کسی نیست راهنمایی کنه!!! مثلا اگه من بخوام یک انجمن ساز vBulletin نصب کنم: حتما باید هسا وارز بگیرم!!!؟؟ روی این هاست اشتراکی نمیشه نصب کرد!؟![]()
کسی نیست راهنمایی کنه!!! مثلا اگه من بخوام یک انجمن ساز vBulletin نصب کنم: حتما باید هسا وارز بگیرم!!!؟؟ روی این هاست اشتراکی نمیشه نصب کرد!؟![]()
شما می توانید بر روی هاست اشتراکی معمولی نصب کنید ولی در صورتی که ویبولتن متوجه بشه سخت پیگیر خواهد بود
ولی بر روی هاست وارز کسی نمی تونه از شما بدلیل نقض قوانین کپی رایت شکایت کنه![]()
ممنون: مثلا انها چطوری می فهمند!!شما می توانید بر روی هاست اشتراکی معمولی نصب کنید ولی در صورتی که ویبولتن متوجه بشه سخت پیگیر خواهد بود![]()
رباتهایی دارند كه از طریق موتورهای جستجو دنبال انجمنهای ساخته شده توسط وی بی میگرده ، پس اگر انجمنت مشهور بشه و تو نتایج موتورهای جستجو سر و كلش پیدا بشه وی بی هم میفهمه !
دوستان عزیز یک نکته :
6- از ایجاد مباحث مربوط به وارز - نال (null) - کرک (crack) - هک - اتک (حمله) مربوطه خودداری کنید .
تاپیک هم قدیمیه. برای خودتان گفتم مدیر انجمن ببینه بنتون میکنه
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
دوست عزیز: هدف خیر(افزودن اطلاعات) است: نه چیز دیگه!!![]()
وارز در اکثر دیتاسنترها ممنوع هست
اما روال کار اینه که تا وقتی گزارشی دریافت نکنن کاری ندارن
بهترین مصداق برای مثال زدن همون ویبولتین هست
دیتاسنترای آمریکایی وارز نیستن اما میبینیم ویبولتین روی سرورهای آمریکا یا انگلیس و کشورهای اروپایی نصب هست و مشکلی ندارن
این ها فول وارز نیستن بدین معنی هست که وقتی سازنده ی ویبولتین به این دیتاسنترها گزارش مبنی بر عدم رعایت کپی رایت بده دیتاسنتر به مدیر سرور هشدار میده برای خرید لایسنس و...
اما تا وقتی گزارشی دریافت نکنن کاری با مدیر سرور ندارن
دیدم یکی گفت وارز داون تایمش بیشتر هست و از این حرفها
فرق وارز و غیر وارز در رعایت کپی رایته
این مورد ارتباطش با آپتایم و کیفیت سرور چیه؟
یعنی سرورهای غیر وارز گروه خونی قطعاتش فرق داره؟
وارز و غیر وارز کاملا به قوانین مربوط هستن و هیچ ربطی به قطعات و کیفیت سرور ندارن
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
تفاوت هاست وردپرس با هاست وارز چیست ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)