صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 46 , از مجموع 46

موضوع: درخواست سرور مجازی پابدار و سرعت بالا (بچه مدرسه ای ها نیان تو)

عضو دائم TARIMEHR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,361
    تشکر تشکر شده 
    2,913
    تشکر شده در
    1,723 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست سرور مجازی پابدار و سرعت بالا (بچه مدرسه ای ها نیان تو)

سرویس خوب ، پشتیبانی خوب و حرفه ای = پول بیشتر

میری میگردی ارزون ترین رو میگیری و به فروشنده میگی چرا کیفیت نداره؟
    ویرایش توسط TARIMEHR : October 26th, 2012 در ساعت 23:52
    در قلمرو ایمان نیز تسامح هست

2. تعداد تشکر ها از TARIMEHR به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن m3hdi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    105
    تشکر تشکر شده 
    819
    تشکر شده در
    563 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط microbit نمایش پست ها
    بله دیگه کلا فروشنده ها همیشه میخوان مشتریهاشون تحت هیج شرایطی صداشون در نیاد... چرا واقعاً؟؟؟
    بله عزیز من بنده مدعی هستم چون کارم رو بلدم
    خیلی از شماها که امروز دارین با وی ام ویر و این برنامه ها کار میکنین یا تازه آشنا شدین باهاش، سالهاست که بنده باهاشون کار کردم توش حرفه ای شدم
    بابا خیلی از شماها هنوز یه سایت درست و حسابی هم ندارین که
    عرض کرم یبار تابحال زیاد ضرر کردم ولی هرگز نیومدم برای کسی تاپیک شکایت باز کنم و فروشنده رو خراب کنم چون همتون برام عزیزین
    ولی اگر اینطوری میخواین باشه
    بنده از شرکت بینالود (warez-host) سرویس داشتم قبلا اونم نه یکی 6 تا و واقعاً راضی بودم دستشون هم درد نکنه خداییش حرفه ای هستن.... ولی دیگه هزینه هاشون برام داشت سنگین میشد
    از شرکت hamihost سرویس داشتم چنتا واقعاً راضی بودم طی دو ماه فقط یکبار اونم چند دقیقه قطعی داشتن کارشون عالیه، ولی خب در حال حاضر هزینه شون برام سنگینه
    و باز هم هستن دوستانی که واقعاً عالی کار میکنن ادم کیف میکنه
    ولی جدا دوست دارین اسم همه اونایی رو که واقعا سرویس هاشون مفت هم نمیارزه بیام معرفی کنم؟؟ یا براشون تاپیک شکایت باز کنم؟ نخیر اینکاره نیستم بنده
    ---------------------------------
    عزیزی فرمودن اختصاصی بگیر خیلی دوست دارم یگیرم دوست عزیز ولی چون میخوام از کشورهای مختلف داشته باشم سرور از یجا بگیرم برام نمیصرفه
    ---------------------------------
    و اما یه مطلب خیلی مهم در مورد آفر دادن»»»»»» وقتی یکنفر درخواست میده با یه مشخصات خاص فروشنده میان طبق شرایطی که خریدار اعلام کرده باهاش صحبت میکنن و بخاطر اینکه مشتری رو جدب کنن شرایطی رو جدا از شرایط ثابتی که در سایت دارن به مشتری پیشنهاد میدن... و مشتری وقتی مزه کیفیت رو چشید ماندگار میشه اونجا
    متاسفانه دوستای ما همه جور پیشنهادی میدن بجز اونی که خریدار میخواد!!
    واقعا همه جا آفر دادن به این میگن؟؟؟
    حالا همین بحث رو در مورد مزایده گذاشتن کالا در یک سایت دیگر هم داریم که اونم داستانی داره برای خودش
    هزینه سنگین نشده شما به دلیل کمبود هزینه باید از کار کناره گیری کنید
    ماشالله با این همه ادعا چطور یک محاسبه هزینه نمی تونید انجام بدید!
    دوست عزیز حرفه ای ! شما اگر کارتون رو بلد باشید می فهمید درخواست هایی که دارید فراتر از 100 هزار تومان در ماهه ، هرکس هم بهتون سرویس بده این تخصص شما رو در پیش گرفته !
    با این لحن هم صحبت کنید هیچ وقت سرویس دهنده تایید شده ای به شما سرویس نخواهد داد ، لحن طلبکارانه رو بزارید کنار
    و یک نکته اینکه در مورد آفر گرفتن شما حق ندارید قیمت تعیین کنید ، شما یا موارد لازم رو باید ذکر کنید و یا کلا فقط قیمت تعیین کنید تا دوستان به همون میزان آفر بدن
    شما میرید برای خرید خودرو می گید یه پژو 207 میخوام تا سقف 10 میلیون ؟!
    موفق باشید
    یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...

