صفحه 11 از 12 نخستنخست ... 789101112 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 119

موضوع: ارزون فروشی دیگه تعطیل :) (همکاران هاستینگ و سرور وارد شوید )

عضو انجمن mizbanaval آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    98
    تشکر شده در
    71 پست

پیش فرض پاسخ : ارزون فروشی دیگه تعطیل :) (همکاران هاستینگ و سرور وارد شوید )

نقل قول نوشته اصلی توسط roobinaserver نمایش پست ها
    بله حرفتون درست شخصیتشون که هیچ سنشونم فرق داره

بنده الان مشتریهای شرکتی دارم که سنشون حداقل بالای 25 و 30 ساله و کیفیت براشون مهمه حالا مشتریهای سرورهای 15 تا 20 تومنی همه زیر 20-18 سال و هر روز یه تیکت سوال کردن و راهنمایی برای نصب این و اون و ... از اینا نداشته باشیم احتمال میدیم حالشون بد شده باشه

مشتری ما سرور ماه پیش 25 بوده این ماه ما حدود یک هفته پیش که ارز بهتر بود کردیم 28 تومن بعد زنگ زده داره التماس میکنه میگه خدایا چه گناهی کردیم ما که دارید بیشتر میگیرید من نمیتونم این فشار و گرانی را تحمل کنم گران فروشید برای خودتون قیمت میبرید بالا خب مشتری ندارید مشتری بگیرید حقوقتون در بیاد به ما چه اینم از طرز حرف میبینید ؟

فکر کنم اگر به مردن , از بین رفتن اینجور افراد باشه 90% مشتریهای ایرانی میمیرن و نسل ایرانی ها رو به اتمام میرسه از این دعاها نکنید بهتره :-)
    ))
    واقعا بازار جالبی شده
    نظر زیاده ولی راه چاره ای نداره
    ماه پیش رم 1 رو میدادم 25 این ماه کردم 35 هیییچچچ کدوم از رم یکیام تمدید نکردن
    پولش به کنار اصلا پول واقعا الان دیگه خیلی بی ارزشه ولی بعضی وقت ها فکر میکنم تا 3-4 شب پشت این مانیتور میشستیم نصف شب تیکت جواب میدادیم این کانفیگ اون کانفیگ ... (میدونید که زور داره ) d:
    ازون وروم یک سریا رو داریم به ما احترام میزارن ما هم با جون و دل واسشون وقت میزاریم و مخلصشون همه جوره هستیم (منظوم فقط بخاطر پول و تمدید نیست )

به هرحال بازم نتیجه نگرفتیم
    شب همگی خوش
    مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
    منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
    تلفن : 02188339415
    ایمیل: info@mizbanaval.com

2. تعداد تشکر ها از mizbanaval به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن hpnn.wm آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza.076 نمایش پست ها
    عزیزان
    کسی اینجا هست که تخفیف ماه اول یا 3 ماه تخفیف رو ارزان فروشی بدونه؟
    به نظر شما سیاست کاری کسی که به جای هزینه در تبلیغات به تخفیف ماه اول بپردازه مشکلی هست؟
    مثلا
    یه شخص میخواهد سرویس خود را به فروش برساند
    اولین راه اینه که میاد تبلیغات میکنه در سایت های دیگران که مبلغ بالایی برای اینکار نیاز هست که خود شما ها خوب خبر دارید همینطور روشنه که فرد برای تبلیغ هزینه ی زیادی میکنه و شاید نیز تمام سود او نیز برای تبلیغ برود
    حال شخصی به جای تبلیغ قیمت ماه اول رو تخفیف میده که باعث جذب مشتری میشه و در گاهی اوقات نیز خیلی به صرفه تر از تبلیغ میشود
    خوب دوستان مشکل روش دوم چیه که این اقای مددیان اینگونه با من رفتار میکنند؟
    واقعا خجالت اوره که ایشون اینگونه حرف میزنند
    همچنین ایشون در پست زیر ادعا تحصیل در دانشگاه صنعتی شریف هستند در حالی که اینگونه صحبت میکنند. واقعا شرم اوره
    http://www.webhostingtalk.ir/f118/54...tml#post518180

