نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با گرفتن وکیل برای پیگیری وضعیت و ادعای خسارت موافق

رأی دهندگان
64. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

9 14.06%
  • اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله

44 68.75%
  • خیر

11 17.19%
صفحه 60 از 73 نخستنخست ... 105056575859606162636470 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 591 تا 600 , از مجموع 724

موضوع: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    14 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط serverfire نمایش پست ها
    کسی از دوستان تونست پولش رو خارج کنه ؟

من هنوز دو هزار دلار دارم که گیر کرده ، با پرداخت هزینه حاضرم خارجش کنم
    نمیشه به جوری (مثلاً با شکایت کارفرما) پول رو به کارفرما برگردونی بعد ازش بخوای پولو مستقیم برات بریزه به حسابت ؟

2. # ADS

عضو جدید serverfire آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    47 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

از چندین کارفرما هست ، وقتی هم پول ریلیز شده دیگه خیلی غیر ممکنه اینکارو کرد ، فکر نکنم کارفرما ها راضی بشن ، بازم ممنون از پیشنهادتون

عضو جدید hadipro آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    16
    تشکر تشکر شده 
    299
    تشکر شده در
    230 پست

میتونید ازشون در خواست کنید تا پول رو به حساب بانکی یک شخص مقیم آمریکا واریز کنند. اگر این امر امکان پذیر باشه میتونیم طبق شرایطی که برای حسابهای لیمیت شده پی پال داریم عمل کنیم به این صورت که مبلغ رو در حساب بانکی خودمون دریافت و معادل ریالی رو پس از کسر کارمزدهای مربوطه بعد از 10 روز به حساب شما در ایران واریز کنیم.

لازم به توضیح هست که امکان ارائه حساب بانکی برای هر حساب فری لنسر به طور جداگانه و قابلیت ورفای آن وجود داره.

با احترام
    ویرایش توسط hadipro : October 2nd, 2013 در ساعت 14:56
    افتتاح حساب بیزنس پی پال - پرداخت با کردیت کارت و پی پال - فروش انواع گیفت کارت
    >>>خرید موجودی حسابهای لیمیت شده پی پال<<<

5. تعداد تشکر ها از hadipro به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    47 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hadipro نمایش پست ها
    میتونید ازشون در خواست کنید تا پول رو به حساب بانکی یک شخص مقیم آمریکا واریز کنند. اگر این امر امکان پذیر باشه میتونیم طبق شرایطی که برای حسابهای لیمیت شده پی پال داریم عمل کنیم به این صورت که مبلغ رو در حساب بانکی خودمون دریافت و معادل ریالی رو پس از کسر کارمزدهای مربوطه بعد از 10 روز به حساب شما در ایران واریز کنیم.

لازم به توضیح هست که امکان ارائه حساب بانکی برای هر حساب فری لنسر به طور جداگانه و قابلیت ورفای آن وجود داره.

با احترام
    اصلا به هیچ وج از خود سایت امکان انتقال به هیچ نوع حسابی نیست ، میگن باید از لیمیت در بیاین ، بعد برای لیمیت هم نوشته مدارک در حال بررسی هست !
    جواب درستی هم نمیدم

عضو جدید e4lyas آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    87
    تشکر شده در
    66 پست

تاپیک رو من چند وقتی بود دنبال نمی کردم .. برای بیرون اومدن از لیمیت چه راهکاری رو پیدا کردید ؟
    نیاز به ساخت مجدد اکانت هست و یا راهکار دیگه ای ؟

ممنون

K nowledge IS P ower

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    21
    تشکر تشکر شده 
    58
    تشکر شده در
    49 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط serverfire نمایش پست ها
    کسی از دوستان تونست پولش رو خارج کنه ؟

من هنوز دو هزار دلار دارم که گیر کرده ، با پرداخت هزینه حاضرم خارجش کنم
    سلام
    من ایتالیا هستم، اگر حساب بانکی با iban و swift خواستی یا شماره تماس یا هر اطلاعات دیگه‌ای که کمک میکنه پولت آزاد میشه ، به من بگو ، ضمن اینکه دلارهارو هم میتونم ازت بخرم.

تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    47 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط e4lyas نمایش پست ها
    تاپیک رو من چند وقتی بود دنبال نمی کردم .. برای بیرون اومدن از لیمیت چه راهکاری رو پیدا کردید ؟
    نیاز به ساخت مجدد اکانت هست و یا راهکار دیگه ای ؟

ممنون
    الان تنها راه حل ایجاد اکانت جدید با هویت غیر ایرانی هست .

تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    47 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saeidza نمایش پست ها
    سلام
    من ایتالیا هستم، اگر حساب بانکی با iban و swift خواستی یا شماره تماس یا هر اطلاعات دیگه‌ای که کمک میکنه پولت آزاد میشه ، به من بگو ، ضمن اینکه دلارهارو هم میتونم ازت بخرم.
    این لطف شما رو می رسونه ، مسئله شماره حساب و اینها نیست به تنهایی ، من حتی مشخصات خواهرم هم دادم که استرالیا هست ولی اتفاقی تیوفتاد .

در زمینه خرید دلار ، من الان دارم با اکانت دیگه ای کار میکنم ، به چه صورت هست ، به قیمت روز می خرید ؟ امکان داره یه ایمیل به بنده بزنید ؟ ali@serverfire.net ?

ممنون

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

من هم موقع تسویه اکانتم لیمیت شد
    من توی همین سایت payment24 که چند صفحه پیش معرفی شده بود ، اکانت پیپال گرفتم
    الان که اکانتم بلاک شده برای مدارک خواسته شده ، پسپورت رو فرستادم، به همراه قبضی که مال امارات بود

بعد از چند روز جواب دادن و گفتن قبض قبوله ولی اسکن پاسپورت ناقصه ، و عکسی که گرفتی از خودت باید همراه همین قبض باشه
    به این سایت گفتم که اصل قبض رو لازم دارم ، ولی گفت نمی تونیم بفرستیم
    حالا باید پرینت بگیرم و جعلی بفرستم ، اما پشتیبانیش گفت که فایده نداره ، اینا رو که بفرستی بعدش میگند صفحه پاسپورتت که اقامت دوبی رو گرفتی ( یه همچین چیزی گفت !! ) رو باید بفرستی بعدش هم یه قبض دیگه

حالا موندم چیکار کنم!

از طرفی الان یه پروژه 400 تایی از یه آشنا دستمه ، بنظرتون یه اکانت دیگه بسازم و با یه سیم کارت امارات ثبتش کنم ، بعد ایمیل پیپال رو عوض کنم و دوباره برای این اکانت ثبتش کنم ؟ و بعدش بگم پروژه رو کنسل کنه و با اکانت جدید بده بهم ؟
    اکانت جدید دیگه لیمیت نمیشه ؟

عضو انجمن dreamdata آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    125
    تشکر تشکر شده 
    862
    تشکر شده در
    523 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط silverboyir نمایش پست ها
    پشتیبانیش گفت که فایده نداره ، اینا رو که بفرستی بعدش میگند صفحه پاسپورتت که اقامت دوبی رو گرفتی ( یه همچین چیزی گفت !! ) رو باید بفرستی بعدش هم یه قبض دیگه
    این موضوع صحت داره متاسفانه - تنها اگر پاسپورتتون ایرانی نباشه تا این مرحلش براتون تمام شده میبود اما وقتی پاسپورتتون ایرانیه میگن صفحه پاسپورتی که تشریف بردید دبی رو اسکن کنید
    صفحات پاسپورت رو ببینید - صفحات رو به روی همند - یعنی شما برید دوبی حتی برگردید مهر خروج میخوره - پس دو صفحه رو به روی هم مهر خورده - یکی ورود یکی خروج باز کارتون نمیشه .
    شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
    فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا

صفحه 60 از 73 نخستنخست ... 105056575859606162636470 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)