5. تعداد تشکر ها ازm3hdi به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    122
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    37 پست

واقعاً خنده ام میگیره که چرا هیچکدوم زیر بار نمیرین...
    بله کمبود هزینه دارم اما دلیل داره (مثل خیلی ها نیومدم پول ملت رو بگیرم سرویس مزخرف ارائه بدم و اصلا هم گردن نگیرم)
    بابا به یکی این حرفها رو بزنین که ندونه
    همین که 4 تا جمله نوشتم خیلی ها بهم ریختن خودش نشاندهنده این قضیه هست که چقدر کارتون مسئولانه هست...
    مثل ماشین رو برای سرور میارین؟
    اون یک مدل از پیش تعیین شده ست مگر اینکه بخواین با آپشن خاصی باشه که تا حدودی در قیمتش تاثیر داره
    اما سرور دست خود فروشنده ست... و دستش به اندازه کافی باز هست.... بنده حدود 55 سایت رو دارم میزبانی میکنم ولی در کنارش اودم به چنتا از مشتریها قیمت خیلی پایینتر دادم و گاها اصلا پول نگرفتم
    ورشکست شدم؟ به جایی برخورده؟
    حداقلش اینه که بنده مشتریهامو به فلک نمیبندم
    یا حق
    خداحافظ همگی
    ادمین عزیز تاپیک رو تعطیل کنین لطفاً

7. تعداد تشکر ها از microbit به دلیل پست مفید

عضو جدید ostadomid آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    128
    تشکر تشکر شده 
    132
    تشکر شده در
    104 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط m3hdi نمایش پست ها
    هزینه سنگین نشده شما به دلیل کمبود هزینه باید از کار کناره گیری کنید
    ماشالله با این همه ادعا چطور یک محاسبه هزینه نمی تونید انجام بدید!
    دوست عزیز حرفه ای ! شما اگر کارتون رو بلد باشید می فهمید درخواست هایی که دارید فراتر از 100 هزار تومان در ماهه ، هرکس هم بهتون سرویس بده این تخصص شما رو در پیش گرفته !
    با این لحن هم صحبت کنید هیچ وقت سرویس دهنده تایید شده ای به شما سرویس نخواهد داد ، لحن طلبکارانه رو بزارید کنار
    و یک نکته اینکه در مورد آفر گرفتن شما حق ندارید قیمت تعیین کنید ، شما یا موارد لازم رو باید ذکر کنید و یا کلا فقط قیمت تعیین کنید تا دوستان به همون میزان آفر بدن
    شما میرید برای خرید خودرو می گید یه پژو 207 میخوام تا سقف 10 میلیون ؟!
    موفق باشید
    207 رو فقط یک شرکت میزنه و هزینه اش هم معلومه. اما وی پی اس اختصاصی و بسته بندی شده برای فروشنده ها ارسال نمیشه که همه بخوان یه قیمت بدند. ایشون میگه 1 گیگ میخوام به 30 تومن. شما که فروشنده ای میای براش حساب کتاب میکنی میگی میشه مثلا 100 تومن. نمیتونی بیای بگی یا قیمت یا قطعه. یکی هارد رید میده هزینه اش در شرایط یکسان بالاتره یکی هارد کم سرعت میده اما شاید 20 تومن هم در بیاد. یکی با دلار ارزون حسابشو شارژ کرده میتونه رقابتی تر عمل کنه. پس دلیلی نداره که طرف قیمت مد نظرشو اعلام نکنه.

9. تعداد تشکر ها ازostadomid به دلیل پست مفید

عضو دائم serverstar.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    25
    تشکر تشکر شده 
    2,247
    تشکر شده در
    1,719 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط microbit نمایش پست ها
    سلام به دوستان و همکاران محترم
    فکر میکنم این برای دهمین بار باشه که بنده از طرق مختلف توی سایت دارم درخواست سرور مجازی درست و درمون میدم
    عزیزانی که میان پیشنهاد میدن جان مادراتون این توضحات و خواسته ها رو بخونین بعد بیاین طبق درخواست بنده به خودتون زحمت بدین و دو خط بنویسین شرایط رو!!

