-
April 3rd, 2017, 19:04
عضو دائم
آسمان ارتباط آرکا - پیش فروش سرور مجازی 10 هزارتومان
باسلام
آسمان ارتباط آرکا در نظر دارد به جهت جلب رضایت کاربرگرامی پلن های تشویقی محدودی را ارائه دهد

- دارا بودن فایروال سخت افزاری ( تمام سرور ها)
- ارائه سرویس های ترافیک نامحدود
- امکان مدیریت سرویس ها از طریق پیام کوتاه
- ارائه منابع کاملا اختصاصی با امکان استعلام لحظه به لحظه
- بهرمند شدن از پشتیبان اختصاصی در زمان تهیه سرویس
- پنل مدیریت سرویس ها با امکان اتصال به کنسول
- امکان پرداخت به وسیله تمام کارت های عضو شتاب ( بهرمندی از دو درگاه مطرح)
- ارائه سرور مجازی با منابع اختصاصی از دیتاسنتر های: OVH - Continuum - Iweb - Myloc - Redstation
- لوکیشن های این آفر : فرانسه - کانادا - امریکا - آلمان
نمایی از برخی سرور های موجود جهت میزبانی شما بازدیدکننده گرامی

اطلاعات:
شناسه ملی: 14004044653
شماره ثبت: 51212
سامانه پیام کوتاه: 30007924004331
سامانه پشتیبانی هوشمند: 00306993854642
CPU Intel Multi Core
RAM 2 GB Guaranteed
HARD 128 GB SAS Raid
Arbor Anti DDOS
Cisco Firewall
Port 1Gb
14 هزارتومان /ماهیانه
CPU Intel Multi Core
RAM 3 GB Guaranteed
HARD 128 GB SAS Raid
Arbor Anti DDOS
Cisco Firewall
Port 1Gb
17 هزارتومان /ماهیانه
ما اول : 10 هزارتومان
CPU Intel Multi Core
RAM 4 GB Guaranteed
HARD 128 GB SAS Raid
Arbor Anti DDOS
Cisco Firewall
Port 1Gb
23 هزارتومان /ماهیانه
ما اول: 15 هزارتومان
CPU Intel Multi Core
RAM 6 GB Guaranteed
HARD 128 GB SAS Raid
Arbor Anti DDOS
Cisco Firewall
Port 1Gb
35 هزارتومان /ماهیانه
ماه اول: 25 هزارتومان
* در صورت تهیه 3 سرور 1 سرویس رایگان لحاظ خواهد شد
* لایسنس Capnel برای سرورهای رم 4 به بالا رایگان خواهد بود
نکات:
1. تعداد محدودی از این سرویس موحود می باشد
2. نرخ اصلی این سرویس 5 یورو می باید که با تخفیف لحاظ شده در این تاپیک 11 هزار تومان قابل تهیه می باشد
3. فعالیت شرکت جهانی بوده و عمدتا کاربران غیر ایرانی هستند به همین جهت وب سایت و اطلاعات برای اروپا ثبت شده است
4. تمام سرویس ها دارای بالاترین سطح استاندار جهانی می باشند ( تا رم 4 گیگ به صورت کلاستر و از رم 6 به بالا به صورت هایبرید ارائه خواهند شد)
5. نمونه تاپیک مشابه در دوره قبلی:
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...409&highlight=
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...601&highlight=
6. امکان پرداخت با یورو - دلار و پوند نیز وجود خواهد داشت
7. تضمین بازگشت وجه برای تمام طول دوره استفاده شما از سرویس خواهد بود
8. شیوه ثبت سفارش نیز از طریق ارتباط با بنده امکان پذیر خواهد بود به این جهت که پشتیبانی وب سایت به زبان فارسی مسلط نمی باشد متاسفانه
9. پنل مدیریت سرویس نیز در صورت درخواست ارائه خواهد شد
10. به جهت کلاستر بودن سرور ها طراحی به صورتی انجام شده است که در صورت وقوع خطا در سرویس شما , چه داخلی و چه از طرف سرور
سیستم به صورت خودکار مورد را برطرف خواهد در ودر نتیجه دسترسی و پایداری 99% تضمینی را به شما ارائه خواهد نمود
