آقای کوهی و آقای پارسیان
از لینک زیر میشه تمدید زد به سرور ها :
https://www.ovh.com/fr/cgi-bin/order/renew.cgi
اما لطفا رسیدگی کنید
آقای کوهی و آقای پارسیان
از لینک زیر میشه تمدید زد به سرور ها :
https://www.ovh.com/fr/cgi-bin/order/renew.cgi
اما لطفا رسیدگی کنید
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
من هم با آقای کوهی و هم با آقای پارسیا ن و هم خودم تست کردم در مرحله آخر پرداخت ایدی و پسورد biling میخواد که از ovh حذف شده به جز این شخص هیچکس نمیتونه پرداخت بزنه.
من الآن بهشون تیکت زدم ببینم ادمین رو میزنه به نامم یا نه
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
سلام
ببخشید می شه توضیح بدید مشکل پرداخت کننده چی بوده؟
پ.ن:من از ایشون سرور ندارم فقط جهت اطلاع می خواهم بدونم
من چندین مکالمه با آقای کوهی داشتم، ایشون کاملا بی تقصیره
مشکل اصلی پرداخت کننده بوده
واسه سرور خودمم یه فکری کرده
و به نظر من اصلا درست نیست با آقای کوهی اینجوری برخورد بشه
هر کسی دیگه جای ایشون بود خودشو قایم میکرد از دست مشتریا، ولی ایشون همیشه در دسترسن و پاسخگو هستن
همین کافیه دیگه
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
سلام خدمت دوستان خواهش مکنم با ت وجه به اینکه این موارد مربوط به اقای پارسیان نمیشود ولی در حال پیگری کار من هستند دوستان عزیز طبق گفته اقای پارسیان کلیه اکانتها لطفا بکاپ تهیه نمایید
ویرایش توسط rezahd : August 26th, 2012 در ساعت 12:56
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
اقا الان یکی میشه تکلیف رو مشخص کنه ؟
من پنل بیلینگم خورده به اسم اقای جلودار
ایشون جواب گو نیستن
معلوم نیست اینا پرداخت میشه نمیشه
من الان هر VPS رو بخوام خاموش کنم همه دادشوون باهم میره هوا
شما بیا راه بزار جلو پای من
یکی بیاد حداقل پنل Billing رو بزنیم دست خودمون پرداخت کنیم
پ.ن : میدونم مشکل از اقای کوهی نیست ولی یک راه حل بدین
حتی خود او وی اچ هم این رو تغییر نمیده - میگه حتما باید ادمین ( یوزر ادمین ) بیاد و ساپورت و بیلینگ رو عوض کنه - ( یک سال پیش با ی دوسا خارجی همچین مشکلی داشتیم که من فرصت داشتم و اون یکی دو سرور رو منتقل کردم ) یادمه تماس گرفتم فرانسه صحبت کردم گفتند ما این کارو نمیکنیم ! ( بارها گفته شده او وی اچ ی جای دولتی هست که براش مهم نیست سرور شما آپ باشه یا داون باشه " نشونشم اینه که دو روز یه باز به زور به تیکت ها پاسخ میدن " چرا که حقوقی که کارمندا میگیرن چه سرور شما آپ باشه چه داون باشه یکی هست و کم و زیاد نمیشه. به نظرم اگه ی دیتاسنتر دولتی نباشه پیشرفت بهتری از نظر پشتیبانی خواهد داشت.
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)