صفحه 2 از 16 نخستنخست 12345612 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 156

موضوع: مراحل ثبت شرکت!

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    82
    تشکر تشکر شده 
    51
    تشکر شده در
    33 پست

پیش فرض پاسخ : مراحل ثبت شرکت!

ْسلام دوستان ...
    من هم یه سری اطلاعات دارم ...خودم میخواستم مسئولیت محدود ثبت کنم ...اما:
    1-آدرس زیاد مهم نیست ..(آدرس محل سکونت هم قبوله)
    2-بترسید از مالیات (به مسئول ثبت شرکت ها گفتم مالیات چطوریاست گفتم نی دونم ..رفتم سراغ یکی از آشنایان مالیاتی)
    گفتش: باید دفاتر خودتون رو بیارید ما براتون نگه داری کنیم (کل - معین و...)
    اگه هم نیارید علی الراس (نمی دونم درست نوشتم یا نه) سالی 300 الی 400 هزار تومان مالیات پایه با انواع جرایم که چرا دفاتر خودتون رو نیاوردید به شما تعلق می یابد ...
    بعدش منم در رفتم ...

حالا به قول دوستمون کی داده کی گرفته ...(ولی من ریسک نکردم) ما بقیش با خودتون...

2. # ADS

عضو انجمن Kambiz آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    329
    تشکر تشکر شده 
    481
    تشکر شده در
    334 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hamed323 نمایش پست ها
    ْ
    1-آدرس زیاد مهم نیست ..(آدرس محل سکونت هم قبوله)
    .
    واقعا ؟ من فکر نمی کنما
    موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
    ((جان ماکسول))

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    108
    تشکر تشکر شده 
    97
    تشکر شده در
    65 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 4dmin نمایش پست ها
    عجب
    شما یاد میدی چه جوری پر کنیم؟
    وقتی نذاشتن از کشور خارج شی وقتی حسابات مسدود شد
    اون وقت میفهمی دارایی یعنی چی
    برای بقالی و اینا میشه و به شرکنها خیلی گیر میدن
    با سلام اول همه شما باید پارتی داشته باشی یعنی بهت بگه چه قیمتی بزنی بهت مالیات نمیخوره من زدم 110 تومان بهم مالیات نمیخوره عزیز دل برادر
    ویرایش توسط arak-hosting : November 19th, 2009 در ساعت 13:46

عضو انجمن saeidj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    369
    تشکر تشکر شده 
    367
    تشکر شده در
    242 پست

دوستان از نظر مکان دفتر نمی خواد. البته قانون که می گم ماله چند وقت پیشه که یکی از دوستان شرکت ثبت کرد بدون اینکه دفتر و دستک خاصی داشته باشه این. هم اضافه کنم که خونشون رو به عنوان دفتر معرفی کرد.

فقط من یه سوال دارم اسم شرکت به چه صورت باید باشه؟ یعنی چند سیلابی باید باشه؟ میگن باید سه سیلابی باشه اگه اینجوره پس این شرکت هایی که می بینم مثلا اسمش هست "پارس سیستم" این که دو سیلابی بیشتر نیست

عضو انجمن Mohsen آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    281
    تشکر تشکر شده 
    741
    تشکر شده در
    324 پست

من امروز صبح فرم شماره 2 رو که پر کرده بودم بردم، چهار هزار تومن هم واریز کردم به حسابی که تو فرم یک نوشته و رفتم اداره ثبت شرکت ها!
    به اسم‌ها حسابی گیر دادن و کلا آخر سر فرمی که تحویل دادم کلی تغییر کرد
    گفتند اسم باید حتما سه قسمت باشه و از اسم کامپیوتر و فناوری اطلاعات و اینا که استفاده کرده بودم تو اسم های پیشنهادی ، اینا رو نمی‌شمرد! میگفت خود اسم باید سه تا باشه! خلاصه کلی با هم بحث کردیم من گفتم کلی شرکت هست با اسم ها کوتاه تر و اینا اما کارمنده گفت اونا مال قبل هست و اصلا من نباید تایید کنم و باید بره تهران ، برا خودت میگم! خلاصه منم مجبور شدم اسم ها رو عوض کنم و سه قسمتی کنم!
    مثلا اسم‌ها باید این طوری باشه:
    فناوری اطلاعات نسیم صبای سپاهان! که نسیم و صبا و سپاهان میشه سه تا کلمه!
    تازه گفت حق نداری از کلمه نرم‌افزار استفاده کنی! گروه نرم‌افزاری رو به گروه رایانه‌ای تغییر داد!
    فرم و فیش واریز رو که تحویل دادم ، یه کد پیگیری و یه شماره تلفن داد، گفت 7-8 روز دیگه زنگ بزن اگه اسم تایید شده باشه میگم بیای برای ادامه مراحل.
    در مورد اساس نامه و این چیزا هم پرسیدم که گفت فعلا بزار اسم تایید بشه و اونا رو هم به موقع انجام میدی!
    خلاصه فعلا رفت تا 7-8 روز دیگه!