11. تمام سرور ها در مالکیت بنده و در خدمت شرکت هستند و سرور به صورت اجاره تهیه نشده است
12. نماینده رسمی دیتاسنتر Sigma و Myloc
13. تلگرام جهت بررسی سفارش و مشاوره : https://t.me/irvsk
14. پیگیری سفارش تنها از طریق وب سایت صورت خواهد گرفت
زمان تحویل: 1 الی 3 روز
ظرفیت 30 عدد
وب سایت بین المللی: https://viasky.net
وب سایت فارسی: https://viasky.org
صفحه پرداخت آزاد: https://viasky.net/pay
گروه در تلگرام: https://t.me/joinchat/AAAAAD9ytO6OBZpoVbAvow
در صورت نیاز توضیحات تکمیلی افزوده خواهد شد
پیروز باشید
ویرایش توسط viasky : April 3rd, 2017 در ساعت 19:47
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید
amir-magic, amirhasan, farssub, Genral X2, gharibion, i3ooter, lordfire, mbrams, mobin96, mohammad-zebel, Mostafa95, saeid1373, seyedhosei, talebi1372, yasinjafari
-
April 3rd, 2017 19:04
# ADS
-
April 8th, 2017, 16:47
پاسخ : آسمان ارتباط آرکا - پیش فروش سرور مجازی 10 هزارتومان
خسته نباشید
بنده یه سرور می خوام تا 10 تومن
امکانش هست سرور اول رو کمی کاهش بدین ؟
-
-
April 8th, 2017, 16:59
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hamidjoon
خسته نباشید
بنده یه سرور می خوام تا 10 تومن
امکانش هست سرور اول رو کمی کاهش بدین ؟
باسلام
بنده یک سرور رم 1 گیگ و ماهیانه 11 هزارتومان می تونم تقدیمتون کنم
سوالی داشتید بفرمایید درخدمتم
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
April 18th, 2017, 18:16
سلام خدمت کاربران و مدیران
خواهشا پست رو با دقت بخونید
من از این اقا بنام داوود که ادمی هست که به کاربرانش انگ مشکل روحی میزنه و با این کار میخاد پول مشتری رو بالا بکشه شاکی هستم.
اولا من از ایشون هفته پیش سرور درخواست دادم که بماند که چقدر بنده رو الاف کردن و اخرشم دقیقا با این عنوان که پولتم نمیده و سرور رو هر وقت دلم میخاد بهت میدم و بهانه کردن چون پیش فروش
منم اینجا اومدم پست گذاشتم و گفتم رفتار و برخورد ایشون با مشتریو ایشونم خودشون و رفقا با درست کردن ایدی فیک در تاپیک به نفع خودشون پست میزاشتند.
اخرشم خودش پیام داد و گفت پستت رو تو تاپیک حذف کن من الان بهت سروری که پولش رو خودم داده بودم گفته میدم اونم با منت
بعد یه مدت سروروم قطع شد و پیگیر شدم گفت ابیوز داشتی منم گفتم اکی باز کن اگر یکبار دیگه ابیوز گرفتم که نگرفتم و نمیگرفتم دیگه بهت نمیگم باز کنی
حالا اقا ابیوز دیگران رو بدون اینکه طرف بگه بازم کن باز کرده پس ابیوز بهانه کردنت چی بود
در تلگرام کاربری رو که یه هفته بود ابیوز داشت بدون اینکه کاربر بخواد سرورش رو باز کرد
من خودم از جاهایی سرور گرفتم که ابیوز داشتم تذکر دادند و دوباره باز کردن
اما این اقا چون عقده التماس و خواهش داره من با کلی خواهش ازش خواستم سرور رو باز کنه اونم با کلی ناز و ادا باز کرد.
قشنگ معلوم هست که منتظر بهانس تا پول مشتری رو بخوره
من مشتری قدیم اینجا و سایتها هستم و سرور هم از بیشتر جاها گرفتم تا الان خداوکیلی ادم مانند این اقا ندیدم.
دیرئز اومدم دیدم تو کانالش که همه رفقا خودش هستند گفته سرورا قطعه هک شدیم!!!!!!!!!!!