همچنین ایشون میگویند بنده در 14 پست اول تاپیک با فروشنده هایی که تخفیف ماه اول میدهند مخالفت کرده ام و از صفحه 14 که این پست را وارد نموده ام (لینک زیر) با فروشنده ها موافقت کرده ام و آدم دو رویی هستم!!! اما جالبه در همین پست نظرات تمام دوستان جمع آوری شده و نظر تخفیف ماه اول نیز نظر خود شما ها بود که من وارد نموده ام و قبل از آن هیچ پستی در مورد تخفیف ماه اول صحبتی نداشته ام!!!
    http://www.webhostingtalk.ir/f118/54...tml#post500741
    اما با این حال ایشون به سوال بنده در لینک پاسخ نداده اند و همچنان در انجمن اقدام به توهین به بنده میکنند. نمونه ی زیر:
    http://www.webhostingtalk.ir/f118/58...tml#post539154
    متن: چند موردش رو دیدم و به خاطر شکایت از یه احمق که این همه پست و لایک جمع کرده بود 1 هفته بن شدم

من نمیدونم باز کردن یه تاپیک چقدر پست و لایک به بنده اضافه میکنه؟ من هیچ نیازی به پست و لایک ندارم و قبل از اقدام به فروش سرویس اقدام به باز کردن تاپیک نموده ام
    لطفا به این سوال هم جواب بدهید دوست عزیز:
    http://www.webhostingtalk.ir/f118/54...tml#post537485
    هیچ یک از پست های من در ان تاپیک ویرایش نشده است یا در همان لحظه ویرایش شده میباشد
    اقای محترم شما همه افرادی که توی اونجا پست داده بودند توی صفحه 15 به بعد جمع بندی کردی و به نظر اون ها احترام گذاشتی (فرض می کنیم , دل ها رو فقط خدا می دون)
    ایا شما از اون افرادی که توی اون 14 صفحه اول بهشون توهین کردی , مسخره شون کردی چه فروشنده چه خریدار ها (توی قسمت درخواست سرویس) معذرت خواهی کردی؟
    هیچ کدوم از این افراد دوست و اشنا و یا فامیل من نیستند ولی اگر یک ذره از اون همه که سنگ کوروش رو به سینه می زنی به اندازه مورچه از کوروش یاد می گرفتی (اخلاق و عدالت)
    بد نبود و بلد بودی که چطور باید کاری و یا حرفی رو که می زنی و یا انجام می دی عمل بکنی
    ولی حیف همه چیز به حرف هست
    واقعا متاسفم و دوست ندارم دوباره به خاطر شما 1 هفته بن بشم

5. تعداد تشکر ها از hpnn.wm به دلیل پست مفید

عضو جدید vatandl.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    89
    تشکر تشکر شده 
    241
    تشکر شده در
    172 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hpnn.wm نمایش پست ها
    اقای محترم شما همه افرادی که توی اونجا پست داده بودند توی صفحه 15 به بعد جمع بندی کردی و به نظر اون ها احترام گذاشتی (فرض می کنیم , دل ها رو فقط خدا می دون)
    ایا شما از اون افرادی که توی اون 14 صفحه اول بهشون توهین کردی , مسخره شون کردی چه فروشنده چه خریدار ها (توی قسمت درخواست سرویس) معذرت خواهی کردی؟
    هیچ کدوم از این افراد دوست و اشنا و یا فامیل من نیستند ولی اگر یک ذره از اون همه که سنگ کوروش رو به سینه می زنی به اندازه مورچه از کوروش یاد می گرفتی (اخلاق و عدالت)
    بد نبود و بلد بودی که چطور باید کاری و یا حرفی رو که می زنی و یا انجام می دی عمل بکنی
    بیخیال
    دیگه هر چیزی بود گذشت
    حرص نخور شما باز 1 هفته بن میشی

7. تعداد تشکر ها ازvatandl.net به دلیل پست مفید

عضو انجمن alireza.076 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    514
    تشکر تشکر شده 
    2,403
    تشکر شده در
    1,123 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hpnn.wm نمایش پست ها
    دوست عزیز. بهتره به جای اینکه به بنده درس عبرت بدهید بروید بگردید من کجای تاپیک به فروشنده ها توهین کرده ام
    نه جدا خدا وکیلی یه پست به من نشون بدید که من این حرف رو زده باشم. هیچ پستی نیز حذف نشده در ان تاپیک
    همچنین جناب مددیان. نام هر شخصی رو در هر جایی نمیبرند. کمی تشخیص بدهید
    مقصر شما بودید که آمدید در تاپیک فروش بنده انتقاد کردید. من به شما هشدار دادم اما شما قبول کردید؟

