مخابرت مودم های با برد بالا رو تنها با داشتن مجوز اجازه استفاده میده و در غیر این صورت غیر قانونیه
مخابرت مودم های با برد بالا رو تنها با داشتن مجوز اجازه استفاده میده و در غیر این صورت غیر قانونیه
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
اصلا دو تا ساختمان نیست !!!!
اینطور که من متر کردمیه ساختمون 40*20 متری هست !!!!!!!!!! که دو طبقه هست... اطلاعات غلط داده بودن....
حالتش هم طوری که گفتن سرتا سر راهرو هست و کناراش اتاق هست و در همه اتاق ها هم بازه معمولا....
جنس دیوارها هم فکر کنم آجر گری باشهساختمانش رو ندیدم!!!! ولی فکر کنم نه زیاد جدید باشه نه زیاد قدیمی.... نرمال هست....
همون آنتن 8db کارمونو راه میندازه . نه ؟
آره ، ولی می دونی ، تو کار شبکه هیچ کس معادل رو در نظر نمی گیره ، یعنی اگه با 100 لیتر بنزین می شه رفت اصفهان ، همیشه 130 لیتر بنزین کنار می زارند !
اونوقت یه مشکل دیگه اینه این آنتن ها معمولا باید بهشون جهت دهی داد تا بهترین نتیجه رو گرفت !
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
من باشم ، ریسک این کارو نمی کنم ! چون اگه نشه آبروم می رفت !
انتن اومنی هستند و زاویه 360 درجه کار میکنند البته مقداری تغییرات جزئی مفید هست ولی تغییرات اساسی در انتن های پارابولیک هست که باید در دید مستقیم باشند .
فکر میکنم اگر یک نانو استیشن در راهرو بزارید جواب بده چون قدرت نانو زیاد هست البته در فضای بسته اگر باشید و نانو کار کنید فرکانس بالا مخصوصا 5 باعث بوجود امدن سردرد و خستگی خواهد شد . ولی رو بحث وایرلس نمیشه هیچ چیزی را دقیق اندازه گیری کرد یک موقع میبینید دیوار بتن هست و هیچ سیگنالی رد نمیشه یه موقع میبینید دیوار معمولی هست و تا 2 طبقه مشکلی ندارید . #![]()
فکر کنم این عکس رو ببینید بفهمید که مشکلی نیست و با همون آنتن و مودم میشه ساپورتش کرد ! درسته ؟
من نمیدونم اینا 1 کیلومتر رو از کجا آوردن دادن به من که اینجوری ما رو گیج کردن.....
تو این عکس شما محوطه + ساختمون رو میبینید ساختمون رو آبی کردم که 20*40 هست و محوطه رو هم نوشتم اندازه هاشو....
حالا تو عکس میبینید که این 200 متر هم که من گفتم برای قضیه همون 103 لیتر بنزین هست
حالا اگه این ساختمون آبی دو طبقه باشه و اندازه هاشم اونی که گفتم باشه مشکلی داره ؟ (مسلما نداره !) محوطه چندان مهم نیست اما اگه به اونجا هم برسه خیلی بهتره !
حالا نظرتون چیه ؟ بازم نمیشه ؟
البته دو تا نکته هم داریم
1- گوگل ارث اندازه ها رو درست داده باشه....
2- من ادرس رو درست پیدا کرده باشم
با این حال اگه این شرایط رو درست در نظر بگیریم میشه راش انداخت ؟
فردا میرم از نزدیک ببینم اگه دو شرط بالا اشتباه بود 100% میگم نانو استیشن نیاز دارن....
حالا فعلا شما علی الحساب برای این ساختمون نظرتون رو یگید...
جواب نمی ده 8 دی بی! یک طبقه رو به زور ! 2 طبقه رو اصلا
پس اینا چطور میگن با یه اکسس پوینت معمولی الان دارن ساپورت میکنن این ساختمون رونکنه این اطلاعات هم غلطه
ولی ببین من با آنتن 1.5db راحت دیدم 25 متر رو ساپورت میکنه هایعنی این 8db دو برابر اون 1.5 هم نیست ؟
چجوره تو این پست (http://www.webhostingtalk.ir/56005-post56.html) گفتی ساپورت میشه حالا میگی نه؟
تو بحث وایرلس همه چی فرق میکنه حتی الودگی فرکانسی هم تاثیر زیاد داره نزدیک بودن کابل های فشار قوی و ... بهتره یه مودم و یک نانو همهیشه برای تست داشته باشید انتن اومنی 14 دی بی دیلنک هم میتونید بگیرید که نزدیک 110 تا 1120 تومان هست که هر طور حساب کنید نانو از همه اینها بصرفه تر هست حدود 3 تا 4 کیلومتر رو دید مستقیم ازش سیگنال گرفتیم با انتن سرخود البته 2.4 رو 5 مقدار بیشتر میشه و انتن پارابولیک هم اضافه کنید رو 15 کیلومتر هم میتونید سیگنال بگیرید البته پاور استیشن کیفیت بهتری داره و...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)