بله
اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله
خیر
از چندین کارفرما هست ، وقتی هم پول ریلیز شده دیگه خیلی غیر ممکنه اینکارو کرد ، فکر نکنم کارفرما ها راضی بشن ، بازم ممنون از پیشنهادتون
میتونید ازشون در خواست کنید تا پول رو به حساب بانکی یک شخص مقیم آمریکا واریز کنند. اگر این امر امکان پذیر باشه میتونیم طبق شرایطی که برای حسابهای لیمیت شده پی پال داریم عمل کنیم به این صورت که مبلغ رو در حساب بانکی خودمون دریافت و معادل ریالی رو پس از کسر کارمزدهای مربوطه بعد از 10 روز به حساب شما در ایران واریز کنیم.
لازم به توضیح هست که امکان ارائه حساب بانکی برای هر حساب فری لنسر به طور جداگانه و قابلیت ورفای آن وجود داره.
با احترام![]()
ویرایش توسط hadipro : October 2nd, 2013 در ساعت 14:56
افتتاح حساب بیزنس پی پال - پرداخت با کردیت کارت و پی پال - فروش انواع گیفت کارت
>>>خرید موجودی حسابهای لیمیت شده پی پال<<<
تاپیک رو من چند وقتی بود دنبال نمی کردم .. برای بیرون اومدن از لیمیت چه راهکاری رو پیدا کردید ؟
نیاز به ساخت مجدد اکانت هست و یا راهکار دیگه ای ؟
ممنون
K nowledge IS P ower
این لطف شما رو می رسونه ، مسئله شماره حساب و اینها نیست به تنهایی ، من حتی مشخصات خواهرم هم دادم که استرالیا هست ولی اتفاقی تیوفتاد .
در زمینه خرید دلار ، من الان دارم با اکانت دیگه ای کار میکنم ، به چه صورت هست ، به قیمت روز می خرید ؟ امکان داره یه ایمیل به بنده بزنید ؟ ali@serverfire.net ?
ممنون
من هم موقع تسویه اکانتم لیمیت شد
من توی همین سایت payment24 که چند صفحه پیش معرفی شده بود ، اکانت پیپال گرفتم
الان که اکانتم بلاک شده برای مدارک خواسته شده ، پسپورت رو فرستادم، به همراه قبضی که مال امارات بود
بعد از چند روز جواب دادن و گفتن قبض قبوله ولی اسکن پاسپورت ناقصه ، و عکسی که گرفتی از خودت باید همراه همین قبض باشه
به این سایت گفتم که اصل قبض رو لازم دارم ، ولی گفت نمی تونیم بفرستیم
حالا باید پرینت بگیرم و جعلی بفرستم ، اما پشتیبانیش گفت که فایده نداره ، اینا رو که بفرستی بعدش میگند صفحه پاسپورتت که اقامت دوبی رو گرفتی ( یه همچین چیزی گفت !! ) رو باید بفرستی بعدش هم یه قبض دیگه
حالا موندم چیکار کنم!
از طرفی الان یه پروژه 400 تایی از یه آشنا دستمه ، بنظرتون یه اکانت دیگه بسازم و با یه سیم کارت امارات ثبتش کنم ، بعد ایمیل پیپال رو عوض کنم و دوباره برای این اکانت ثبتش کنم ؟ و بعدش بگم پروژه رو کنسل کنه و با اکانت جدید بده بهم ؟
اکانت جدید دیگه لیمیت نمیشه ؟
این موضوع صحت داره متاسفانه - تنها اگر پاسپورتتون ایرانی نباشه تا این مرحلش براتون تمام شده میبود اما وقتی پاسپورتتون ایرانیه میگن صفحه پاسپورتی که تشریف بردید دبی رو اسکن کنید
صفحات پاسپورت رو ببینید - صفحات رو به روی همند - یعنی شما برید دوبی حتی برگردید مهر خروج میخوره - پس دو صفحه رو به روی هم مهر خورده - یکی ورود یکی خروج باز کارتون نمیشه .
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)