید به اهل فن مراجعه بشه

در کل این پیامو دادم که بدونین اطلاعات غلط یا الکی به کسی ندادم. همش بر اساس جستجو تو گوگل و .. هستش.
    موردی که پشتیانی فریر گفتند عدم نمایش خطا و تذکر ها هستش و فقط ظاهر اسکریپت اصلاح میشه و باطنن همون تذکر پابرجا هستش
    با سپاس فراوان
    ویرایش توسط doctorportable : November 15th, 2013 در ساعت 16:14

8. تعداد تشکر ها ازdoctorportable به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    5 پست

سلام

دوستان، من روی کنترل پنل کلوکسو، سایتی دارم (Virtual Freer) که برای درگاه پرداخت بانک پارسیان، نیاز به فعال کردن ماژول Soap هست

لطفاً راهنماییم کنید که چجوری فعالش کنم

البته اینم بگم که، با استفاده از دستور:
    yum install php-soap ،فکر میکنم که ی چیزایی نصب کردم

و البته این کد رو هم در فایل php.ini اضافه کردم، extension=soap.so

ولی هنوزم مشکل دارم برای درگاه پارسیان

نسخه PHP:
    PHP Version 5.2.17

دستور زیر رو هم اجرا کردم:

php -i | grep -i soap

کد های زیر رو جواب میده:

Configure Command => './configure' '--host=i686-redhat-linux-gnu' '--build=i686-redhat-linux-gnu' '--target=i386-redhat-linux' '--program-prefix=' '--prefix=/usr' '--exec-prefix=/usr' '--bindir=/usr/bin' '--sbindir=/usr/sbin' '--sysconfdir=/etc' '--datadir=/usr/share' '--includedir=/usr/include' '--libdir=/usr/lib' '--libexecdir=/usr/libexec' '--localstatedir=/var' '--sharedstatedir=/usr/com' '--mandir=/usr/share/man' '--infodir=/usr/share/info' '--cache-file=../config.cache' '--with-libdir=lib' '--with-config-file-path=/etc' '--with-config-file-scan-dir=/etc/php.d' '--disable-debug' '--with-pic' '--disable-rpath' '--without-pear' '--with-bz2' '--with-exec-dir=/usr/bin' '--with-freetype-dir=/usr' '--with-png-dir=/usr' '--with-xpm-dir=/usr' '--enable-gd-native-ttf' '--with-t1lib=/usr' '--without-gdbm' '--with-gettext' '--with-gmp' '--with-iconv' '--with-jpeg-dir=/usr' '--with-openssl' '--with-pcre-regex=/usr' '--with-zlib' '--with-layout=GNU' '--enable-exif' '--enable-ftp' '--enable-magic-quotes' '--enable-sockets' '--enable-sysvsem' '--enable-sysvshm' '--enable-sysvmsg' '--with-kerberos' '--enable-ucd-snmp-hack' '--enable-shmop' '--enable-calendar' '--without-mime-magic' '--without-sqlite' '--with-libxml-dir=/usr' '--enable-xml' '--with-system-tzdata' '--enable-force-cgi-redirect' '--enable-pcntl' '--with-imap=shared' '--with-imap-ssl' '--enable-mbstring=shared' '--enable-mbregex' '--with-ncurses=shared' '--with-gd=shared' '--enable-bcmath=shared' '--enable-dba=shared' '--with-db4=/usr' '--with-xmlrpc=shared' '--with-ldap=shared' '--with-ldap-sasl' '--with-mysql=shared,/usr' '--with-mysqli=shared,/usr/bin/mysql_config' '--enable-dom=shared' '--with-pgsql=shared' '--enable-wddx=shared' '--with-snmp=shared,/usr' '--enable-soap=shared' '--with-xsl=shared,/usr' '--enable-xmlreader=shared' '--enable-xmlwriter=shared' '--with-curl=shared,/usr' '--enable-fastcgi' '--enable-pdo=shared' '--with-pdo-odbc=shared,unixODBC,/usr' '--with-pdo-mysql=shared,/usr' '--with-pdo-pgsql=shared,/usr' '--with-pdo-sqlite=shared,/usr' '--with-pdo-dblib=shared,/usr' '--enable-json=shared' '--enable-zip=shared' '--with-readline' '--enable-dbase=shared' '--with-pspell=shared' '--with-mcrypt=shared,/usr' '--with-mhash=shared,/usr' '--with-tidy=shared,/usr' '--with-mssql=shared,/usr' '--enable-sysvmsg=shared' '--enable-sysvshm=shared' '--enable-sysvsem=shared' '--enable-posix=shared' '--with-unixODBC=shared,/usr' '--with-recode=shared,/usr' '--with-libevent=shared' '--with-fpm' '--with-fpm-bin=/usr/bin/php-cgi' '--with-fpm-port=9000' '--with-fpm-conf=/etc/php-fpm.conf' '--with-fpm-log=/var/log/php-fpm.log' '--with-fpm-pid=/var/run/php-fpm.pid' '--with-fpm-user=nobody' '--with-fpm-group=nobody' '--with-interbase=shared,/usr/lib/firebird' '--with-pdo-firebird=shared,/usr/lib/firebird}'
    /etc/php.d/soap.ini,
    soap
    Soap Client => enabled
    Soap Server => enabled
    soap.wsdl_cache => 1 => 1
    soap.wsdl_cache_dir => /tmp => /tmp
    soap.wsdl_cache_enabled => 1 => 1
    soap.wsdl_cache_limit => 5 => 5
    soap.wsdl_cache_ttl => 86400 => 86400

ولی در phpinfo.php که در یکی از سایت های هاست کلوکسو ساختم، در قسمت : configure Command هنوزم خبری از Soap نیست!!

