عجیب ترین موضوع که کسی بهش توجه نکرده این هست که در این تایپک شاید 10 نفر شرکت کردند ؛ 9 نفر همگی عضو های جدید هستند :|
پیشنهاد میکنم دست از تخریب بردارید و صبور باشید تا مشکل حل گردد .
عجیب ترین موضوع که کسی بهش توجه نکرده این هست که در این تایپک شاید 10 نفر شرکت کردند ؛ 9 نفر همگی عضو های جدید هستند :|
پیشنهاد میکنم دست از تخریب بردارید و صبور باشید تا مشکل حل گردد .
مثل اینکه زمانی که داشتیم vps رو داشتن میخریدن(همکارانم) خونده بودند که نوشته شده بوده که خودشون بکاپ میگیرن.
به هر حال ما خودمون اطلاعات رو پاک نکردیم که کم کاری از ما باشه، به هیچ دلیلی این دوستان حق نداشتند اطلاعات ما رو پاک کنند. چه سهوی چه عمدی. من نمیدونم متوجه میشید یا خیر، با این اتفاق زندگی من و دو تا از همکارانم نابود میشه و حتی اگه کاربرانمون شکایت کنند ممکنه اتفاق بدتری هم برای ما بیفته.
سلام ، اولا درباره هاست دانلود یا سرور مجازی بکاپ گیری با کاربر هست و شما تنها در شرایطی میتونید در مورد نسخه پشتیبان و پاک شدن اطلاعات صحبت کنید ک بکاپ گیری از این دو سرویس جزو قوانین سرویس دهنده شما باشه ک نبوده :
http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=ir
7. سرویس های هاست دانلود مشمول عملیات بکاپ گیری نمی شوند و در صورت بروز هر گونه مشکلی ، یوگیگ مسئولیتی در قبال فایل ها نخواهد داشت.
5. سرورهای مجازی ، مشمول عملیات بکاپ گیری نمی شوند.
درباره میزبانی وب لینوکس یا ویندوز هم نگران نباشید ، ۱۰۰ درصد شرکتی ک چندین سال سابقه فعالیت داره ، فول بکاپ همه ی سایت هاش رو در جای دیگری داره ،
یکی از خوبی های فضای بکاپ OVH این هست ک دسترسی ب این فضا محدود ب آي پی های خود OVH هست و بنابراین تحت هیچ شرایطی کس دیگری نمیتونه از بیرون فایل های داخل این فضا رو حذف کنه .
بنابراین تا روشن شدن موضوع صبر کنید...
...Zzzz...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)