نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با گرفتن وکیل برای پیگیری وضعیت و ادعای خسارت موافق

رأی دهندگان
64. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

9 14.06%
  • اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله

44 68.75%
  • خیر

11 17.19%
صفحه 34 از 73 نخستنخست ... 2430313233343536373844 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 331 تا 340 , از مجموع 724

موضوع: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

عضو جدید majid-f آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    113
    تشکر شده در
    71 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط onlymaj نمایش پست ها
    To go to the Verification Center, I recommend you to click this link for your convenience: https://www.freelancer.com/users/lim...ion_center.php
    واقعا چقدر اینا به فکر راحتی ما هستن! آدم نمی دونه بخنده یا گریه کنه.
    یکی این لینک دادنشون روی اعصابه یکی هم آخرش:

Feel free to contact us if you have further inquiries

انگار که کمک موثری انجام داده و میخواد بیشتر حال بده.

واقعا دیگه از فری لنسر حالم بهم میخوره.
    ایمیل: majid4466@gmail.com
    تلفن: ۰۹۳۶۹۲۳۴۰۴۲
    اسکایپ: majid.fouladpour

2. # ADS

عضو جدید bestdeveloper آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    8 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط shingo نمایش پست ها
    با یکی از رسانه های خارجی مثل بی بی سی فارسی هماهنگ کنید اونا پیگیر باشند.البته بعد از انتخابات
    نقل قول نوشته اصلی توسط serverfire نمایش پست ها
    نیما اکبر پور تو فیسبوک و تیوتر
    خبرنگار بخش ای تی بی بی سی فارسی هست
    آدم خوب و پیگیری هست ، اگر بهش اطلاع بدیم پیگیری میکنه
    بنظرم خوب نیست چون بیشتر جنبه تحریم ایران برای بی بی سی فارسی جذاب تر هست تا حل این مشکل

نقل قول نوشته اصلی توسط epsi1on نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    خبر دیگه ای نشد؟ من قضیه لیمیت شدن ایرانیا رو به یکی از کارفرماهام گفتم و ازش خواستم از طریق پیپل مستقیم پول رو بهم پرداخت کنه. ایشون هم از پشتیبانی فریلنسر سوال کردن که ایا میشه من توی فریلنسر با یه ایرانی کار کنم و اینکه چرا اینطوری شده و از این حرفها، در جواب این رو شنیدن:

Regarding your second concern, as stated previously by my colleague, the only problem for Iranian users is that their government is currently blocking our site. Once the Iranian government has unblock us rest assured that there would not be any problem.
    من هم قبلا سوال کرده بودم (نه به عنوان یک ایرانی) که گفته بود مشکلی با ایران نداریم و فقط ایران هست که مارو فیل*تر کرده و البته رییسشون هم واکنش تندی به فیل*تر ایران داده بود. ولی این چیزی که ساپورت میگه با اتفاقی که برای ما افتاده فرق میکنه.

نقل قول نوشته اصلی توسط onlymaj نمایش پست ها
    اکانت بنده هم پس از در خواست واریز دادن لیمیت شد . به ساپورت گفتم که من قبلا وریفای کردم . ...
    شما چه کشوری آدرس دادی؟ آیا پی پل متصل کردی به اکانتت و برای چه کشوری هست.

دوستان بالاخره امروز یک پیغامی به من دادند و داخلش توضیح دادند که چرا اینکارارو میکنن:
    Why do I need to give Freelancer.com information?
    We value your business and want to help you to continue your work with minimum disruption. However we need to verify your identity to comply
    with Australian Anti-Money Laundering and Counter-Terrorism Financing laws.
    By confirming your identity you'll help ensure Freelancer.com is a safe and secure place to send and receive payments online.
    مشکل همون قضیه پولشویی هست و درنتیجه به آدرسهای ایران گیر میدن و اونایی که با آی پی ایران وارد بشن هم باز باید وریفای بشن.

2 سوال از دوستانی که آدرس خارج دادند: آیا آدرسی که دادید به اسم خودتون بوده؟ و آیا جعلی بوده یا نه؟

نکته بعدی اینکه احتمالا سرشون خیلی شلوغه و برای همین ممکنه زمانبر بشه ولی بعید نیست که گاهی فراموش بشه

ممنون

عضو جدید onlymaj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    59
    تشکر شده در
    45 پست

امیدوارم که همینطور باشه .
    من از آی پی ایران وارد می شدم . تا همین امروز درست بود . یه هو اینطوری شد
    هنوز با ساپورت درگیر هستم . ببینم چی میشه خبر میدم .