ضمنا کسی که فرم رو می‌بره تحویل بده باید حتما از هیئت موسس شرکت باشه و اینکه دانشجوها هم می‌تونند با معافیت تحصیلی شرکت بزنند و لزوما پایان خدمت لازم نیست.

7. تعداد تشکر ها از Mohsen به دلیل پست مفید

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    439
    تشکر تشکر شده 
    354
    تشکر شده در
    281 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط tasnimsg نمایش پست ها
    من امروز صبح فرم شماره 2 رو که پر کرده بودم بردم، چهار هزار تومن هم واریز کردم به حسابی که تو فرم یک نوشته و رفتم اداره ثبت شرکت ها!
    به اسم‌ها حسابی گیر دادن و کلا آخر سر فرمی که تحویل دادم کلی تغییر کرد
    گفتند اسم باید حتما سه قسمت باشه و از اسم کامپیوتر و فناوری اطلاعات و اینا که استفاده کرده بودم تو اسم های پیشنهادی ، اینا رو نمی‌شمرد! میگفت خود اسم باید سه تا باشه! خلاصه کلی با هم بحث کردیم من گفتم کلی شرکت هست با اسم ها کوتاه تر و اینا اما کارمنده گفت اونا مال قبل هست و اصلا من نباید تایید کنم و باید بره تهران ، برا خودت میگم! خلاصه منم مجبور شدم اسم ها رو عوض کنم و سه قسمتی کنم!
    مثلا اسم‌ها باید این طوری باشه:
    فناوری اطلاعات نسیم صبای سپاهان! که نسیم و صبا و سپاهان میشه سه تا کلمه!
    تازه گفت حق نداری از کلمه نرم‌افزار استفاده کنی! گروه نرم‌افزاری رو به گروه رایانه‌ای تغییر داد!
    فرم و فیش واریز رو که تحویل دادم ، یه کد پیگیری و یه شماره تلفن داد، گفت 7-8 روز دیگه زنگ بزن اگه اسم تایید شده باشه میگم بیای برای ادامه مراحل.
    در مورد اساس نامه و این چیزا هم پرسیدم که گفت فعلا بزار اسم تایید بشه و اونا رو هم به موقع انجام میدی!
    خلاصه فعلا رفت تا 7-8 روز دیگه!

ضمنا کسی که فرم رو می‌بره تحویل بده باید حتما از هیئت موسس شرکت باشه و اینکه دانشجوها هم می‌تونند با معافیت تحصیلی شرکت بزنند و لزوما پایان خدمت لازم نیست.

آره به اسم گیر میدند ، حتما 3 سیلابی باید باشه
    البته اگه اسم کوتاه بخوای باید خداقل 500 تومان خرج کنی
    در مورد تحصیلات و مدرک مظام وظیفه اداره ثبت شرکت ها گیر نمیده ، اون جایی که مجوز میده بستگی داره ، که از کجا بگیری اگه پارتی داشته باشی و بتونی از ارشاد بگیری خیلی راحته رایگان هم هست
    اگه نه نظام صنف رایانه بهت میده که اونم یه چک 250 تومان ازت میگریه و یه برگه بهت میده و میری ثبت میکنی شرکت رو ، از انفورمایتک هم میشه گرفت که زمان میبره ( برای ما شهرستانی ها )
    نظام صنف اگه بگیری باید لیسانس داشته باشی ، ارشاد هم که هیچی ، انفورماتیک فکر کنم باید مدرک تخصصی داشته باشی
    در ورد اساسنامه هم که یه سری اماده بگیر راحت پاینش 4 تا امضا بزن

