-
August 16th, 2013, 16:10
عضو انجمن
پاسخ : حواله پوند به انگلیس و پرداخت برای شرکت های انگلیسی و اروپای

نوشته اصلی توسط
eneah
سلام دوستان
بهتره قبل از خرید از ایشون یکمی تحقیق کنید تا سرتون کلاه نره
بنده از ایشون شکایت کردم الانم دارم تاپیک ایجاد میکنم و مدارک مورد نیازو ارسال میکنم
موفق باشید
شاید سوء تفاهمی رخ داده
ایشون از افراد معتبر در این کار هستن و مدتهاست باهاشون کار می کنم و همین چند ساعت پیش آخرین پرداختمون رو برامون انجام دادن
-
-
August 16th, 2013 16:10
# ADS
-
August 16th, 2013, 16:23

نوشته اصلی توسط
m-mehdipoor
شاید سوء تفاهمی رخ داده
ایشون از افراد معتبر در این کار هستن و مدتهاست باهاشون کار می کنم و همین چند ساعت پیش آخرین پرداختمون رو برامون انجام دادن
شاید با شما درست کار کردن اما ولی که برای خرید سرور پرداخت کردم رو بهم نمیدن الان 8 روزه سفارش دادم متوجه شدم اصلا برام سرور سفارش ندادن
حالا میگم هزینه پس بده انکار میکنن که سفارش ندادن و میگن باید کنسل کنیم بعد هزینه رو برگشت بزنن ماهم برگشت بدیم
قبول کردم اما باز گفتن کلا برگشت نمیزنیم سرور هم نمیدیم !!!!
مجبور شدم ازشون شکایت کنم شماره پرونده هم دادم خدمت خودشون !!!
میدونم که برای خودشون دردسر میشه و باید زحمت بکشن و تشریف بیارن تهران !!!
من الان در حال ایجاد تاپیک و توضیح دادن کامل مشکل و قرار دادن تمام مدارک هستم
توجه داشته باشین که من اصلان از هاست آی تی خرید نکردم ایشون به من پیام خصوصی داد و یک شرکتی که هم دفتر داشتن و هم شماره ثبت به من معرفی کردن بعد از اینکه هزینه رو واریز کردم متوجه شدم یوزر هاست آی تی شدم !!!!
به همین دلیل تصمیم گرفتم تاپیک ایجاد کنم و تا تمام کاربران متوجه بشن
یکی از ویژگی های وب هاستینگ تالک اینکه هرکسی با کمک این فروم سرویس خودشون تهیه کنه خیلی بهتر میتونه هم طرفشو بشناسه و هم سرویس بهتری انتخاب کنه، خوب الان وظیفه منه که بگم هاست آی تی چیکار کرده حالا قضاوت با شماست که سرم کلاه رفته یا خیر !!!
گریه میکردم کفش ندارم مردی را دیدم پا نداشت
-
-
August 16th, 2013, 17:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
eneah
شاید با شما درست کار کردن اما ولی که برای خرید سرور پرداخت کردم رو بهم نمیدن الان 8 روزه سفارش دادم متوجه شدم اصلا برام سرور سفارش ندادن
حالا میگم هزینه پس بده انکار میکنن که سفارش ندادن و میگن باید کنسل کنیم بعد هزینه رو برگشت بزنن ماهم برگشت بدیم
قبول کردم اما باز گفتن کلا برگشت نمیزنیم سرور هم نمیدیم !!!!
مجبور شدم ازشون شکایت کنم شماره پرونده هم دادم خدمت خودشون !!!
میدونم که برای خودشون دردسر میشه و باید زحمت بکشن و تشریف بیارن تهران !!!
من الان در حال ایجاد تاپیک و توضیح دادن کامل مشکل و قرار دادن تمام مدارک هستم
توجه داشته باشین که من اصلان از هاست آی تی خرید نکردم ایشون به من پیام خصوصی داد و یک شرکتی که هم دفتر داشتن و هم شماره ثبت به من معرفی کردن بعد از اینکه هزینه رو واریز کردم متوجه شدم یوزر هاست آی تی شدم !!!!
به همین دلیل تصمیم گرفتم تاپیک ایجاد کنم و تا تمام کاربران متوجه بشن
یکی از ویژگی های وب هاستینگ تالک اینکه هرکسی با کمک این فروم سرویس خودشون تهیه کنه خیلی بهتر میتونه هم طرفشو بشناسه و هم سرویس بهتری انتخاب کنه، خوب الان وظیفه منه که بگم هاست آی تی چیکار کرده حالا قضاوت با شماست که سرم کلاه رفته یا خیر !!!
با سلام خدمت تمام دوستان .
مشکلی که چند روز با یک کاربر داریم و هدفی را در حال دنبال کردن هستن که در حال پیگیری قانونی هستیم . و وکیل های شرکت این مشکل را بررسی میکنند .
در تاپیک مربوط به سرور های فرانسه OVH توضیحات کامل و در مورد حرف های که این کاربر ارسال کرده است داده شده است که جالب است بخوانید
http://www.webhostingtalk.ir/f55/874...tml#post843148
همیشه انسان های وجود داردن که به هر شکلی و در هر کجا دنبال هدف های هستن که با اعتبار شرکت ها بازی کنند ولی این کار در مورد شرکت ما و اعتباری چندین ساله شرکت انجام شدنی نیست .
دوستان باید کسانی که این هدف ها را دارند بشناسند .
عکس های در زیر ارسال میشود که بدون شرح میباشد .
Snapshot_2013-08-16_062251.png
Snapshot_2013-08-16_051815.png
-
-
August 16th, 2013, 22:23

نوشته اصلی توسط
alireza9549
با سلام خدمت تمام دوستان .
مشکلی که چند روز با یک کاربر داریم و هدفی را در حال دنبال کردن هستن که در حال پیگیری قانونی هستیم . و وکیل های شرکت این مشکل را بررسی میکنند .
در تاپیک مربوط به سرور های فرانسه OVH توضیحات کامل و در مورد حرف های که این کاربر ارسال کرده است داده شده است که جالب است بخوانید
http://www.webhostingtalk.ir/f55/874...tml#post843148
همیشه انسان های وجود داردن که به هر شکلی و در هر کجا دنبال هدف های هستن که با اعتبار شرکت ها بازی کنند ولی این کار در مورد شرکت ما و اعتباری چندین ساله شرکت انجام شدنی نیست .
دوستان باید کسانی که این هدف ها را دارند بشناسند .
عکس های در زیر ارسال میشود که بدون شرح میباشد .

دوستان اجازه بدین من تاپیک ایجاد کنم و تمام مدارک و تصاویرو قرار بدم بعد قضاوت کنید
-
-
August 16th, 2013, 23:22

نوشته اصلی توسط
eneah
دوستان اجازه بدین من تاپیک ایجاد کنم و تمام مدارک و تصاویرو قرار بدم بعد قضاوت کنید
دوستان من با آقای اکبری مدیر هاست آی تی صحبت کردم ظاهرا مشکل از سمت من بوده
مشکل اصلی من این بود که ازشون رسیلر تهیه کردم تا زمانی که سرورم تحویل داده بشه بخاطر همین رسیلر که فکر میکردم مشکل از سمت هاست آی تی هست مشکل داشتیم
اما الان فهمیدم که اولا اینکه مشکل آی پی نیم سرور ها بوده
در خصوص سفارش سرور هم بنده خدا سفارش رو 15 دقیقه بعد انجام داده بودند
از لحاظ کیفیت کاری در رابطه با خرید سرور خدایی خوب هستن
بازم شرمنده
-