عضو جدید eabdp آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    5 پست

دوستان به نظر من بهترین راه اینه که به هر نحوه ای که شده سر و صدا بکنیم که پولمونو بدن ولی بعدش ما رو از سایت اخراج کنن. منطق اصلیمون هم این باشه که ما نمی دونستیم، باید اول از اجرایی شدن این قانون به ما اطلاع می دادن تا ما پول هایی که قبل از این قانون به دست آورده بودیم رو منتقل کنیم. اما مساله اصلی تحریمه و بقیه احتمالات صحیح نیست! چرا ؟ چون این پدیده به این شکل تا حالا اتفاق نیفتاده و مهم تر اینکه پرچم ایران به علامت سوال تبدیل شده. نه برای بعضی از ما، بلکه برای همه ما. در مورد این پیام هم باید گفت:
    However we need to verify your identity to comply
    with Australian Anti-Money Laundering and Counter-Terrorism Financing laws
    این پیام یک پیام اتوماتیک هستش، یعنی برای همه کسایی که می خوان وریفای بشن این پیام رو می دن بنابراین درش به طور مستقیم عنوانی برای ما ایرانی ها نیست، اما شاید جزو قوانین ضد تروریستی به حساب بیایم! یعنی شاید علت تحریم ها به این نزدیک باشه. به نظر من امضا کردن پتیشن یا درست کردن پیج فیس بوک یا هر کار دیگه رسانه ای بیش تر مفیده، اما اگر منطقش خوب توضیح داده بشه و هیچ توهینی هم نشه. یعنی بگیم شما طبق قوانین مالی که در حال اجرا هستن این کار رو انجام دادید، خیلی خوب، پول های قبلی رو بدهید چون ما اطلاع نداشتیم، اما در آینده مطابق قانونتون عمل کنید.
    اما ممکنه دوستان بگن که اونا که هنوز نگفتن علتش تحریمه. بله نگفتن چون شاید به دلیل انتخابات هنوز مساله رو معلق نگه داشتن. اگر اوضاع مملکت تغییر کرد و مشکل تحریم حل شد که هیچ و اگر حل نشد مطمئن باشید دیر یا زود فریلنسر خیلی صریح به ما خواهد گفت که علت مربوط به مخالفت با قوانین مالی آن کشور است.

6. تعداد تشکر ها از eabdp به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    14 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط serverfire نمایش پست ها
    یکی از کاربران تو همین تاپیک اعلام کرده بود که میشناسه
    به info at hilsholland.com ایمیل بزنید بگید از طرف من تماس میگیرید (رضا ابوالفتحی)
    دکتر ریاضی واقعاً انسان و با شخصیته.

اینو قبلاً هم گفتم، ایشون یک پار پولشو از گوگل پس گرفت. پولی که گوگل بابت adsense از حسابش کم کرده بود.
    البته فکر کنم برای گرفتن وکیل افرادی که مبالغ بالا تو حسابشون دارن باید جمع شن و وکیل بگیرن.

عضو جدید serverfire آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    47 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط eabdp نمایش پست ها
    دوستان به نظر من بهترین راه اینه که به هر نحوه ای که شده سر و صدا بکنیم که پولمونو بدن ولی بعدش ما رو از سایت اخراج کنن. منطق اصلیمون هم این باشه که ما نمی دونستیم، باید اول از اجرایی شدن این قانون به ما اطلاع می دادن تا ما پول هایی که قبل از این قانون به دست آورده بودیم رو منتقل کنیم. اما مساله اصلی تحریمه و بقیه احتمالات صحیح نیست! چرا ؟ چون این پدیده به این شکل تا حالا اتفاق نیفتاده و مهم تر اینکه پرچم ایران به علامت سوال تبدیل شده. نه برای بعضی از ما، بلکه برای همه ما. در مورد این پیام هم باید گفت:
    However we need to verify your identity to comply
    with Australian Anti-Money Laundering and Counter-Terrorism Financing laws
    این پیام یک پیام اتوماتیک هستش، یعنی برای همه کسایی که می خوان وریفای بشن این پیام رو می دن بنابراین درش به طور مستقیم عنوانی برای ما ایرانی ها نیست، اما شاید جزو قوانین ضد تروریستی به حساب بیایم! یعنی شاید علت تحریم ها به این نزدیک باشه. به نظر من امضا کردن پتیشن یا درست کردن پیج فیس بوک یا هر کار دیگه رسانه ای بیش تر مفیده، اما اگر منطقش خوب توضیح داده بشه و هیچ توهینی هم نشه. یعنی بگیم شما طبق قوانین مالی که در حال اجرا هستن این کار رو انجام دادید، خیلی خوب، پول های قبلی رو بدهید چون ما اطلاع نداشتیم، اما در آینده مطابق قانونتون عمل کنید.
    اما ممکنه دوستان بگن که اونا که هنوز نگفتن علتش تحریمه. بله نگفتن چون شاید به دلیل انتخابات هنوز مساله رو معلق نگه داشتن. اگر اوضاع مملکت تغییر کرد و مشکل تحریم حل شد که هیچ و اگر حل نشد مطمئن باشید دیر یا زود فریلنسر خیلی صریح به ما خواهد گفت که علت مربوط به مخالفت با قوانین مالی آن کشور است.
    به چند دلیل اشتباه می کنید شما
    بید های گذشته من هنوز با پرچم ایران هست ، دو هفته بعد از این قضیه هم پروژه ای گرفتم که با پرچم ایران هست
    روی علامت سئوال هم برید می نویسه کشور کاربر مشخص نیست . چه لیمیت باشیم چه نباشیم

میخوان رابطه رو با کاربرای ایران قطع کنن ، عضویت دیگه ندارن برای کاربران ایران و در حال بررسی هستن که به بینن با کاربرای مجود چیکار کنن

عضو جدید serverfire آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    47 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rabolf نمایش پست ها
    به info at hilsholland.com ایمیل بزنید بگید از طرف من تماس میگیرید (رضا ابوالفتحی)
    دکتر ریاضی واقعاً انسان و با شخصیته.