دوستان کسی هست که راضی باشه یه فروشنده سر یه چیزی که اصلا نمیتونه ثابت کنه بیاد در پست فروش شما انتقاد کنه؟

9. تعداد تشکر ها ازalireza.076 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

در ضمن وحیدجان یه نظرسنجی برای جلوگیری از این نوع گند بالا اوردن ها یه نظرسنجی گذاشتند
    تمام نتایج اونجا معلوم می شه اینجا فقط حرف می زنیم و تمام این حرف ها در صورتی که در جهت منافع ما باشه
    بهش عمل می کنیم اگه خلافش باشه به راحتی زیر پاش می زاریم
    بهتره که به قانونی که اقا وحید که به رفراندوم گذاشتند احترام بذاریم

11. تعداد تشکر ها از hpnn.wm به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    81
    تشکر شده در
    73 پست

به خدا ما که نه شرکتی داریم و به صورت محدود و افراد خاصی را ساپورت می کنیم باید ببریم بالا بقیه را نمی دونیم .

وای به حال اونهایی کنه که شرکت دارند و کارمندان خاص خودش.

تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

دوست عزیز. بهتره به جای اینکه به بنده درس عبرت بدهید بروید بگردید من کجای تاپیک به فروشنده ها توهین کرده ام
    نه جدا خدا وکیلی یه پست به من نشون بدید که من این حرف رو زده باشم. هیچ پستی نیز حذف نشده در ان تاپیک
    همچنین جناب مددیان. نام هر شخصی رو در هر جایی نمیبرند. کمی تشخیص بدهید
    مقصر شما بودید که آمدید در تاپیک فروش بنده انتقاد کردید. من به شما هشدار دادم اما شما قبول کردید؟

دوستان کسی هست که راضی باشه یه فروشنده سر یه چیزی که اصلا نمیتونه ثابت کنه بیاد در پست فروش شما انتقاد کنه؟
    اهان بنده توی 14 صفحه اول داشتم به خریدار ها که توی قسمت درخواست سرویس افر می خواستند مسخره شون می کرد
    به اون فروشنده هایی که مثل الان شما داشتند ارزون می فروختند مسخره می کردید
    در ضمن شما می گید من سرور رو ارزون خریدم پس وجدان من به عذاب می اد وقتی گرون بفروشم
    اخه وجدان شما اگه دردش می اومد چرا اون موقع که داشتید مسخره کنان تعداد صفحات تاپیک رو بیشتر می کردید دردش نمی اومد که
    اگه یکی ارزون خریده پس باید حتما ارزون می فروخت !!!! چرا الان وجدانتون دردش اومد
    واقعا چه روی سرخی دارید تاپیک 30 صفحه باز کردید مدرک به اون گندگی دیگه من ندیده بودم
    پس شما یه مشکلی چیزی دارید

عضو انجمن alireza.076 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    514
    تشکر تشکر شده 
    2,403
    تشکر شده در
    1,123 پست

بنده این پست را در تاپیک پیشین قرار داده بودم اما به دلیل زیاد بودن فشار و زیاد بودن پست ها کسی توجهی نکرده. حالا یه باره دیگه میزارم شاید مورد استفاده قرار بگیره
    بحث نیز سر آگاهی مشتری هستش که تاپیکی با موضوع زیر بسازیم و هر کسی که قبول دارد در پست فروش خود قرار دهد
    میشه گفت یه چیزی مثل نماد اعتماد

طبق گفتگوی انجام شده در بین فروشندگان وب هاستینگ تاک برای مبارزه با فروشندگان سرویس های ارزان و بی کیفیت تصمیم گرفته ایم تایپکی را برای بالا بردن سطح دانش و آگاهی مشتریان عزیز ایجاد نماییم

مطالعه این تایپک باعث میشود سطح آگاهی مشتریان در رابطه با فروش هاستینگ بالا رود
    طبق گفتگو های انجام شده میان همکاران توصیه های زیر را قرار داده ایم تا با خواندن این نکات، مشتری درست ترین انتخاب خود را داشته باشند

توصیه ها:
    1: سرویس هایی که با قیمت های بسیار کم به فروش میرسند دارای کیفیت بسیار پایینی میباشند یا میتوان گفت نمره 0 را میگیرند. عده ای از دوستان به قیمت پایین فکر میکنند و میگویند برای ما قیمت ملاک هست و به کیفیت نیاز نداریم اما در جواب به این عده از کاربران میتوان گفت:
    شما سرویس خود را خریداری نموده اما در صورت بروز با مشکلات زیر کسی جوابگوی شما نخواهد بود:

1-1: خاموش بودن سرور و عدم پاسخگویی درست فروشنگان
    2-1:
    قطی های زیاد و متوالی به همراه عدم پاسخگویی درست فروشنگان
    3-1
    : بیش از حد پایین بودن سرعت اینترنت سرویس ها
    4-1: ارائه سرویس های بیش از حد توان سرور
    5-1: عدم پاسخگویی درست فروشندگان در رابطه با مشکلات نرم افزاری
    6-1: قطی هایی که ممکن هست تا 1 هفته زمان ببرد
    7-1: ایمن نبودن اطلاعات شما(در هر لحظه امکان پاک شدن اطلاعات شما وجود دارد(به دلیل نداشتن سیستم با سخت افزاری متناسب با کار برای کاهش هزینه))
    8-1: و مشکلات بسیاری که در تایپک ذکر نشده است

2: روشی را برای تشخیص کیفیت سرویس قرار داده ایم تا بتوانید به انتخاب های بهتری دست یابید
    سرویس های که با قیمت های زیر به فروش میرسند به احتمال 75% دارای کیفیت متناسبی هستند:
    1-1: سرویس رم 256 مگابایت با هارد 20 گیگابایت از دیتا سنتر های درجه دوم با قیمت 10 هزار تومان تا 15 هزار تومان و از دیتا سنتر های معتبر درجه یک با کیفیت 15 تا 20 هزار تومان. بالا تر یا پایین بودن از این قیمت سرویس مناسب نبوده و ما به شما اینگونه سرویس ها را پیشنهاد نمیکنیم
    2-1: سروریس رم 512 مگابایت با هارد 25 گیگ از دیتا سنتر های درجه دوم از 15 هزار تومان تا 22 هزار تومان و دیتا سنتر های با کیفیت و درجه یک از 20 تا 27 هزار تومان
    3-1: سرور رم 1 گیگابایت با هارد 30 گیگابایت از دیتا سنتر درجه دوم از 20 هزار تومان تا 26 هزار تومان و دیتاسنتر های درجه اول و با کیفیت از 26 تا 33 هزار تومان
    4-1: رم 2گیگابایت با هارد 40 گیگابایت از دیتا سنتر درجه دوم از 25 هزار تومان تا 31 هزار تومان و دیتاسنتر های درجه اول و با کیفیت از 30 تا 38 هزار تومان
    5-1: رم 3گیگابایت با هارد 50 گیگابایت از دیتا سنتر درجه دوم از 32 هزار تومان تا 37 هزار تومان و دیتاسنتر های درجه اول و با کیفیت از 37 تا 43 هزار تومان

3: روند کار یک فروشنده به این گونه است:
    برای شروع سرویس 512 مگابایت رم را برای مثال انتخاب میکنم:
    فروشنده با فروش رم 512 مگابایت مبلغ 15 هزار تومان را از خریدار دریافت میکند. از این مبلغ 5هزار تومان به دیتاسنتر داده میشود و 10 هزار تومان بابت پشتیبانی در یک ماه + هزینه نصب سیستم عامل+ پاسخگویی روزانه دریافت میکند.

حال اگر فروشنده رم 512 مگابایت را به قیمت 7500 تومان به خریدار میفروشد، 5 تومان به دیتاسنتر میدهد و 2500 تومان بابت پشتیبانی در یک ماه + هزینه نصب سیستم عامل+ پاسخگویی روزانه دریافت میکند. حال با این حالت کسی حاظر هست بابت 2500 تومن یک ماه سخت تلاش کند تا کیفیت مناسبی ارائه دهد؟ آیا شما جای این فروشنده بودید حاظر به انجام این کار هستید؟ به همین دلیل میگوییم این سرویس دارای کیفیت پایین میباشد و از استاندارد خارج میباشد

3: فروشندگانی که تخفیفات یک ماهه یا 3 ماهه ارائه میدهند، مسئله ی بالا برای آنها صدق نمیکند
    4: به فروشندگانی که در مکان های غیر از این انحمن مانند چت اقدام به فروش میکنند اعتماد نکنید
    5: حتما از فروشنده ای خرید کنید که دارای سایت متناسب با هاستینگ داشته باشد
    6: به فروشندگانی که در این انجمن اقدام به فروش سرویس در پیغام های خصوصی میکنند اعتماد نکنید
    7: اگر میخواهید از فروشنده ای خرید کنید باید دقت داشته باشید که حتما در تایپک مخصوص فروش سرویس اقدام به فروش نماید
    9: سعی کنید از فروشندگانی خرید کنید که در پست فروش خود، این تایپک را تایید نمایند