منم گفتم سرورم رو لازم دارم گفت میخای پورتت رو عوض کن منم پورت رو عوض کردم دیگه داخل سرور نرفت
از دیشب به اقا پیام میدم هی میگه یه مین دیگه فلان بلانه
تا الان که به ما گفت تیم بریز بیا ست کن گفتم باشه تیم ریختم هی پیام میدم کد نمیده
اخرش شاکی شدم
میگه اصلا نمیدم بهت سرور شما حق فلان نداری چه ربطی داره
باز کردی تموم شد رفت حق سو استفاده رو من بهت نمیدم
ابیوز رو بهانه کرده و میخاد مام بشیم بچه اقا
نه داداش من مثل تو عقده ندارم که منتظرکسی باشم
سرور رو ابیوز رو رفع کردی تمام شد دیگه حق نداری به بهانه اون کاری کنی مشتریت التماست کنه
من الان سرور ر میخام چون یه هفته بیشتر ازش استفاده نکردم
در ضمن مدیران محترم لیست تمام چت این اقا رو دارم
مدیر محترم خواخه میکنم شماره خودت رو بفرست یا ادرس بده حضوری بیام خدمتت
من پیام نمیتونم بدم به شما
میخام سند کارای این اقا رو بدم بهتون
-
-
April 18th, 2017, 18:18
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
benim
سلام خدمت کاربران و مدیران
خواهشا پست رو با دقت بخونید
من از این اقا بنام داوود که ادمی هست که به کاربرانش انگ مشکل روحی میزنه و با این کار میخاد پول مشتری رو بالا بکشه شاکی هستم.
اولا من از ایشون هفته پیش سرور درخواست دادم که بماند که چقدر بنده رو الاف کردن و اخرشم دقیقا با این عنوان که پولتم نمیده و سرور رو هر وقت دلم میخاد بهت میدم و بهانه کردن چون پیش فروش
منم اینجا اومدم پست گذاشتم و گفتم رفتار و برخورد ایشون با مشتریو ایشونم خودشون و رفقا با درست کردن ایدی فیک در تاپیک به نفع خودشون پست میزاشتند.
اخرشم خودش پیام داد و گفت پستت رو تو تاپیک حذف کن من الان بهت سروری که پولش رو خودم داده بودم گفته میدم اونم با منت
بعد یه مدت سروروم قطع شد و پیگیر شدم گفت ابیوز داشتی منم گفتم اکی باز کن اگر یکبار دیگه ابیوز گرفتم که نگرفتم و نمیگرفتم دیگه بهت نمیگم باز کنی
حالا اقا ابیوز دیگران رو بدون اینکه طرف بگه بازم کن باز کرده پس ابیوز بهانه کردنت چی بود
در تلگرام کاربری رو که یه هفته بود ابیوز داشت بدون اینکه کاربر بخواد سرورش رو باز کرد
من خودم از جاهایی سرور گرفتم که ابیوز داشتم تذکر دادند و دوباره باز کردن
اما این اقا چون عقده التماس و خواهش داره من با کلی خواهش ازش خواستم سرور رو باز کنه اونم با کلی ناز و ادا باز کرد.
قشنگ معلوم هست که منتظر بهانس تا پول مشتری رو بخوره
من مشتری قدیم اینجا و سایتها هستم و سرور هم از بیشتر جاها گرفتم تا الان خداوکیلی ادم مانند این اقا ندیدم.
دیرئز اومدم دیدم تو کانالش که همه رفقا خودش هستند گفته سرورا قطعه هک شدیم!!!!!!!!!!!
منم گفتم سرورم رو لازم دارم گفت میخای پورتت رو عوض کن منم پورت رو عوض کردم دیگه داخل سرور نرفت
از دیشب به اقا پیام میدم هی میگه یه مین دیگه فلان بلانه
تا الان که به ما گفت تیم بریز بیا ست کن گفتم باشه تیم ریختم هی پیام میدم کد نمیده
اخرش شاکی شدم
میگه اصلا نمیدم بهت سرور شما حق فلان نداری چه ربطی داره
باز کردی تموم شد رفت حق سو استفاده رو من بهت نمیدم
ابیوز رو بهانه کرده و میخاد مام بشیم بچه اقا
نه داداش من مثل تو عقده ندارم که منتظرکسی باشم
سرور رو ابیوز رو رفع کردی تمام شد دیگه حق نداری به بهانه اون کاری کنی مشتریت التماست کنه
من الان سرور ر میخام چون یه هفته بیشتر ازش استفاده نکردم
در ضمن مدیران محترم لیست تمام چت این اقا رو دارم
مدیر محترم خواخه میکنم شماره خودت رو بفرست یا ادرس بده حضوری بیام خدمتت
من پیام نمیتونم بدم به شما
میخام سند کارای این اقا رو بدم بهتون
