-
January 8th, 2013, 13:11
عضو انجمن
پاسخ : حدود 2 هفتست سرعت اینترنت من به شدت پایین (اینترنت مخابرات)شماها چطور؟!!!!!

نوشته اصلی توسط
alireza.076
امروز از یکی دستان شنیدم: بهونه اوردن کابل اینترنت ایران در گرجستان به علت زلزله پاره شده!!!
بابا اگه دکل های بالای کوه هم افتاده بودن تا الان درست شده بودن.. چه پراگی.. الکیه همش
-
-
January 8th, 2013 13:11
# ADS
-
January 8th, 2013, 21:53
عضو انجمن
پاسخ : حدود 2 هفتست سرعت اینترنت من به شدت پایین (اینترنت مخابرات)شماها چطور؟!!!!!
دوستان من یه چیزی رو امروز متوجه شدم البته خودم حدس میزنم و لی از اساتید میخوام اگه علت فنی رو میدونن توضیح بدن.
اینترنت مخابرات:
لینک دانلود از یک سایت خبری که سرور در ایران هست : لینک
سرعت دانلود با دانلود منیجر ک 230kb/s
لینک دانلود از یک سایت ایرانی سرور در خارج از کشور : لینک
سرعت دانلود با دانلود منیجر :50kb/s
توجه : با ای پی ایران وصل باشید
دوستان قضیه چیه ؟؟
-
-
January 8th, 2013, 22:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
adamak
دوستان من یه چیزی رو امروز متوجه شدم البته خودم حدس میزنم و لی از اساتید میخوام اگه علت فنی رو میدونن توضیح بدن.
اینترنت مخابرات:
لینک دانلود از یک سایت خبری که سرور در ایران هست :
لینک
سرعت دانلود با دانلود منیجر ک 230kb/s
لینک دانلود از یک سایت ایرانی سرور در خارج از کشور :
لینک
سرعت دانلود با دانلود منیجر :50kb/s
توجه : با ای پی ایران وصل باشید
دوستان قضیه چیه ؟؟
نه واسه من که فرقی نداره هر دوش 170 دانلودمه با این تفاوت که چون پینگ به ایران پایین تر هست سریعتر به اوج سرعت میرسه.
-
-
January 8th, 2013, 23:19
عضو انجمن
برای بعضی ها فرق میکنه از سرورها ایران با تمام پهنای باندشون دانلود میکنند.و از سرورهای خارجی خیر. حتی تو speedtest هم این خودشو نشون میده.
-
-
January 9th, 2013, 04:43
عضو جدید
مخابرات کلا سرعت پایین و مشکلات زیادی داره
-