با تشکر

15. تعداد تشکر ها ازalireza.076 به دلیل پست مفید

عضو دائم majidisaloo1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    558
    تشکر تشکر شده 
    4,623
    تشکر شده در
    3,198 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط s.w.a.t نمایش پست ها
    باسلام
    صفحات این تاپیک نشان از این میدهد که همکاران گرام یا بیکار میباشند که روو آوردن به زدن و یا شرکت کردن در چنین تاپیک هایی یا وقتی آزاد خیلی دارند!

در مورد طرح هم دوست عزیز شما خیلی فکر میکنم علاقه شدیدی به دادن ایده دارید! ولی همون شکلی که خودتون در جریان هستید چنین کاری امکان پذیر نیست! چون شما یک نفر هستید و سیاست خود دارید! بقیه شرکتها و اشخاص هم سیاست کاری خود! شما طبق سیاست خود پیش بروید و بقیه هم به همین شکل! به قولی مواظب مرغ خود باشید به مرغ همسایه کاری نداشته باشید!

در این آشفته بازار اگر مشتری خریدی انجام دهد که به قول خود فکر میکند زرنگی کرده است و مُفت خریده است همان بهتر که کل اطلاعاتش به باد هوا برود! چرا که تا کسی برای خودش و زحمتش ارزشی قائل نباشه هیچ شخص دیگه ایی هم ارزشی قائل نمیشود!

افردا سودجو هم در چنین آشفته بازاری یا جمع میکنند میروند پی درس و مَشق یا مثل بقیه دوستان گند کارهایی که کردند درمیاید و آبروی خود را به راحتی میبرند و ... (حرف خیلی زیاده ولی اینجا جای این صبحت ها نیست)

موفق باشید

ممنون که شرکت کردید توی تاپیک آیا وظیفه کسی که مطلع هست این نیست که اطلاع رسانی کنه؟
    ما هم نمیگیمن ارزون نفروشید آقا بفروشید خوب کاری میکنین
    میگن اگه نامردا نبودن مرد ها شناخته نمیشدند اینم همین طوره اما به نظر من وظیفه ما اطلاع رسانی هست
    شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
    آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12

17. تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

بنده این پست را در تاپیک پیشین قرار داده بودم اما به دلیل زیاد بودن فشار و زیاد بودن پست ها کسی توجهی نکرده. حالا یه باره دیگه میزارم شاید مورد استفاده قرار بگیره
    بحث نیز سر آگاهی مشتری هستش که تاپیکی با موضوع زیر بسازیم و هر کسی که قبول دارد در پست فروش خود قرار دهد
    میشه گفت یه چیزی مثل نماد اعتماد

طبق گفتگوی انجام شده در بین فروشندگان وب هاستینگ تاک برای مبارزه با فروشندگان سرویس های ارزان و بی کیفیت تصمیم گرفته ایم تایپکی را برای بالا بردن سطح دانش و آگاهی مشتریان عزیز ایجاد نماییم

مطالعه این تایپک باعث میشود سطح آگاهی مشتریان در رابطه با فروش هاستینگ بالا رود
    طبق گفتگو های انجام شده میان همکاران توصیه های زیر را قرار داده ایم تا با خواندن این نکات، مشتری درست ترین انتخاب خود را داشته باشند

توصیه ها:
    1: سرویس هایی که با قیمت های بسیار کم به فروش میرسند دارای کیفیت بسیار پایینی میباشند یا میتوان گفت نمره 0 را میگیرند. عده ای از دوستان به قیمت پایین فکر میکنند و میگویند برای ما قیمت ملاک هست و به کیفیت نیاز نداریم اما در جواب به این عده از کاربران میتوان گفت:
    شما سرویس خود را خریداری نموده اما در صورت بروز با مشکلات زیر کسی جوابگوی شما نخواهد بود:

1-1: خاموش بودن سرور و عدم پاسخگویی درست فروشنگان
    2-1:
    قطی های زیاد و متوالی به همراه عدم پاسخگویی درست فروشنگان
    3-1
    : بیش از حد پایین بودن سرعت اینترنت سرویس ها
    4-1: ارائه سرویس های بیش از حد توان سرور
    5-1: عدم پاسخگویی درست فروشندگان در رابطه با مشکلات نرم افزاری
    6-1: قطی هایی که ممکن هست تا 1 هفته زمان ببرد
    7-1: ایمن نبودن اطلاعات شما(در هر لحظه امکان پاک شدن اطلاعات شما وجود دارد(به دلیل نداشتن سیستم با سخت افزاری متناسب با کار برای کاهش هزینه))
    8-1: و مشکلات بسیاری که در تایپک ذکر نشده است

2: روشی را برای تشخیص کیفیت سرویس قرار داده ایم تا بتوانید به انتخاب های بهتری دست یابید
    سرویس های که با قیمت های زیر به فروش میرسند به احتمال 75% دارای کیفیت متناسبی هستند:
    1-1: سرویس رم 256 مگابایت با هارد 20 گیگابایت از دیتا سنتر های درجه دوم با قیمت 10 هزار تومان تا 15 هزار تومان و از دیتا سنتر های معتبر درجه یک با کیفیت 15 تا 20 هزار تومان. بالا تر یا پایین بودن از این قیمت سرویس مناسب نبوده و ما به شما اینگونه سرویس ها را پیشنهاد نمیکنیم
    2-1: سروریس رم 512 مگابایت با هارد 25 گیگ از دیتا سنتر های درجه دوم از 15 هزار تومان تا 22 هزار تومان و دیتا سنتر های با کیفیت و درجه یک از 20 تا 27 هزار تومان
    3-1: سرور رم 1 گیگابایت با هارد 30 گیگابایت از دیتا سنتر درجه دوم از 20 هزار تومان تا 26 هزار تومان و دیتاسنتر های درجه اول و با کیفیت از 26 تا 33 هزار تومان
    4-1: رم 2گیگابایت با هارد 40 گیگابایت از دیتا سنتر درجه دوم از 25 هزار تومان تا 31 هزار تومان و دیتاسنتر های درجه اول و با کیفیت از 30 تا 38 هزار تومان
    5-1: رم 3گیگابایت با هارد 50 گیگابایت از دیتا سنتر درجه دوم از 32 هزار تومان تا 37 هزار تومان و دیتاسنتر های درجه اول و با کیفیت از 37 تا 43 هزار تومان

3: روند کار یک فروشنده به این گونه است:
    برای شروع سرویس 512 مگابایت رم را برای مثال انتخاب میکنم:
    فروشنده با فروش رم 512 مگابایت مبلغ 15 هزار تومان را از خریدار دریافت میکند. از این مبلغ 5هزار تومان به دیتاسنتر داده میشود و 10 هزار تومان بابت پشتیبانی در یک ماه + هزینه نصب سیستم عامل+ پاسخگویی روزانه دریافت میکند.

حال اگر فروشنده رم 512 مگابایت را به قیمت 7500 تومان به خریدار میفروشد، 5 تومان به دیتاسنتر میدهد و 2500 تومان بابت پشتیبانی در یک ماه + هزینه نصب سیستم عامل+ پاسخگویی روزانه دریافت میکند. حال با این حالت کسی حاظر هست بابت 2500 تومن یک ماه سخت تلاش کند تا کیفیت مناسبی ارائه دهد؟ آیا شما جای این فروشنده بودید حاظر به انجام این کار هستید؟ به همین دلیل میگوییم این سرویس دارای کیفیت پایین میباشد و از استاندارد خارج میباشد

3: فروشندگانی که تخفیفات یک ماهه یا 3 ماهه ارائه میدهند، مسئله ی بالا برای آنها صدق نمیکند
    4: به فروشندگانی که در مکان های غیر از این انحمن مانند چت اقدام به فروش میکنند اعتماد نکنید
    5: حتما از فروشنده ای خرید کنید که دارای سایت متناسب با هاستینگ داشته باشد
    6: به فروشندگانی که در این انجمن اقدام به فروش سرویس در پیغام های خصوصی میکنند اعتماد نکنید
    7: اگر میخواهید از فروشنده ای خرید کنید باید دقت داشته باشید که حتما در تایپک مخصوص فروش سرویس اقدام به فروش نماید
    9: سعی کنید از فروشندگانی خرید کنید که در پست فروش خود، این تایپک را تایید نمایند

با تشکر
    اقا لطف کن این قانون من در اوردی رو بزار تو کوزه ابشو بخور
    من با 12 صفحه اول کار دارم

صفحه 11 از 12 نخستنخست ... 789101112 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)