اینو قبلاً هم گفتم، ایشون یک پار پولشو از گوگل پس گرفت. پولی که گوگل بابت adsense از حسابش کم کرده بود.
    البته فکر کنم برای گرفتن وکیل افرادی که مبالغ بالا تو حسابشون دارن باید جمع شن و وکیل بگیرن.
    ممنون اگه کار بیخ پیدا کرد ، تماس باهاشون میگیرم

عضو جدید mehranhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    7
    تشکر شده در
    5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط bestdeveloper نمایش پست ها

2 سوال از دوستانی که آدرس خارج دادند: آیا آدرسی که دادید به اسم خودتون بوده؟ و آیا جعلی بوده یا نه؟
    آدرس به اسم دوستم هست، و ایشون هم ساکن لندنِ. آقا اینا خیلی دارن به ایران سخت میگیرن... با اون PDF ی که دوستمون داد و من خوندم قضیه بیشتر به لجبازی نزدیک شده الان! اونموقع که فـلتر شده "مَت بری" (که شخص بسیار غیر انسانی هست) قاطی میکنه و اکانت ها رو میبنده... و همونطور که صریحا توی اون PDF نوشته: "تلاش های کاربران ایرانی برای احراز هویت و در نتیجه کسب درآمد از Freelancer بی نتیجه خواهد ماند" ... آب پاکی رو ریختن...
    فقط باید منتظر نتیجه انتخابات و شرایط استراتژیک بهتر بود.
    اکانت من فقط 2/3 بار از ایران وصل شده بود. همین الانش که از لیمیت دراومده واسه هر برداشت زنگ میزنن به دوستم باهاش هماهنگ میکنن!!! شاید خنده دار باشه ولی فکر میکنم اون 2/3 بار هم بی تاثیر نبوده!
    ویرایش توسط mehranhost : June 14th, 2013 در ساعت 19:14

11. تعداد تشکر ها از mehranhost به دلیل پست مفید

عضو جدید bestdeveloper آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    8 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mehranhost نمایش پست ها
    آدرس به اسم دوستم هست، و ایشون هم ساکن لندنِ. آقا اینا خیلی دارن به ایران سخت میگیرن... با اون PDF ی که دوستمون داد و من خوندم قضیه بیشتر به لجبازی نزدیک شده الان! اونموقع که فـلتر شده "مَت بری" (که شخص بسیار غیر انسانی هست) قاطی میکنه و اکانت ها رو میبنده... و همونطور که صریحا توی اون PDF نوشته: "تلاش های کاربران ایرانی برای احراز هویت و در نتیجه کسب درآمد از Freelancer بی نتیجه خواهد ماند" ... آب پاکی رو ریختن...
    فقط باید منتظر نتیجه انتخابات و شرایط استراتژیک بهتر بود.
    اکانت من فقط 2/3 بار از ایران وصل شده بود. همین الانش که از لیمیت دراومده واسه هر برداشت زنگ میزنن به دوستم باهاش هماهنگ میکنن!!! شاید خنده دار باشه ولی فکر میکنم اون 2/3 بار هم بی تاثیر نبوده!
    بله کاملا مسئله پولشویی و مبارزه با تروریسم هست و طبق تحریم آمریکا ایران تحریم ارزی هست پس طبق قانون تحریم آمریکا (حالا اسمشو نامردی حرکت خصمانه یا هرچیزی بزارید قرار نیست با نتیجه انتخابات تغییر کنه) ما نمیتونیم درآمد ارزی داشته باشیم پس به هیچ وجه نباید ایرانی باشید.

سوالم کامل میکنم: شما پاسپورت یا کارت شناسایی که برای وریفای دادید به اسم خودتون هست و اسکن آدرسی که دادید به اسم دوستتون؟ یا اینکه هم کارت شناسایی و هم آدرس به اسم دوستتون هست (اکانت به اسم دوستتون هست) ؟ میخوام بدونم میشه آدرس و کارت شناسایی به اسم های متفاوت باشه یا نه

دوستان دیگه تیکت یا حرفی درمورد ایران نزنید و فقط از پاسخگو نبودن و بلاک شدن پولتون تو محیط وب به انگلیسی صحبت کنید.

عضو جدید mehranhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    7
    تشکر شده در
    5 پست

من تمام مدارک رو از دوستم ارایه دادم، بعد ازم خواستن اطلاعات اکانت رو (که به اسم خخودم بود) رو با مدارک تطبیق بدم، من هم انجام دادم، اکانت لیفت شد، این برای بار اول بود که اکانت لیمیت شده بود.
    بار دوم هم باز همون مدارک رو ارایه دادم و قبول شد.

صفحه 34 از 73 نخستنخست ... 2430313233343536373844 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)