9. تعداد تشکر ها از1Mizban به دلیل پست مفید

عضو انجمن Mohsen آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    281
    تشکر تشکر شده 
    741
    تشکر شده در
    324 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 1mizban نمایش پست ها
    آره به اسم گیر میدند ، حتما 3 سیلابی باید باشه
    البته اگه اسم کوتاه بخوای باید خداقل 500 تومان خرج کنی
    در مورد تحصیلات و مدرک مظام وظیفه اداره ثبت شرکت ها گیر نمیده ، اون جایی که مجوز میده بستگی داره ، که از کجا بگیری اگه پارتی داشته باشی و بتونی از ارشاد بگیری خیلی راحته رایگان هم هست
    اگه نه نظام صنف رایانه بهت میده که اونم یه چک 250 تومان ازت میگریه و یه برگه بهت میده و میری ثبت میکنی شرکت رو ، از انفورمایتک هم میشه گرفت که زمان میبره ( برای ما شهرستانی ها )
    نظام صنف اگه بگیری باید لیسانس داشته باشی ، ارشاد هم که هیچی ، انفورماتیک فکر کنم باید مدرک تخصصی داشته باشی
    در ورد اساسنامه هم که یه سری اماده بگیر راحت پاینش 4 تا امضا بزن
    1- برای اسم کوتاه 500 تومن رو به کی باید داد؟ مگه نمیره تهران برای تایید؟ همینجا میگیرند؟!؟
    2- خوب یعنی قانون نداره که از کجا باید مجوز بگیریم؟ چطوری معلوم می‌کنند؟ لیسانس دارم خوشبختانه(بالاخره این چهار سال عمری که گذاشتیم باید یه جا به درد خورد!)! فکر کنم صنف رایانه منطقی تر از ارشاد و انفورماتیک باشه(برای ثبت نرم افزار با انفورماتیک سر و کار داشتم!)
    3- اساس نامه رو هم ظاهرا خودشون مثل این فرم ها می‌فروشن! حالا به اون مرحله که رسیدم ببینم چی میشه! شما از کجا خریدین؟ از همونجا یا از جای دیگه؟

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    439
    تشکر تشکر شده 
    354
    تشکر شده در
    281 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط tasnimsg نمایش پست ها
    1- برای اسم کوتاه 500 تومن رو به کی باید داد؟ مگه نمیره تهران برای تایید؟ همینجا میگیرند؟!؟
    2- خوب یعنی قانون نداره که از کجا باید مجوز بگیریم؟ چطوری معلوم می‌کنند؟ لیسانس دارم خوشبختانه(بالاخره این چهار سال عمری که گذاشتیم باید یه جا به درد خورد!)! فکر کنم صنف رایانه منطقی تر از ارشاد و انفورماتیک باشه(برای ثبت نرم افزار با انفورماتیک سر و کار داشتم!)
    3- اساس نامه رو هم ظاهرا خودشون مثل این فرم ها می‌فروشن! حالا به اون مرحله که رسیدم ببینم چی میشه! شما از کجا خریدین؟ از همونجا یا از جای دیگه؟
    1 - منم خودم اسم کوتاه گذاشته بودم ، یکی اونجا بود که گفت برای این اسم ها باید حداقل 500 به بالا زیر میزی بدی
    2 - آره دیگه حداقل برای من اینجور بود اصلا کسی نمیدونه میزبانی وب یعنی چی تازه نظام صتف هم که بری اصلا موردی با کار هاستینگ نداره تو لیستی که بهت میدند ، نظام صنف یکی از شرایطش اینه که میدیر عامل لیسانس داشته باشه + اینکه بیمه اش هم کنی
    3 - آره خود اداره ثبت شرکت ها داره

12. تعداد تشکر ها از1Mizban به دلیل پست مفید

عضو جدید as87 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    49
    تشکر شده در
    21 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kambiz18 نمایش پست ها
    واقعا ؟ من فکر نمی کنما
    ما با ادرس خونه يه شركت ثبت كرديم پارسال
    فقط ادرس محل زندگي با كار بايد فرق داشته باشه.
    در كل اين شركتهايي كه پشت نيازمنديهاي همشهري اگهي ميدن با 100تا 150 براتون همه كارهاشو با پلپ دفاتر انجام مي‌دن.
    تو از آیین انسانی چه می‌دانی؟
    اگر جان را خدا داده‌ست
    چرا باید تو بستانی؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    449
    تشکر تشکر شده 
    1,161
    تشکر شده در
    730 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط novinserver نمایش پست ها
    یک سوال فنی ! حتما باید یک محل مشخصی شرکت داشته باشی تا بهت مجوز بدهند ؟
    مثلا نمی شود شماره ثبت گرفت در خونه کار کرد ؟
    رضا جان دقیقا" میشه این کار رو کرد
    (مسولیت محدود)
    البته باید کارشناسش بیاد، چک کنه

صفحه 2 از 16 نخستنخست 12345612 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)