-
July 16th, 2016, 17:12
پاسخ : یوگیگ

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
عجیب ترین موضوع که کسی بهش توجه نکرده این هست که در این تایپک شاید 10 نفر شرکت کردند ؛ 9 نفر همگی عضو های جدید هستند :|
پیشنهاد میکنم دست از تخریب بردارید و صبور باشید تا مشکل حل گردد .
اگر اطلاعات پاک شده باشه قابل حل هست؟
-
-
July 16th, 2016 17:12
# ADS
-
July 16th, 2016, 17:14
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
morteza_rajabi
اگر اطلاعات پاک شده باشه قابل حل هست؟
اگر هاست داشته باشید که 90% بک آپ دارند .
برای افرادی که سرور مجازی داشته اند هم بنده میدونم فضای بک آپ میدادند و اگر صاحب vps بک آپ گیری نکرده باشد ؛ کم کاری از خوده فرد بوده است .
-
-
July 16th, 2016, 17:14
من خودم برای این سرویسم هاست بک آپ جداگانه داشتم بدبختی هفته پیش خالیش کردم که بک آپ های جدید اتوماتیک بازم داخلش ارسال بشه که اصلا نرسید به موعدش!
هاست بک آپ رو هم از یک شرکت خیلی خیلی معتبر خریداری کردم با اینکه تو توضیحاتش زده بود بک آپ گیری نداره این سرویس ولی وقتی تیکت زدم برای دریافت و باز گردانی بک آپ برایم بک آپ یک ماه پیش رو برگردون با اینکه وظیفه ای هم نداره بک آپ گیری کنه عذرخواهی کرد که چون حجم این سرویس ها حجم شون بالاست هفته گی بک آپ نمیگیرند و البته باز تذکر داد که وظیفه ای ندارند برای بک آپ گیری و صرفاً برای امنیت خودشون این کار رو میکنن
الان فقط من مشکل اطلاعاتی رو دارم که از برج خرداد تا الان رو آپلود کردم:| که همینم زیاده
-
-
July 16th, 2016, 17:24

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
اگر هاست داشته باشید که 90% بک آپ دارند .
برای افرادی که سرور مجازی داشته اند هم بنده میدونم فضای بک آپ میدادند و اگر صاحب vps بک آپ گیری نکرده باشد ؛ کم کاری از خوده فرد بوده است .
مثل اینکه زمانی که داشتیم vps رو داشتن میخریدن(همکارانم) خونده بودند که نوشته شده بوده که خودشون بکاپ میگیرن.
به هر حال ما خودمون اطلاعات رو پاک نکردیم که کم کاری از ما باشه، به هیچ دلیلی این دوستان حق نداشتند اطلاعات ما رو پاک کنند. چه سهوی چه عمدی. من نمیدونم متوجه میشید یا خیر، با این اتفاق زندگی من و دو تا از همکارانم نابود میشه و حتی اگه کاربرانمون شکایت کنند ممکنه اتفاق بدتری هم برای ما بیفته.
-
-
July 16th, 2016, 17:26
عضو انجمن
جا داره موضوعی رو عرض کنم خدمت دوستان.
بهرحال این شرکت برای سایت خودش که بک آپ گیری کرده. چرا سایت خودش آپ نمیشه؟! بهرحال در هیچگونه تاپیکی هم اظهار نظر نکردن. با اینکه وارد انجمن شدن و رفتن!!!
بهرحال مشکل برای همه پیش میاد ولی این جا من حق میدم به مشتری های این شرکت که علت رو جویا باشند. ولی پاسخی نمیگیرند!!!!
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید
-
July 16th, 2016, 17:27
عضو انجمن
با سلام خدمت تمام کاربران گرامی
متاسفانه مشکلاتی برای سرویس یوگیگ ایجاد شده که در حال حاضر ، جناب خانی پور در حال پیگیری مراحل قانونی هستند.
از شما عزیزان هم تقاضا میکنم ، لطفا در کانال تلگرام یوگیگ عضو بشید ، امشب جناب خانی پور ، توضیحات لازم رو در کانال ارسال میکنند.
با تشکر
آدرس کانال:
https://telegram.me/ugig24
-
تعداد تشکر ها ازapi به دلیل پست مفید
-
July 16th, 2016, 17:28
عضو دائم
سلام ، اولا درباره هاست دانلود یا سرور مجازی بکاپ گیری با کاربر هست و شما تنها در شرایطی میتونید در مورد نسخه پشتیبان و پاک شدن اطلاعات صحبت کنید ک بکاپ گیری از این دو سرویس جزو قوانین سرویس دهنده شما باشه ک نبوده :
http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=ir
7. سرویس های هاست دانلود مشمول عملیات بکاپ گیری نمی شوند و در صورت بروز هر گونه مشکلی ، یوگیگ مسئولیتی در قبال فایل ها نخواهد داشت.