Configure Command './configure' '--host=i686-redhat-linux-gnu' '--build=i686-redhat-linux-gnu' '--target=i386-redhat-linux' '--program-prefix=' '--prefix=/usr' '--exec-prefix=/usr' '--bindir=/usr/bin' '--sbindir=/usr/sbin' '--sysconfdir=/etc' '--datadir=/usr/share' '--includedir=/usr/include' '--libdir=/usr/lib' '--libexecdir=/usr/libexec' '--localstatedir=/var' '--sharedstatedir=/usr/com' '--mandir=/usr/share/man' '--infodir=/usr/share/info' '--cache-file=../config.cache' '--with-libdir=lib' '--with-config-file-path=/etc' '--with-config-file-scan-dir=/etc/php.d' '--disable-debug' '--with-pic' '--disable-rpath' '--without-pear' '--with-bz2' '--with-exec-dir=/usr/bin' '--with-freetype-dir=/usr' '--with-png-dir=/usr' '--with-xpm-dir=/usr' '--enable-gd-native-ttf' '--with-t1lib=/usr' '--without-gdbm' '--with-gettext' '--with-gmp' '--with-iconv' '--with-jpeg-dir=/usr' '--with-openssl' '--with-pcre-regex=/usr' '--with-zlib' '--with-layout=GNU' '--enable-exif' '--enable-ftp' '--enable-magic-quotes' '--enable-sockets' '--enable-sysvsem' '--enable-sysvshm' '--enable-sysvmsg' '--with-kerberos' '--enable-ucd-snmp-hack' '--enable-shmop' '--enable-calendar' '--without-mime-magic' '--without-sqlite' '--with-libxml-dir=/usr' '--enable-xml' '--with-system-tzdata' '--with-apxs2=/usr/sbin/apxs' '--without-mysql' '--without-gd' '--disable-dom' '--disable-dba' '--without-unixODBC' '--disable-pdo' '--disable-xmlreader' '--disable-xmlwriter' '--disable-json' '--without-pspell' '--disable-wddx' '--without-curl' '--disable-posix' '--disable-sysvmsg' '--disable-sysvshm' '--disable-sysvsem'

در phpinfo هم در قسمت Soap، فعال هست:

soap

Soap Client enabled
    Soap Server enabled

Directive Local Value Master Value
    soap.wsdl_cache 1 1
    soap.wsdl_cache_dir /tmp /tmp
    soap.wsdl_cache_enabled 1 1
    soap.wsdl_cache_limit 5 5
    soap.wsdl_cache_ttl 86400 86400

پبشاپیش ممنون از کمکتون

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    4 پست

سلام. من به مشکل خوردم.
    اون اینه که یکی داره ddos میزنه به سایتم و باعث میشه سی پی یو سرور هاستم به شدت بره بالا. دو مزتبه از سمت میزبانی هاستینگ مسدود شدم بخاطر این کار.
    با بررسی کمی که انجام دادم متوجه شدم با یکی از فایل های این اسکزیپت دارن این کار رو میکنن. میشه یکی منو راهنمایی کنه؟

عضو انجمن HadishWeb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    110
    تشکر شده در
    90 پست

این ارور ها میتونه واسه چی باشه؟

Warning: Illegal string offset 'title' in /home/............../back/newsletter.php on line 10

Warning: Illegal string offset 'title' in /home/............../back/newsletter.php on line 11
    Warning: Illegal string offset 'title' in /home/............../back/newsletter.php on line 12

عضو انجمن HadishWeb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    110
    تشکر شده در
    90 پست

این ارور ها میتونه واسه چی باشه؟

Warning: Illegal string offset 'title' in /home/............../back/newsletter.php on line 10

Warning: Illegal string offset 'title' in /home/............../back/newsletter.php on line 11
    Warning: Illegal string offset 'title' in /home/............../back/newsletter.php on line 12

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

سلام دوستان

من موقع کلیک رو دکمه پرداخت(اتصال به درگاه پرداخت آنلاین) با این خطا مواجه میشم

خطای سیستمي

خطا در اتصال به جهان پی کد خطا

مشکل از چی میتونه باشه ؟؟ 2بار هم کامل حذف کردم و دوباره نصب کردم ولی مشکل همچنان هست
    از درگاه های جهان پی استفاده میکنم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    4 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط behnam_tr نمایش پست ها
    سلام دوستان

من موقع کلیک رو دکمه پرداخت(اتصال به درگاه پرداخت آنلاین) با این خطا مواجه میشم

خطای سیستمي

خطا در اتصال به جهان پی کد خطا

مشکل از چی میتونه باشه ؟؟ 2بار هم کامل حذف کردم و دوباره نصب کردم ولی مشکل همچنان هست
    از درگاه های جهان پی استفاده میکنم
    سلام. واسه اینه که عضویتت تو جهان پی تکمیل نشده. مدارکتو بشون دادی؟

صفحه 317 از 460 نخستنخست ... 217267307313314315316317318319320321327367417 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)