به امضا مراجعه کنید
بله دوست عزیز شما گفتید 12ساعته تحویل میدیدجالبه! در این سه ماه اخیر ، همه سفارشات زیر 24 ساعت تحویل شده اند.اگر از ما تهیه نمودید مدارکی دال بر این موضوع را در بخش انتقادات و پیشنهادات قرار دهید
در مورد این دیتاسنتر مشکلتون را باید عنوان کنید تا برای حل آن راه حل ارائه بشه
ما هم واریز کردیم
12 ساعت شما شد 24 ساعت
24 ساعت داشت میشد 36 ساعت
که دیگه با درخواست ما و فشاری که آقای xxxxx آوردن پول رو برگشت دادید.
به عبارتی پولی به دیتاسنتر واریز نکرده بودید.
پورت لیمیت شده یعنی چه ؟قزوین هاست
پورت 1 گیگ لیمیت شده از لحاظ پهنای باند منظورتون هست یا خود پورت؟
ویرایش توسط irancheat2 : September 7th, 2012 در ساعت 14:38
من هم همین رو گفتمخیلی جالب شد. ایمیل و تیکت ای دی تون رو ارسال کنید ببینم شما اصلا کاربر ما بودید! خیلی جالب هست اصلا سرور اختصاصی ریفاند نداره .... عجیبا غریبا! منتظر پ.خ هستم.
پشتیبانیتون گفت که با دیتاسنتر صحبت کرده و پول رو پس گرفته که به ما مرجوع شد
خیال کردید ما بار اولمون بوده که این حرفا رو زدید؟
اگه شما جوان سرور هستید مطمئن هستم که درست گرفتم.
ولی بیخیال دوست عزیز جنگ و جدال خارج از قوانین هست در انجمن
گذشته ها گذشته
یوزر زیر رو چک کنید اینم مرد :نه اتفاقا! انجمن عمومی جایی نیست که هر کسی هر چیزی دوست داشت بدون دلیل و مدرک بگه و بره! وقتی حرف میزنید با دلیل و مدرک مثل مرد حرف بزنید.
iran.cheat@gmail.
سفارش شما مربوط به سرور آلمان از دیتاسنتر server4you بود که بدلیل عدم پروسز کردیت کارت توسط دیتاسنتر هزینه از ما کسر نشد و ما این هزینه را به شما مرجوع کردیم.(این مشکل را الان هر کسی با این دیتاسنتر کار کند و پرداخت از کارت انجام بدهد دارد)که بعد از آن کلا با این دیتاسنتر قطع ارتباط همکاری کردیم. ولی افر فعلی بنده از فرانسه هست که زمین تا آسمان با این مورد فرق دارد.
موفق باشید
جناب irancheat2 لطفا تاپیک خودتون رو منحرف نکنید - ابتدا سرور میخواستید الان دارید ی بحث دیگه میکنید ! فکر نمیکنید ما که اومدیم آفر دادیم الان باید ایمیل بحث و جدال شما رو ببینیم با دیگران، دوست من ؟ تمومش کن عزیز لطفا
جناب itjavani شما هم بزرگواری بفرما اگر ایشون مشتری شما بودند نظرشون رو جلب کنید ( البته این پیشنهاد هست فقط ) و در پیغام خصوصی اقدام کنید و نهایتا نتیجه اعلام کنید هر دو .
از هر دو بزرگوار سپاسگذارم.
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
این سرور جدید هم که سفارش دادیم 1هفته شد و تحویل ندادید بعد میگید مدرک؟نه اتفاقا! انجمن عمومی جایی نیست که هر کسی هر چیزی دوست داشت بدون دلیل و مدرک بگه و بره! وقتی حرف میزنید با دلیل و مدرک مثل مرد حرف بزنید.
این مورد رو که الان کاملا یادتون هست!
شما اگه مشکلی دارید و نمیتونید سرور تحویل بدید چرا میاید آفر میدید!
1هفته پول از ما گرفتید هنوز سرور تحویل ندادید
ازسرور خریداری شد 12 ساعته تحویل دادن.dreamdata
-----------------------------
جوان سرور شما هر دلیلی هم بیارید قابل قبول تا این مدت زمانی نیست.
24 ساعت دیگه هم صبر میکنم.اگه تحویل نداد سرور رو دیتاسنتر، من برگشت وجه رو از اینجا دنبال میکنم - شما تحویل 72 ساعتی رو حداکثر گفتید و گارانتی کردید اما ...
موفق باشید
ویرایش توسط irancheat2 : September 18th, 2012 در ساعت 10:48
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)