-
September 24th, 2012, 19:23
پاسخ : سرور با رم 1 یا بالاتر، هارد 150گیگ یا بالاتر

نوشته اصلی توسط
dicaprio_4244
من آدمی هستم بی کیفیتی ببینم ماه بعد میرم رو سرور دیگه کسی هم دوست نداره مشتریهاش رو از دست بده که بخواد چیز بی کیفیت تحویل آدم بده، ارزونی به معنای بی کیفیتی نیست، اگه خوب بود مشتری دائمی میشم خوب نبود از یکی دیگه می خرم قضیه خیلی راحته
اول از همه اینکه . دلیل اینکه سرورتون رو دارید عوض میکنید رو بگید . (حدس میزنم که واسه همین بی کیفیتی دارید عوض میکنید . پس مطمئن باشید سرور ارزون بگیرید بازم ماه آینده همچین تاپیکی رو میبینیم)
شما فرض کن قیمت جهانی دلار 2500 هست . من به شما دلار رو میدم 2500 . بعد یکی میاد میگه 2100 . خب این عجیب نیست ؟ حتما یه مشکلی هست که داره میده 2100 . تاپیک های کلاهبرداری رو نگاه کنید متوجه میشید
کسایی که قیمت نرمال میدن . سود کمتری میگیرن . کسایی هم که قیمت بالا میگن کیفیت سرورهاشون بالاتر هست و ساپورت بهتری ارائه میدن
کسایی هم که تخفیف ماه اول دارن سیاست کار هست وگرنه سرورشون بد نیست
ولی کسایی که قیمت رو از حد نرمال هم پایین تر میگن . یعنی اگر حساب کنید ضرر میکنند . مطمئنا یه مشکلی داره سرور . مگر اینکه طرف بخواد در راه خدا پولاشو صرف تخفیف سرورها بکنه
در کل . هدفم شخص خاصی نبود . و فقط خواستم پاسخ استارتر رو بدم . موفق و پیروز باشید
-
-
September 24th, 2012 19:23
# ADS
-
September 24th, 2012, 19:35

نوشته اصلی توسط
scary-x2
اول از همه اینکه . دلیل اینکه سرورتون رو دارید عوض میکنید رو بگید . (حدس میزنم که واسه همین بی کیفیتی دارید عوض میکنید . پس مطمئن باشید سرور ارزون بگیرید بازم ماه آینده همچین تاپیکی رو میبینیم)
شما فرض کن قیمت جهانی دلار 2500 هست . من به شما دلار رو میدم 2500 . بعد یکی میاد میگه 2100 . خب این عجیب نیست ؟ حتما یه مشکلی هست که داره میده 2100 . تاپیک های کلاهبرداری رو نگاه کنید متوجه میشید
کسایی که قیمت نرمال میدن . سود کمتری میگیرن . کسایی هم که قیمت بالا میگن کیفیت سرورهاشون بالاتر هست و ساپورت بهتری ارائه میدن
کسایی هم که تخفیف ماه اول دارن سیاست کار هست وگرنه سرورشون بد نیست
ولی کسایی که قیمت رو از حد نرمال هم پایین تر میگن . یعنی اگر حساب کنید ضرر میکنند . مطمئنا یه مشکلی داره سرور . مگر اینکه طرف بخواد در راه خدا پولاشو صرف تخفیف سرورها بکنه
در کل . هدفم شخص خاصی نبود . و فقط خواستم پاسخ استارتر رو بدم . موفق و پیروز باشید
نخیر عزیز سروری که الان روشم مشکلی نداره، چند ماهه با این شخص کار میکنم، ولی ایشون قیمت هارد رو خیلی بالا میگه که به نظرم واسه ارتقاء هارد منطقی نیست آخه دیتاسنتر چندترا هارد رو با قیمتی ارزون در اختیار قرار میده و تقریبا" کل پول رو به خاطر رم و سی پی یو داره می گیره...
-
-
September 24th, 2012, 20:36