همین چندی پیش از دوستی سرور گرفتم در همین انجمن که تقریبا هر روز سرور صبحها خاموش میشد و بنده هم بعد از ساعتها چشم دوختن به پینگ و تماشای تایم اوت به ایشون اطلاع میدادم سرور قطعه میگفتن نه روشنه... بگذریم ما از پشت کوه اومدیم دیگه نمیفهمیم!!
    دوستان عزیز
    بنده سروری میخوام که شرایط زیر رو داشته باشه!!
    1. سرعت دانلود و آپلود حداقل 20 مگ (پایینتر اصلا نمیپذیرم)
    2. سی پی یو دو هسته حدافل 1000x2
    3. به هیچ عنوان دی سی قطعی تایم اوت یا هر چیز دیگه ای که باعث ایجاد خللی به کار بنده بشه نمیپذیرم و در همین انجمن آبرو شرافت فروشنده رو میبرم بدون هیج تعارفی!!!
    4. پورت یک گیگ
    5. ترجیحا رد استیشن (فرانسه پیشنهاد ندید)
    6. 100 یا بالاتر هارد
    7. پهنای باند فعلا مهم نیست
    8. به هیچعنوان ویندوز یا هر سیستم عامل دیگه ای از روی تمپلیت نصب نشه و فقط فقط خام مورد قبوله
    9. مصارف بنده از سرور: تورنت خصوصی ، آپلود ، دانلود خصوصی , اکانت , شاید هم راه اندازی سایت
    10. هزینه حداکثری 30 تومن
    11. تمامی پروسه های در حال اجرا در تسک منیجر قابل رویت باشه این مورد خیلی مهمه اگر بلد نیستین از دوستان در warez-host بپرسین راهنماییتون کنن
    ------------------------------------------------------------------------------------
    باز هم تاکید میکنم اگر از کیفیت سرورتون مطمئن نیستین و صرفا برای پول میخواین مشتری جذب کنین به هیچ عنوان پیشنهاد ندین
    بنده بار اولم نیست، 4 ساله دارم هاست میفروشم و سرور اجاره میکنم و اگر تا الان دست به خرید سرور اختصاصی نزدم به خاطر این بوده که اگر یک درصد هم احتمال بدم نتونم از پس پشتیبانی مشتری بر بیام بهتره که اختصاصی نگیرم فعلاً
    به اندازه کافی تجربه دارم و بارها در کانفیک سرورها کمک دست دیگران بودم... دلیل بر خودنمایی نباشه دوستان همه شما جای استاد بنده هستین ولی باور کنین در این مدت 4 سال انقدر این فروشنده ها اذیت کردن که دیگه مجبور شدم این همه توضیح بدم
    منتظر پیشنهاد شما دوستای عزیز هستم
    سلام با پینگ زیر 180 و آپتایم تضمینی از آلمان - فرانسه - هلند در خدمتیم
    تمامی سرورها دارای پنل ریبوت میباشند
    تمامی تنظیمات رایگان انجام میشه

CPU: Intel Core i7 2600
    Ram: 1 GB
    HDD: 100 GB
    BW: Unlimit
    Port: 1000 Mbps
    Uptime: 99.9%
    IP: 1

ماهیانه 32.000 تومان

سبد خرید

11. تعداد تشکر ها ازserverstar.ir به دلیل پست مفید

عضو انجمن P30Tools آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    254
    تشکر تشکر شده 
    760
    تشکر شده در
    570 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط serverstar.ir نمایش پست ها
    سلام با پینگ زیر 180 و آپتایم تضمینی از آلمان - فرانسه - هلند در خدمتیم
    تمامی سرورها دارای پنل ریبوت میباشند
    تمامی تنظیمات رایگان انجام میشه

CPU: Intel Core i7 2600
    Ram: 1 GB
    HDD: 100 GB
    BW: Unlimit
    Port: 1000 Mbps
    Uptime: 99.9%
    IP: 1

ماهیانه 32.000 تومان

سبد خرید

صبح بخیر!

13. تعداد تشکر ها ازP30Tools به دلیل پست مفید

صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)