5. سرورهای مجازی ، مشمول عملیات بکاپ گیری نمی شوند.
درباره میزبانی وب لینوکس یا ویندوز هم نگران نباشید ، ۱۰۰ درصد شرکتی ک چندین سال سابقه فعالیت داره ، فول بکاپ همه ی سایت هاش رو در جای دیگری داره ،
یکی از خوبی های فضای بکاپ OVH این هست ک دسترسی ب این فضا محدود ب آي پی های خود OVH هست و بنابراین تحت هیچ شرایطی کس دیگری نمیتونه از بیرون فایل های داخل این فضا رو حذف کنه .
بنابراین تا روشن شدن موضوع صبر کنید...
-
تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید
-
July 16th, 2016, 17:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
api
با سلام خدمت تمام کاربران گرامی
متاسفانه مشکلاتی برای سرویس یوگیگ ایجاد شده که در حال حاضر ، جناب خانی پور در حال پیگیری مراحل قانونی هستند.
از شما عزیزان هم تقاضا میکنم ، لطفا در کانال تلگرام یوگیگ عضو بشید ، امشب جناب خانی پور ، توضیحات لازم رو در کانال ارسال میکنند.
با تشکر
آدرس کانال:
https://telegram.me/ugig24
احسنت و درود بر شما این راهشه
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها ازhegza به دلیل پست مفید
-
July 16th, 2016, 17:31
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
fariborz007
با سلام خدمت همه عزیزان ،
اینو چند دقیقه پیش در یکی از کانال های تلگرام مشاهده کردم گفتم شاید بدردتون بخوره
" با سلام خدمت سزارها و مشتریان گرامیبه اطلاع میرسانیم
شخصی با مدیر یوگیگ جناب صادق خانی پور خصومت شخصی داشته و لپتاپ ایشان رو ***یده و با هک کردن رمز ویندوز به سرور اختصاصی ovh فرانسه که اینجانب معین غفوریان به صورت شراکتی با صادق خانی پور به قیمت 8,000,000 تومان خریداری کرده بودیم متصل شده و از روی رقابت تمام هارد سرور رو پاک میکند
لازم به ذکر است پس از پاک شدن هارد سرور تمام هارد را با یک فایل پر میکند و دوباره فرمت داده است تا از ریکاوری شدن اطلاعات جلوگیری کند
به اینصورت تمامی سرورهای موجود بر روی این سرور اختصاصی از جمله سرور اصلی سزار به صورت کلی پاک میشود
بنده به همراه صادق عزیز از صبح علی الطلوع به صورت قانونی پیگیر مورد پیگرد قرار دادن فرد رقیب بودیم تا بالاخره اطلاعات فرد رو بدست اوردیم و در حال حاضر فرد دستگیر شده
دوستان توجه کنید که ۴۰۰۰ سایت بر روی این سرور بوده و خوشبختانه فقط سایت های زیر مجموعه سزار بک اپبر روی سرور دوم سزار دارند
از تمامی عزیزانی که این اطلاعات رو از دست دادند نهایت عذرخواهی رو داریم و خسارت وارده رو به دستور جناب قاضی از متهم پرونده در روز دوشنبه خواستار هستیم!
بنده هم به اندازه شما تحت فشار شدید این اتفاق هستم پس لطفا با سوال کردن بیجا در این مورد نمک بر زخم سزارها نپاشید!
بک اپ هفت روز پیش تمامی وبسایت ها در اختیارشون قرارداده میشود! "
فایل پیوست 32481
فیلم اکشن هندی بوده؟
خصومت داشته گرفته هک کرده پاک کرده بعد باز هاردو پر کرده فرمت کرده؟
واقعا خنده داره
سزار کیه؟
دقیقا الان ملت باید بخندند یا گریه کنند با این داستان های هندی
انشالا خودشون میان توضیح میدن
-
تعداد تشکر ها ازDANG3R به دلیل پست مفید
-
July 16th, 2016, 17:31
عضو انجمن
ببینید عزیزان، برای هر شرکتی امکان بروز مشکل وجود دارد.
دوستانی که میفرمایند اطلاعاتی با ارزش میلیونی داشتند، چرا بکاپ در سرور دیگر ذخیره نکردید؟
-
تعداد تشکر ها از Z.eus به دلیل پست مفید