نوشته اصلی توسط
dicaprio_4244
نخیر عزیز سروری که الان روشم مشکلی نداره، چند ماهه با این شخص کار میکنم، ولی ایشون قیمت هارد رو خیلی بالا میگه که به نظرم واسه ارتقاء هارد منطقی نیست آخه دیتاسنتر چندترا هارد رو با قیمتی ارزون در اختیار قرار میده و تقریبا" کل پول رو به خاطر رم و سی پی یو داره می گیره...
شاید واقعا دیتاسنتری که ازش سرویس میگیره هارد رو گرون میده . مثل سینگل هاپ که هاردش گرونه و هارد پیشفرض رو سرورهاش هم پایینه
و شاید هم هزینه پشتیبانی از اطلاعاتتون رو داره میگیره . بکاپ و ....
من به شخصه سعی میکنم . از جای مطمئن بگیرم . شده بار ها تو خرید سرورها 50-100 تومن اضافه تر دادم . ولی مطمئن هستم که مشکلی رو سرور واسم پیش نمیاد
مثل آقای صالحی که تو چند ماهی که باهاشون کار کردیم هیچ مشکلی برامون پیش نیومده و همیشه ساپورت کردن
موفق و پیروز باشید
-
-
September 24th, 2012, 20:38
عضو انجمن
سلام دوستان
این دوستمون راست میگه تقصیر این بند خدا نیست
تقصیر یک سریاست که قیمت بیش از حد پایینی میدن خودتون مقصرید
اون اقایی که رم 1 رداستیشن رو 25 میده
اون اقایی که کلا رم 1 ر از هر جا پایین 30 میده
ما تابستون یک جوری با مشتریا راه اومدیم ولی فکر نمیکنید یکم بیش از حد دارین لطف میکنین ؟
دوست گرامی و خریدار عزیز
رم 1 نهایتا بهتون نقدیم میکنیم 30 هزار تومان هارد 150 هم 3 هزار تومان جمعا 33 هزار تومان
در صورتی که کیفیت میخاین خوب باید هزینه کنید
برای اطلاع ازاپشن ها میتونید با هامون تماس حاصل فرمایید
yahoo : mizbandownload
ارادتمند
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل:
info@mizbanaval.com
-
-
September 24th, 2012, 20:55
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
dicaprio_4244
ما به شما هارد 3 ترا میدیم 70 تومن
هارد 120 گیگ میدیم 70-80 تومن.

هارد داریم تا هارد عزیز شاید اون بنده خدا هاردش ssd هست یا ...
صفحه اول هم آفر دادیم ویرایش کردم یه سری توضیحات دادم
امیدوارم ماه آتی تیکت درخواست سرور نزنید و باز کوچ نکنید ... اطلاعاتتون در مورد سرور خیلی کمه فقط قیمت تو دیدتون هست اونم زیر 25 تومن رم بالای 1 حالا چه طور حساب کردید نمیدونم (احتمالا رم 2 با لیمیت روی رم 256 منظورتونه)
ارادتمند سجادیه
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2012, 21:00
عضو جدید
سلام
از آمریکا با رم 2 گیگ در خدمتم
ماهیانه 29 هزار تومان
سرور های مجازی و اختصاصی گواهینامه اس اس ال
-
-
September 24th, 2012, 21:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
www.denaserver.com
سلام
از آمریکا با رم 2 گیگ در خدمتم
ماهیانه 29 هزار تومان
سلام
یک بنده خدایی امروز ازم سرور میخاست رم 2 ارزون
این مال چه کشوریه ؟
منابع اختصاصیه دیگه؟
پردازشگر و رم لیمیت شدن؟
کنسول هم بخایم داده میشه ؟
سرعت پورت و تعداد سرور های مجازی چنتاست ؟
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل:
info@mizbanaval.com
-
-
September 24th, 2012, 21:12

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
ما به شما هارد 3 ترا میدیم 70 تومن
هارد 120 گیگ میدیم 70-80 تومن.
هارد داریم تا هارد عزیز شاید اون بنده خدا هاردش ssd هست یا ...
نکته خوبی اشاره کردن که یادم رفته بود بگم
-
-
September 24th, 2012, 21:26
با این25 و اون همه حساسیت خدایش یکم ظلمه
من فلان مقدار میخوام هزینه کنم ولی خدمات و پشتیبانی میخوام
حاضری من سرور بگیریم شما همون 25 تومن بدید با همان مقدار مشخصات مد نظر
-
-
September 24th, 2012, 21:32
عضو دائم