-
October 15th, 2011, 22:07
-
-
October 15th, 2011 22:07
# ADS
-
October 15th, 2011, 22:11
عضو انجمن
پاسخ : iWeb و مشکل آدم حساب نکردن ایرانی ها

نوشته اصلی توسط
nightman
سلام
من ۲ تا هاست اشتراکی از ای وب دارم یکی رو با مشخصات ایرانی یکی رو با مشخصات اماراتی خریدم میل که بشون میزنم با اکانتی که با مشخصات اماراتی گرفتم کمتر از یک روز پاسخ میدن ولی وقتی با اکانتی که با مشخصات ایرانی ازشون گرفتم میل میزنم زیر ۴ روز پاسخ نمیدن
الان هم یک ۲ هفته هست ی هاست جدید گرفتم فقط یک بار میل زدن که مدارک شناسایی بدین دیگه هیچ میلی نزدن هنوز با اینکه دوباره میل زدم بشون
تا حالا کسی بوده با مشخصات ایرانی از ای وب چیزی خریده باشه این مشکل رو دیده باشه؟
تو سایتشون هم که میرم واسه پشتیبانی آنلاین اگر ای پی ایران باشم کلی باید صبر کنم با ای پی دیگر کشور ها سریع پاسخ میدن

براي بنده هم پيش اومده و به خاطر اين برخورد بدشون كلا سرويسمو كنسل كردم . بهتون توصيه ميكنم اگه از كانادا ميخوايد خريد كنيد با ديتاسنتر نت اليجنت كار كنيد . كارمنداش بسيار مودب و خوش برخورد هستن با ايراني ها هم هيچ مشكلي ندارن
-
تعداد تشکر ها از Ahmad110 به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2011, 22:19

نوشته اصلی توسط
Ahmad110
براي بنده هم پيش اومده و به خاطر اين برخورد بدشون كلا سرويسمو كنسل كردم . بهتون توصيه ميكنم اگه از كانادا ميخوايد خريد كنيد با ديتاسنتر نت اليجنت كار كنيد . كارمنداش بسيار مودب و خوش برخورد هستن با ايراني ها هم هيچ مشكلي ندارن
اینا دارن خودشون رو میگیرن وگرنه پشتیبانی جاست هاست میدونه که من ایرانی هستم و با مشخصات اماراتی دارم از هااستشون استفاده میکنم ولی خیلی خیلی خیلی بام خوب برخورد میکنن حتی اولش گفتم ایرانی هستم خودشون بم گفتن شما اگر با مشخصات یک کشور دیگه خرید کنید مشکلی پیش نمیاد
-
-
October 15th, 2011, 23:49

نوشته اصلی توسط
nightman
سلام
من ۲ تا هاست اشتراکی از ای وب دارم یکی رو با مشخصات ایرانی یکی رو با مشخصات اماراتی خریدم میل که بشون میزنم با اکانتی که با مشخصات اماراتی گرفتم کمتر از یک روز پاسخ میدن ولی وقتی با اکانتی که با مشخصات ایرانی ازشون گرفتم میل میزنم زیر ۴ روز پاسخ نمیدن
الان هم ۲ هفته هست با مشخصات ایرانی ی هاست جدید گرفتم فقط یک بار میل زدن که مدارک شناسایی بدین دیگه هیچ میلی نزدن هنوز با اینکه دوباره میل زدم بشون
تا حالا کسی بوده با مشخصات ایرانی از ای وب چیزی خریده باشه این مشکل رو دیده باشه؟
تو سایتشون هم که میرم واسه پشتیبانی آنلاین اگر ای پی ایران باشم کلی باید صبر کنم با ای پی دیگر کشور ها سریع پاسخ میدن

عجب
فردا ادرس دیتاسنتر رو میگیرم باهم بریم گردو خاک کنیم : دی
خوب چرا هر درو با مشخصات امارات نگرفتی ؟
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
-
-
October 16th, 2011, 00:39

نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
عجب
فردا ادرس دیتاسنتر رو میگیرم باهم بریم گردو خاک کنیم : دی
خوب چرا هر درو با مشخصات امارات نگرفتی ؟
آخه خیلی گیر میدن به مدارک هرچی واقعی تر باشه بهتره چون شک کنن به مدارک تمومه دیگه جواب نمیدن اصلا
-
-
October 16th, 2011, 10:24
عضو انجمن
عمر iweb ّه پایان رسیده است برای ایرانی ها همین ایرانی ها بودند که بعد جریان سافت لایر iweb را غول کردند.خود ما بالای 18 تا سرور را انتقال دادیم تازه مشخصات ما به طور کامل آمریکایی بود و بازم پشتیبانی نمی دادند .
-
-
October 16th, 2011, 15:55
عضو جدید
چندان توفه ای هم نیستند ... برن به جهنم !!
-
-
October 16th, 2011, 17:42
عضو انجمن
احترام هر کس دست خودش هست
-
-
October 17th, 2011, 11:16
عضو دائم
زمانی که Multacom سرور های ایرانی ها رو به علت تحریم بست خود آقای Kia که یک ایرانی و منیجر این دیتاسنتر هست به شخصه از بنده عذرخواهی کرد
اما اکنون در Iweb این آقای پناهی این قدر بی ادب و فاقد معیار های ارزشی هستند که نمی تونیم بگیم در Iweb فلان شخص ایرانیه و می شه باهاش کار کرد ...
البته ایرانی های دیگری در Iweb هستند و به مراتب بهتر از این شخص عمل می کنند
-
-
April 12th, 2012, 09:23
فکر نمی کنم Iweb به خاطر ایرانی بودن با ما بد برخورد کنه ، احتمالا کلا با همه بد برخورد میکنه , چون خیلی بزرگتر از این حرف هاست .... ( هر چند به نظر من باز هم دلیل نمیشه )
-