متاسفانه ایشون از مشکلات روحی عجیبی برخودار هست که اصلا قابل توصیف نیست
به هرحال بنده از طرف ایشون از شما عزیزان پوزش میخوام
موفق باشید
-
-
April 18th, 2017, 23:18
من چند ماه از ایشون چتد سرور از کانادا و فرانسه داشتم بعد از 10 سال سرور داشتن پشتیبانی عالی و بهنرین کیفیت بوده با این رنج قیمت نگران نباشید از ایشون خرید کنید بدون شکی
ویرایش توسط powerweb : April 18th, 2017 در ساعت 23:19
-
-
April 19th, 2017, 02:09

نوشته اصلی توسط
powerweb
من چند ماه از ایشون چتد سرور از کانادا و فرانسه داشتم بعد از 10 سال سرور داشتن پشتیبانی عالی و بهنرین کیفیت بوده با این رنج قیمت نگران نباشید از ایشون خرید کنید بدون شکی
لطفا
الکی ادعای کیفیت عالی از این سرویس دهنده نکنید
اااااااا منم بعد از 15 سال سرور داشتن و فقط یک هفته خرید از ایشون اصلا قابل اعتماد نیستند و الانم پول سرور دادم یک هفته به من سرور داد
بعد از یه هفته به بهانه عوض کردن پورت سرورم با کلی اطلاعات رو بست بدون هیچ دلیلی
در ضمن خواهشا الکی نیاید قصه تعریف کنید و تایید کنید درست بود سرور منو نمیخورد از داستان تکراری خوب بودن و عالی بودن این سرویس دهنده که به هیچ وجه شرکت نیست
انقدر نامعتبر هستند که یه پنل واسه وی پی اس ندارن و شما سفارش با تلگرام باید بدی خنده داره!!!!!!!
شما حتی در سایتی عضوم نمیشید اطلاعات سرورت رو ببینی برای همینم سرور من رو دلبخواهی بست
یه شماره مربوط به ایرانم ندارند هر وقت بخوان سرورا رو خاموش میکنند میرن دنبال زدن شرکت دیگه!!!!!!
نه درگاه درستی دارند و نه اطلاعات درستی در ایران برای همینم سرورا رو بخوان میدن نخوان نمیدن
به تلگرامشون برید میفهمید چه خبره
-
تعداد تشکر ها از benim به دلیل پست مفید
-
April 19th, 2017, 03:38
-
-
April 19th, 2017, 09:43
عضو دائم
-
-
April 21st, 2017, 13:44
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hamidi123
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
جهت آگاه سازی و فقط آگاه سازی نه جانب داری از آقای عبید و نه توهین به شما دوست عزیز حرفهائی دارم
1-آقای عبید به کسانی سرور میدن که مشکل برای شرکتشون ایجاد نکنند(هرمشکلی)
2-گفتید کسی پنل نداره به کل دروغه بنده پنل دارم و تصویر رو در زیر میذارم
3-میگید ادعای کیفیت عالی دارند ،به جد میتونم به گم تو این چند وقت مشکلی نداشتم
4-اطلاعات درست هم اگه می خواین همه ثبت شده هست ، شرکت ایشون ثبت شده تو ایران همین برای شما باید کافی باشه
5-درگاه آسمان پرداخت مال ایشون هست که به هرکسی مجوز زدن درگاه نمی دن
فقط تو انجمن زود قضاوت نکنید
فایل پیوست 35816
باسلام
هرچند ایشون کاربر متخلف بودند و سرویس ایشون بخاطر ابیوز مسدود شده
ولی بنده به نظرات ایشون احترام میگذارم و مشکلی با انتقاداتی که می فرمایند ندارم
همچنین تشکر از توجه و همراهی شما
نکته: بزودی سرور جدید آلمان راه اندازی خواهد شد
-
-
April 22nd, 2017, 09:21

نوشته اصلی توسط
viasky
متاسفانه ایشون از مشکلات روحی عجیبی برخودار هست که اصلا قابل توصیف نیست
به هرحال بنده از طرف ایشون از شما عزیزان پوزش میخوام
موفق باشید

اونیکه مشکل داره شما هستید، نه دیگران.
شما سر بنده رو هم کلاه گذاشتید.
با کلی علافی و معطلی سرور رو دیر بهم دادید. اونهم بدرد نمیخورد. نتونستم وارد بشم. کلا منت میزارید سر آدم .
پاسخگو هم که نیستید.
انجمن وبهاستینگ هم بجای تخلف و برخورد با شما، ما رو محروم میکنند.
پست گذاشتم پست منو پاک میکنند و منو مسدود میکنند.
لطفا وقتی چند نفر میگن فلان فروشنده متخلف هست ، جلوشو بگیرید ، نه اینکه جلو کاربران رو بگیرید.
-