-
January 18th, 2018, 21:28
عضو جدید
پاسخ : کدام سرویس دهنده خارجی؟

نوشته اصلی توسط
Majiiid
دوست عزیز سرویسی که شما میخواین سرویس دهنده های داخلی مناسب تر هستن،نمیدونم چرا میخواین از سرویس دهنده خارجی بگیرین،با این وضع گرونی ارز
تو همینجا شرکت های معتبری هستن که با قیمت مناسب و کیفیت و پشتیبانی مناسب سرویس میدن
چیزی که دوستان میگن با تجربه ای که من داشتم خیلی متفاوته.
بنده دو سال پیش از «مبین هاست» از همینجا سرویس گرفتم که تاپیکش هم هست. ولی فقط 3 ماه اول خوب بود و بعدش افتضاح شد. داون تایم که هیچ، خود سرور حتی بالا نمی اومد و پول تعویض ویندوز گرفتن و... که دیدم رویه اشون تیغ زدنه و ول کردم.
یک سرویس دهنده دیگه هم به اسم «هزارنویس» که بعد از 3 روز جواب تیکت رو دادن.
این چیزیه که من از سرویس دهنده های ایرانی دیدم. فکر میکنم این دو مورد به اندازه کافی معتبر بودن.
سرویس دهنده خارجی یک چیز دیگه است...
-
تعداد تشکر ها از MVGroup به دلیل پست مفید
-
January 18th, 2018 21:28
# ADS
-
January 18th, 2018, 21:39
عضو انجمن
میزبان وردپرس " شرکت توسعه وب آریا " با داشتن سرورهای اختصاصی "مالکیت شخصی " در دیتا سنتر icecolo انگلستان و ارائه منابع اختصاصی در خدمت شما هستیم :
https://my.mizbanwp.com/cart.php?gid=5
در تماس باشید ...
-
تعداد تشکر ها از persianws به دلیل پست مفید
-
January 18th, 2018, 21:58
عضو انجمن
واقعیتش من با سرویس دهنده خارجی هم مشکل داشتم خیلی بیش از حد قانونمند بودن برای هر چیزی ایراد میگرفتن، بالاخره این مشکلات ریز و درشتی همه جا هست بستگی به کاربر داره ک تا چه اندازه انعطافپذیر باشه!
-
تعداد تشکر ها از Majiiid به دلیل پست مفید
-
January 19th, 2018, 13:42
عضو انجمن
سلام
بودجتون چقدر هست؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (44041877-021) - فنی (66015891-021) داخلی 103
تلگرام : novinhost_org@
ایمیل :admin@novinhost.org
کانال تلگرام : novinhost@
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
-