-
January 7th, 2013, 18:53
عضو انجمن
پاسخ : حدود 2 هفتست سرعت اینترنت من به شدت پایین (اینترنت مخابرات)شماها چطور؟!!!!!

نوشته اصلی توسط
moozhttpd
یک ساعت درست شد بال در اوردم ولی باز مشکل برگشت
چشت زدن/ اگه درست شد نگو درست شده
-
-
January 7th, 2013 18:53
# ADS
-
January 7th, 2013, 19:10
پاسخ : حدود 2 هفتست سرعت اینترنت من به شدت پایین (اینترنت مخابرات)شماها چطور؟!!!!!

نوشته اصلی توسط
moozhttpd
یک ساعت درست شد بال در اوردم ولی باز مشکل برگشت
چشم شور یک زحمت بکش چشم کن قیمت دلار رو
بگو چقدر دلار ارزونه من دوست دارم بالا بره قیمت دلار چقدر نت ها اینروز ها سرعت بالایی دارن کاش همین سرعت بمونه
-
-
January 7th, 2013, 19:47
اقا من از مخابرات اراک 256 گرفتم الان از اول دی شده مثل دایال اپ و درستم نمیشه.اقا کسی خبر نداره کی قراره درست بشه؟
اگه از بچه های اینجا کسی مخابرات اراک استفاده میکنه بگه سرعتش چجوریه؟
-
-
January 7th, 2013, 20:15
مدیر ارشد
کلا مخابرات دچار مشکل شده . معلوم نیست کی مشکل برطرف می شود و یا اصلا می شود یا نمی شود؟!
هیچ اطلاع رسانی در این مورد در خبرگزاری ها انجام نشده حتی لنگر هم ظاهرا همچنان کف دریا چسبیده است !
به هر حال کاش اعلام کنند اگر نت کشور از این به بعد بدین وضع است ما از کشور خارج شویم
-
تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید
-
January 7th, 2013, 21:36

نوشته اصلی توسط
novintak2
چشم شور یک زحمت بکش چشم کن قیمت دلار رو
بگو چقدر دلار ارزونه من دوست دارم بالا بره قیمت دلار چقدر نت ها اینروز ها سرعت بالایی دارن کاش همین سرعت بمونه
دوسته عزیز از شما بعیده لطفا ادبیات خودتون رو کمی درست به کار ببرید. شما که ماشاء الله هاستینگ و اینا داری و صد البته هم ادعای شرکت هم داری کمی ادب رو رعایت کنید.
چشم ما شور حتما دل شما پاک تر از ماست پس شما دعا گو باشید.
-
-
January 7th, 2013, 23:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Raminn
کلا مخابرات دچار مشکل شده . معلوم نیست کی مشکل برطرف می شود و یا اصلا می شود یا نمی شود؟!
هیچ اطلاع رسانی در این مورد در خبرگزاری ها انجام نشده حتی لنگر هم ظاهرا همچنان کف دریا چسبیده است !
به هر حال کاش اعلام کنند اگر نت کشور از این به بعد بدین وضع است ما از کشور خارج شویم
جمله آخر بسیار عالی بود . بعد از عمری حسابی خندیدم
-
-
January 7th, 2013, 23:32

نوشته اصلی توسط
scott
اقا من از مخابرات اراک 256 گرفتم الان از اول دی شده مثل دایال اپ و درستم نمیشه.اقا کسی خبر نداره کی قراره درست بشه؟
اگه از بچه های اینجا کسی مخابرات اراک استفاده میکنه بگه سرعتش چجوریه؟
همشهری عزیز ربطی به مخابرات اراک نداره کل ایران این طوری شده
یک سری isp ها هم که خیلی کمن مشکل ندارن
-
-
January 8th, 2013, 00:14
واسه تروجان یا همون ویروس کرمی هست که توسط مقامات ایرانی تخمین زده شده اسرائیل و یا آمریکا فرستادنش تو ایران واسه ی جاسوسی از اطلاعات صنایع ایران... ! قبلا هم فرستاده بودن + احتمال هم میره به علت سال روز آشوب ها باشه ها ... ! اخه معمولا هر سال این مواقع نت رو سرعتشو خیلی کم میکنن !
-
-
January 8th, 2013, 00:49
عضو انجمن
امروز از یکی دستان شنیدم: بهونه اوردن کابل اینترنت ایران در گرجستان به علت زلزله پاره شده!!!
-
-
January 8th, 2013, 11:11
-